- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
Cok haklısın utanmaz ona mi kalmış sakin yüz verme.esine de öyle.O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm