Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl takip ediyor? neden ediyor? çok ayıp ya. eşiniz orda demedi mi hayır doktora gittik ve durum böyleydi diye.

Annesinden saklamiyacakmisim gidip ona anlatip onunla hastaneye gitmem gerektigini soyledi. Ben ne anlarim hastaneden falan gibi bi konusma yapti.
anladım da hastaneden anlaması gerekmiyo o destek amaçlı geliyo zaten ikinizin bebeği düşen annesinin değil!

Şakın şakın şakın çocuk yapma
Prezervatif hap spiral Allah ne verdiyse korun
Boşanma görüyorum sonunuzda

sadece burayı okuyup boşanacaklarını nasıl öngördüğünüzü merak ettim?

Gelininin adet tarihini takip eden bir kayinvalide!cok iyiymiş ya,iliski gunlerinizi de takip ediyor mu?Böyle bir aile ve böyle bir koca henuz çocugunuz yokken kac kurtul derim

Tarlada fasulyeye bile dayanmayacak bu fasulye sırıklarına başınızı omzunuzu dayayıp birde çocuk veriyorsunuz .
Ne diyim sağlık olsun

Canım moralini iyice bozmak istemem ama bence cok yanls bir evlilik yapmıssın biriyle evlendiginde ailesiylede evlenirsin derler sen daha ilk yıldan boyle seyler yasamıssın bu dha baslangıc kim bilir yıllarca neler cektiricek sana kayınvaliden surekli aranızda sorun olmaya devam edicek esin anneye duskun anladgm kadaryla
Kendimi senin yerine koyuyorum esimle arama mesafe koyarım degerimi anlamasnı saglarım he baktımki olmuyor ben yol yakınken.cocugum yokken boşanmayı tercih ederim bir omur boyle geciremem

Kayinvaliden tam bir dengesiz ve terbiyesiz haddini bilmiyo bildirmek gerek ama alttan aldığımız için huzurumuz kaçıyor Allah bildiği gibi yapsın bunları sıkma canini can cikarda huy cikmazmis bizimkide çok meraklıdır arada sinirimi bozar önceki halim.olsa pat cevabi yapistirirdim ama simdi tinlamiyorum konuşsunlar dursun.

Kocan odunun hasıymis. Kv den de ... neyse agzimi hic acmayayim. Ban yemeyeyim bosuna.

Bu adamdan zaten cocuk yapma. Boyle cahillerle ugrasma.

Yazik ya. Bunlar ana ogul belli ki senin omrunu yiyecek!

Kayınvalideniz aşırı kötu bir insan.
Düşük yapmış bir insan evladına edilecek laf mı o?
Sizde bir anadan doğdunuz,insan yedi kat yabancıya üzülüyor bu durumlarda,nasıl bir vicdansızsa artık,üzülmek bir yana bu lafları ediyor.
Ama eşiniz hatali burda. Nasıl susturamadı annesini. Hala nasıl diyebiliyor annemle iyi ol diye anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…