Artık çekilmez biri oldum:(

canım önceki evliliğinizde aldatma yaşamışsınız.ve buda aldatılan insanın en kolay verebileceği tepki,aklına ilk gelecek düşünme şeklidir elbette.delirdim falan diye düşünmeyin.sizin yaşadığınız güven sorunu.karşınızdaki insan güveninizi kazanmak için inanıyorumki çabalamıştır.ama çabalarının sonunda aynı şeyleri yapan birisi hala karşındaysa ozaman o tarafta çabalamaktan yorulur ve vurdumduymaz olur.nasıl olsa ne yaparsam yapayım aynı davranıyor der ve hiçbir şey yapmamayı seçer.
lütfen güvenmeyi deneyin.ve erkekler herzaman bizim gibi düşünceli değildir.biz her şeyi ince düşünürüz.sabahları günaydını gece iyi geceleri eksik etmeyiz.
eğer uyuyakalsaydı size hiç haber vermeden ve sizde ulaşamasaydınız ozaman ne yapıyor diye daha çok sinirlenirdiniz.şimdi ise iyi geceler demedi diye yapıyorsunuz.
bende kendimi bilirim +99 çağrı yaptığım zamanları haber alamadığımda ve bunun nekadar bunaltıcı olduğunuda anladım zamanla.
o kişiye başta bir güven gösterip hayatınıza girmesine izin vermişsiniz zaten.her insan iyi değildir ama her insan kötü de değildir.kavun değil ki dibini koklayalım.bir şeyleri hepimiz yaşayıp öğreniyoruz.ya aldatırsa? diyorsunuz.peki ya aldatmazsa? ve güven duyarak yaklaştığınızda ya gerçekten çok mutlu olursanız.siz onu mutlu ettikçe oda sizi mutlu etmeye devam ederse.

ve tekrar tekrar söylüyorum erkekler herzaman düşünceli davranamaz.eve vardınız mı diye merak etmez.gece aramayıp dur arayacak mı diye bekleseniz oda kesin uyumuştur aramayım deyip aramaz bile.yani onların kafası başka çalışır maalesef buda herzaman bizim beklentilerimize uymayabilir.ama bunun için size değer verdiğini bildiğiniz insanı üzmeyin.bakın ne mutlu ki size o insanı bulmuşsunuz içinizde huzursuzluk varsa bile ona yansıtmamaya çalışın.bunlar zamanla aşılacak duygulardır.ya aldatırsa diye korkmaktansa aldatmaz çünkü deyip size yaptığı güzel şeyleri düşünün.

haklısın canım :2:

doll yorumun için çok teşk ederim bendeki çok büyük kıskançlık farkındayım ama şuan anlıorumki bu ondan kaynaklanan birşey bana o güveni kendisi veremio dün buluştuk konuştuk ben iş yerindeki kızlardan rahatsızım hepsini tanıorum eskiden aynı iş yerindeydik sonra ben ayrıldım o hala eski iş yerinde çalışıo ordaki 1 2 kızı tanıorum diğer stajerleride kendi anlatmaları sayesinde biliorum her erkeği elde ediceğini söleyen kızlar olduğunu kendi sölüo ama onlarla muhabbet etmektende geri kalmıo ve defalarca iş dışında konuşmanı istemiorum muhabbet etmeni istemiorum dediğim halde bide yaptıkları muhabbeti bana anlatıo dün gece gözüme uyku girmedi hiçbişey söylemedim tek kelime etmedim ama içim içimi yedi benim çalıştığım iş yerindede 45 tane erkek var ve 2 bayanız ama ben kimseyle muhabbet etmiorum sırf o istemio die çalışmaya başladığım 1 yıl oldu ama ben hala çoğunun ismini bile bilmiorum bende ondan aynı saygıyı bekliorum ama hep kaybeden ben oluorum:2:

yaa ne yapsam olmadı dün gene sinirlerim oynadı dayanamadım kendimi tuttum tuttum ama bu seferde stresten alerji oldum napsamda yenemiorum bu kıskançlığı yaa artık delirdimmi ben diorum ama haklıyımda sanki adam benim istemediğim kızlarla muhatap olup konuşuo hemde beddua ettim demiştim konuşursan ama o gene konuşuo bide konuştukları şeyleri bana anlatıo dayanamadım artık patladım bide üzerine madem beni dinlemiosun bitsin dedim beyfendinin zoruna gitti ağlamaya başladı nasıl bitirebilmeyi düşünüosun sen bunca yaşanmışlık var falan die napsam artık çıkar yol bulamıorum:2:

merhabalar, (nisanlanacak kizlara akil fikir olsun ) veya ablalarim yardimci olsun,
benim yasim henuz 19, affedersiniz, aklima edeyim NEDEN EVLENDIM NEDEN !
nisanliyken hersey okadar toz pembe gozukuyorki, ben resmen körmusum!
simdi 9 aydir evliyim ve sanki 20 senedir evliymisim geliyo bana, evin icinde lanlu lunlu konusmalar,saygisiz davranislar,hakaret etmeler, cat kapi gitmeler, annaya fazla bagli olmasi beni hepten sarsti ! annesine lafim yok ama a/z'e kadar evin icinde, affedersiniz yatak iliskimizi bile anlatan esime artik guvenmiyorum, beni okadar sarstiki, nisanliyken sagolsunlar, bi dedigimizi iki etmediler hazirliklarda, ama evlenene kadar ayiya ASKIM demis bizimki.. benim tanidigim esim boyle degildi inanin! simdi yeni yeni huylari basliyor, yada benmi yeni yeni goruyorum,taniyorum? gecende ceketinin cebinde sarilmis ot buldum, facebooku sözde yoktu, benimkine bile karsi gelip silmisti kendisi, güya bi arkadasi icin sponsor olcam diye tutturdu beni ikna edip acti, sonrasini tahmin edebilirsiniz, artik dunyanin dort kosesinden kizlarla konusuyor, bu beni cok kirdi, derdimi kaynanam gile anlatsam hayatta anlamazlar, ilk baslarda anlatiyordum derdimi paylasirdim hepsi yuzume vuruldu, yok benim sayemde ogullari ota baslamis falandi filandi.. esim cok caliskan babasinin islerinin pesinden kosar, kendiside polislerle gizli calisma yapiyor, kafasi bir milyon'ken nasil cesaret anliyamiyorum ama ot icen bi sekilde yapiyor iste..ailem benden 60 km uzaklikta oturuyo, gitmek istedigim zaman is cikisina denk geliyo, gecen cuma cikayim annem gilde kalim dedim isten sonra, cunki bir tek hafta sonlarim var, hafta sonlarida esim hic gelemez, cunki her hafta sonu dugun cekimi var (babasindan aldigi meslek bu yani) hic vaktimiz yok birbirimize, evlimiyim degilmiyim belli degil.. babama cok duskunum babamin kalp ve sekerhastasi, uzuntuye gelemiyo, aman ayriliktan bahsetme diyo ama gozlerimden anliyo boyle yasiyamicagimi.. evliligim bitmek uzere neyapmaliyim????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…