Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim onlara agzinin payini vermek yerine onlarin yannda duruyo zaten en cok canimi acitanda bu . O buyukmus nede olsa
Umarim dediginiz gibi olur tek kalinca sabretmek o kadar zorki en sonunda hatali olan acaba benmiyim diye bile dusunmeye baslamistim artikAllah ıslah etsin böyle cahillleri...
bu insanları hiç tartmadınız mı? evlilik öncesi zamanlar da sabah git akşam dön evine talepleriyle evlendikten sonra mı karşılaştınız?
bebek için baya bekleyin anne olma isteginizi saglıklı yuvanız oldugunda kurun.
siz insanları degiştiremezsiniz ama siz degişebilir zamana göre çözümler üretebilirsiniz.
eşiniz belli ki anneci baskısına tutulmuş.
bunalmasını bekleyin siz onların arasına girmeyin annesi onu bıktıracak yuvasında ki huzuru görecektir ama biraza sabır
Defalarca konustum inanin normalde burnu yere dusse almaz denen tiplerdenim o kadarki gururum onemlidir ona ragmen bile gururumu hice sayip sanki ben sucluymusum gibi defalarca ben konusmaya calistim ama esim hala annesini savundu bende son care susmak diye dusundumÇok haklısın, ama önce eşini kafalaman lazım. Eşine empati yapması gerektiğini söyle, aynı şeyi ya da hakaretleri senin ailenin ona yaptığını bir düşünsün bakalım. Yerinde olsam eşinle bunları konuşur, aklı başına gelene kadar da onunla konuşmam.. Allah yardımcın olsun.
Sirf annesi beni yonetebilsin diye bi cabalar bu yuzden hep anneci tavirlar sergiliyor farkindayim zaten butun ailesi kv sozune bakiyorlar sayilir benimde onlar gibi olmami istiyorlarBir erkek karısını böyle bir suçlama ile nasıl başbaşa bırakır ya. Kendi resti çekip senin elinden tutup götüreceği yerde, çabuk karımdan özür dile demesi gerekirken, sana gerçekten ailesinin ayağına gitmeni söylemesi mantık dışı
Defalarca konustum inanin normalde burnu yere dusse almaz denen tiplerdenim o kadarki gururum onemlidir ona ragmen bile gururumu hice sayip sanki ben sucluymusum gibi defalarca ben konusmaya calistim ama esim hala annesini savundu bende son care susmak diye dusundum
Cok tesekkur ederim . Zaten sessiz kalmaktan baska bi yol da birakmadilar artikAklı bir an önce başına gelir insallah. Sizin adınıza üzüldüm. Bunun için size dua edeceğim insallah. Sabrın sonu selamettir. Sakın özür dilemeye filan kalkmayın , kendini daha da haklı çıkarır yoksa. Sizde sessizliğinizi koruyun derim.
Sesiz kalma canım eşinin gözünü korkut yoksa sana baskı kurmaya devam ederCok tesekkur ederim . Zaten sessiz kalmaktan baska bi yol da birakmadilar artik
Bakalim sessiz kalmakda bir ise yaramazsa bi soylediklerini degerlendiricem umarim ise yararEşinin yanında eşyalarını toplamaya başla hemen. Sizin bir aile olamadığınızı, eşi ve annesi arasında denge kuramadığını yüzüne vur. Sakince söyle bunları, kendini o eve ait hissetmediğini, yalnız hissettiğini falan söyle. Sabah annene gideceğini, kendini dinlemek istediğini söyle. Bak bakalım öyle kolaymıymış baskı kurup zeytinyağı gibi üste çıkmak. Şimdi yılanın başını ezdin ezdin. Kabullenirsen bir daha seni asla saymaz o kaynana denen çakal da eşin de. Eşinin gözü korkarsa bir daha sana bunları yapamaz. Eğer gidersen git modunda yaklaşırsa kesin blöf yapıyor olacaktır. Ben evliliğimin en kötü gittigi geçen haftalarda bunu yaptım. Ayaklarıma kapandı gitmeyeyim diye. Üstelik iki de çocuğum olmasına rağmen kendine gelmesi için gözünü sımsıkı korkuttum. Daha da üstüme gelemiyor. Tecrübeyle sabit.
Sen baya bilinçli birine benziyorsun, aferin canım ezdirme kendini dik dur. Bu ne böyle çocuk gibi yönetmeye çalışmalar, azarlamalar. Bu erkekler de kendini vazgeçilmez sanıyor. Bulunmaz hint kumaşı haspam. Bence tavrını sürdür, sen o kv ye kendinden özür diletirsin o ışık var sendeSirf annesi beni yonetebilsin diye bi cabalar bu yuzden hep anneci tavirlar sergiliyor farkindayim zaten butun ailesi kv sozune bakiyorlar sayilir benimde onlar gibi olmami istiyorlar
annesinin eteğinden düşmemiş birine neden kocam dersiniz ki salın ipini gitsinO kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
cok tesekkur ederim guzel yorumun icin ama bunlarin arasinda kalarak bilincli kalabilcegimi hic dusunmuyorum yakindir kafayi yememSen baya bilinçli birine benziyorsun, aferin canım ezdirme kendini dik dur. Bu ne böyle çocuk gibi yönetmeye çalışmalar, azarlamalar. Bu erkekler de kendini vazgeçilmez sanıyor. Bulunmaz hint kumaşı haspam. Bence tavrını sürdür, sen o kv ye kendinden özür diletirsin o ışık var sende![]()