Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Keep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
22
11
38
O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm

Gelsin onlar ozur dilesin .Utanmadan senin adet tarihini mi takip ediyormus
Kimyasal gebelik ben de yasadim ve cok zor dusurdum .Esin agzinin payini verememis mi cocuk yaptığıma ben eminim sana noluyor diye ?
Barışacaksanız bile esinize sart koyun sizi ezdirmesin ve senle ugrasmasin kv bozuntusu

Kayinvalideniz sizden nefret mi ediyor? Bu ne insanlik disi yorumdur. Bu ne bicim insan ya. Benim sinirlerim zipladi. Siz calisiyor musunuz? Keske ama keske bu kadar dipdibe olmasaymissiniz. Esinize soyleyin akli selim davransin. Aynisi kendi basina gelse ne yaparmis acaba. Oldu siz alttan alin ki onlara da tepenize cikmak icin firsat dogsun. Haksiz insanin karsisinda haksizligini ortbas etmek yerine yuzune vuracaksiniz ki yerini bilsin. Gercekten cok uzuldum.

Her seferinde daha ne kadar şaşırabilirim diyorum... Ancak sonu yokmuş bunun, anladım. Kayınvalidenizin evine önceden çok sıklıkla gitmeniz aranızın iyi olduğunu düşündürtüyor, acaba eşiniz önceki gece durumu yanlış lanse etmiş olabilir mi? Sonradan kendi hatası olduğundan durumu kabullenememiş, ne söyleyebilmiş ne de öyle durmanıza göz yumabilmiştir? Gerçi hiçbir şekilde o şekilde davranmalarını hoş görmeye çalışsam da göremiyorum. Sağlıkla ilgili bir durumda ne vicdansızlık bu. Sanki eğlence merkezine götürdünüz eşinizi.

Esim onlara agzinin payini vermek yerine onlarin yannda duruyo zaten en cok canimi acitanda bu . O buyukmus nede olsa

İlişki tarihlerinizi verin kadına, zorlanmasın. Terbiyesizlik bu ya. Sizin özür dileyecek bir şeyiniz yok. Alttan almayın sakın. Eşinize de pes. Bu kadar baskıyı ailesine de kuruyor mu acaba?

Esinin seni sevdigine emin misin ? Ben kimyasal yasadigimda annem dışında kimse bilmeyecek sorulariyla beni bunaltmayacak dedim ve esim saygi duydu. Sizinki hem o an soylemiyor sonra nasil anlattiysa siz yalanci olarak itham ediliyorsunuz .
Esim onlara agzinin payini vermek yerine onlarin yannda duruyo zaten en cok canimi acitanda bu . O buyukmus nede olsa

İlişki tarihlerinizi verin kadına, zorlanmasın. Terbiyesizlik bu ya. Sizin özür dileyecek bir şeyiniz yok. Alttan almayın sakın. Eşinize de pes. Bu kadar baskıyı ailesine de kuruyor mu acaba?
Asla zaten ozur dilemeyi dusunmuyorum ama artik evliligimi devam ettirmek de istiyorum sogudum

Nerden eminmis? oğlunun karısını hamile bırakamayacagina dair şüpheleri mi varmis hanım teyzenin ?

Büyük olmaları her istediklerini söyleyebildikleri anlamına gelmiyor kaldı ki sizler onun küçük çocuğu değilsiniz, bu sizin özeliniz sonuçta, çok ayıp etmişler size karşı.

Öncelikle daha düzgün bir Türkçe ile yazıp daha rahat okunmasını sağlarsan daha iyi olur. Zor okudum inan ki. Geçmiş olsun bu arada. Hatalı olan kayınvaliden, bence geri adım atma. Eşinin de böyle bir olayda senin yanında olması, seni desteklemesi gerekirdi. Hem ne demek oğlumu hastaneye peşinde sürükleme? Onun oğlu olabilir, senin de kocan, e çocuğu da annenin evinden getirmediğine göre? Allah kolaylık versin. Bence bir süre çocuk düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…