merhabalar, (nisanlanacak kizlara akil fikir olsun ) veya ablalarim yardimci olsun,
benim yasim henuz 19, affedersiniz, aklima edeyim NEDEN EVLENDIM NEDEN !
nisanliyken hersey okadar toz pembe gozukuyorki, ben resmen körmusum!
simdi 9 aydir evliyim ve sanki 20 senedir evliymisim geliyo bana, evin icinde lanlu lunlu konusmalar,saygisiz davranislar,hakaret etmeler, cat kapi gitmeler, annaya fazla bagli olmasi beni hepten sarsti ! annesine lafim yok ama a/z'e kadar evin icinde, affedersiniz yatak iliskimizi bile anlatan esime artik guvenmiyorum, beni okadar sarstiki, nisanliyken sagolsunlar, bi dedigimizi iki etmediler hazirliklarda, ama evlenene kadar ayiya ASKIM demis bizimki.. benim tanidigim esim boyle degildi inanin! simdi yeni yeni huylari basliyor, yada benmi yeni yeni goruyorum,taniyorum? gecende ceketinin cebinde sarilmis ot buldum, facebooku sözde yoktu, benimkine bile karsi gelip silmisti kendisi, güya bi arkadasi icin sponsor olcam diye tutturdu beni ikna edip acti, sonrasini tahmin edebilirsiniz, artik dunyanin dort kosesinden kizlarla konusuyor, bu beni cok kirdi, derdimi kaynanam gile anlatsam hayatta anlamazlar, ilk baslarda anlatiyordum derdimi paylasirdim hepsi yuzume vuruldu, yok benim sayemde ogullari ota baslamis falandi filandi.. esim cok caliskan babasinin islerinin pesinden kosar, kendiside polislerle gizli calisma yapiyor, kafasi bir milyon'ken nasil cesaret anliyamiyorum ama ot icen bi sekilde yapiyor iste..ailem benden 60 km uzaklikta oturuyo, gitmek istedigim zaman is cikisina denk geliyo, gecen cuma cikayim annem gilde kalim dedim isten sonra, cunki bir tek hafta sonlarim var, hafta sonlarida esim hic gelemez, cunki her hafta sonu dugun cekimi var (babasindan aldigi meslek bu yani) hic vaktimiz yok birbirimize, evlimiyim degilmiyim belli degil.. babama cok duskunum babamin kalp ve sekerhastasi, uzuntuye gelemiyo, aman ayriliktan bahsetme diyo ama gozlerimden anliyo boyle yasiyamicagimi.. evliligim bitmek uzere neyapmaliyim????????