Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
Cok haklısın utanmaz ona mi kalmış sakin yüz verme.esine de öyle.

Bu adamla devam etmek istediğine emin misin? Bu kişiyle değil evlilik yürütmek, lavaboya gidilmez bence..
Sen oğlumla nasıl hastaneye giderken derken anası; benle gitmeyecek de kimle gidecek bile diyemiyorsa biri çok yazık..

O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
Hiç birşey yapma şimdilik sakin kal üzüldüğünü gördükçe mutlu olurlar belli etme kv ve eşine

İçimden kv ye güzel laflar saydım ama buraya yazamam anladın sen :KK70: Bu kadar tuhaf bir insanla gün boyu birlikte oturup ne yapıyordun merak ettim? Kadın resmen terbiyesizliğin kitabını yazmış. Oğlu da farksız. Allah sabır versin. Bebek için acele etmek istediğine emin misin?

Kayinvalideniz sizden nefret mi ediyor? Bu ne insanlik disi yorumdur. Bu ne bicim insan ya. Benim sinirlerim zipladi. Siz calisiyor musunuz? Keske ama keske bu kadar dipdibe olmasaymissiniz. Esinize soyleyin akli selim davransin. Aynisi kendi basina gelse ne yaparmis acaba. Oldu siz alttan alin ki onlara da tepenize cikmak icin firsat dogsun. Haksiz insanin karsisinda haksizligini ortbas etmek yerine yuzune vuracaksiniz ki yerini bilsin. Gercekten cok uzuldum.
Hayir calismiyorum. Cok istiyorum ama esim izin vermiyor

İçimden kv ye güzel laflar saydım ama buraya yazamam anladın sen :KK70: Bu kadar tuhaf bir insanla gün boyu birlikte oturup ne yapıyordun merak ettim? Kadın resmen terbiyesizliğin kitabını yazmış. Oğlu da farksız. Allah sabır versin. Bebek için acele etmek istediğine emin misin?
Ilk baslarda cok istiyorum cocugum olsun kendi evimde kendi duzenim olsun diye ama son olanlardan sonra asla dusunmuyorum.

Çocuk tutmasın diye sizin yemeklere ilaç bile atar bu kadın, ne demek senin döngünü takiplemek? Bu kadınlar beni her defasında şaşırtmayı beceriyor.
Kocan denen şahısa pes kere pes karısıdüşük yapmış, can gitmiş kan gitmiş, psikolojisi alt üst olmuş, anasına sen ne diyorsun diyememiş rest çekememiş hala anasının derdinde.
Ne demek senin adetlerini takiplemek, ne demek seni yalancılıkla suçlamak, ne demek oğlunu kışkırtmak? Sana destek çıkması sırtını sıvazlaması lazım, kv nin de sizi başbaşa bırakması lazım. Çocuğun olmamasında bi hayır var gibi

Aslinda normalde cok duygusal degilimdir genelde uzgun durmayi sevmem sorunlar karsisinda ama ailemde farkli sehirde olunca yalnizliktan mi bilmiyorum aglayip uzulmekten baska birsey gelmiyor elimden
Git lavaboya agzını kapatıp agla gerekirse ama yanlarında gözlerinin önünde aglama ben öyle yapıyordum sürekli içime akıttım gözyaşımı ama yılmadım yılmam

Çocuk tutmasın diye sizin yemeklere ilaç bile atar bu kadın, ne demek senin döngünü takiplemek? Bu kadınlar beni her defasında şaşırtmayı beceriyor.
Kocan denen şahısa pes kere pes karısıdüşük yapmış, can gitmiş kan gitmiş, psikolojisi alt üst olmuş, anasına sen ne diyorsun diyememiş rest çekememiş hala anasının derdinde.
Ne demek senin adetlerini takiplemek, ne demek seni yalancılıkla suçlamak, ne demek oğlunu kışkırtmak? Sana destek çıkması sırtını sıvazlaması lazım, kv nin de sizi başbaşa bırakması lazım. Çocuğun olmamasında bi hayır var gibi
Bende anlam veremiyorum.benden daha fazla uzulmesi gerekirken bana yaptiklarina anlam veremiyorum insallah dedigin gibi gercekten bir hayir vardir olmamasinda

Benim annem bile bilmezdi adet tarihlerimi kaldi ki kv yuh artik. Hadsizlik . Cizginizi net cekin, eger bir kere geri adim atarsaniz evlilik boyu her zaman alltan alan taraf siz olmak zorunda kalirsiniz ve bu zamanla cok daha fazla yipratir . Esiniz eger sizi seviyorsa zaten sizin yaninizda durmayi bilir. Esinizle araniz duzelene kadarda bu karisiklikta hamilelik dusunmeyin, haddime degil ama hamilelik cok hassas bi dönem ve yapilanlar cok daha agir gelir.

Bende oyle dusunuyorum.boyle bi durumda bile annesini savunan biriyle ne kadar ugrasabilirimki
Bir erkek karısını böyle bir suçlama ile nasıl başbaşa bırakır ya. Kendi resti çekip senin elinden tutup götüreceği yerde, çabuk karımdan özür dile demesi gerekirken, sana gerçekten ailesinin ayağına gitmeni söylemesi mantık dışı

Annesi tam bi cadı kaynanaymiş..

Bu kadar anaci bi adamdan da koca olmaz..

Allah yardımcın olsun.

Bir de şimdi annesinin ayağına gidersen özür dilersen seni hep eziklerler haberin olsun.

Ya kimle gidicektiniz hastaneye bakkallami bu ne saçmalık sakin geri adım atma siz haklısınız çok sinir oldum ...

Back
X