Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Namaz kildigim icin ister istemez haberi oluyor ama bunu neden aklinda tutma geregi duymus yada benim neden boyle bi yalan soylememi dusundu hala anlam vermis degilim
Herşeyi bi kenara bıraktım da eşiniz annesini savunurken nasıl cümleler kuruyo ne açıdan haklı buluyo onu çok merak ettim bu durumda?

O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur. Sizin aileniz yakın mı size? Yani sizin anne ve babanız. Veya sizi destekleyen abi ablanız var mı?

Ne alaka hamile olduğunu senden iyi mi bilecek uğraşacak setleri kalmadi şimdi de adet tarihinizi mi takip ediyor gidip gelme uzak dur tavrını kot asla yüz verme esindeboyle kabul ederse etsin madem evlilikte köprü kuramayacaktı hep ne varsa kv etkisi erkekler evlense dahi annem de annem köşeye çek ben böyle ger şeyime karışmasını istemiyorum falan de baktın olmuyor tavrını kot uzak dur

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur. Sizin aileniz yakın mı size? Yani sizin anne ve babanız. Veya sizi destekleyen abi ablanız var mı?
Eğer varsa benim önerim onların biraz desteğini alın. Erkekler olgunlaşmaz derler ya belki de çok doğru. Ona birinin sizin artık onun ailesi olduğunuzu, sorumluluk alamayacaksa bunu sizin kabul edemeyeceğinizi hatırlatması lazım. Ona bir süre rest çekin. Biraz düşünüp anlasın. Tabiki ayrılmayı düşünmeyin çünkü çok yeni evlisiniz, o da düzelir inş. Ama rest çekin ve blöf olsun diye kavga etmeden kabalaşmadan ikimizde biraz düşünelim filan diyin. Çocukça geliyor ama hakikaten kaçan kovalanıyor ve alttan alan, iyi niyetli olan eziliyor. (Rest çekin dememin sebebi onu peşinizden koşturmak değil. Sadece değerinizi anlaması.) Çünkü sözle ne kadar anlatsanız da bazen anlamazlar.

Boşan demek kolay ama bu son çare olmalı. Önce eşinizle konuşun annesini böyle yapmaya devam ettiği sürece hiçbirşeyin düzelmeyeceğini 2 kişi arasında olan bitenin 3. ye söylenmemesi gerektiğini onun bir ana kuzusu olmaktan cıkması gerektiğini vs vs. lafın özü 2 kişilşk bir aile olduğunuzu hatırlat sana değer versin önce ve sakın çocuk yapma gerekirse gizli korun ama hiçbirşey oturmadan çocuk yapma. İşin acı yani bu tip anacı koca müsvetteleri hiç düzelmiyor maalesef

Peyniri deri kadını eri korur der bir atasözü... Kayınvalideniz ağır arıza ama esinizde sütten çıkmış ak kaşık değil... Annesi size yüklenirken neden savunmuyor... Hastanede yaninizdaydi yalan soylemediginizi biliyor sonuçta... Sizin sağlam bir cinnetle işinizi halletmeniz lazım... Tamam kusluk iyi değil ama sucsuzken özür dilemekte mantıksız...

Şakın şakın şakın çocuk yapma
Prezervatif hap spiral Allah ne verdiyse korun
Boşanma görüyorum sonunuzda

Herşeyi bi kenara bıraktım da eşiniz annesini savunurken nasıl cümleler kuruyo ne açıdan haklı buluyo onu çok merak ettim bu durumda?
Annesinden saklamiyacakmisim gidip ona anlatip onunla hastaneye gitmem gerektigini soyledi. Ben ne anlarim hastaneden falan gibi bi konusma yapti.

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur. Sizin aileniz yakın mı size? ni sizin anne ve babanız. Veya sizi destekleyen abi ablanız var mı?
Yakinimd kimse yok ailem farkli sehirde ama sonuna kadar arkamdalar zaten bu yuzden ailelerde ufak bi tartisma yasadi

Kocan yanında durmazsa daha çokk ezilirsin.

Kv nin aslinda bozuldugu sey hastaneye onunla gitmemen.onu olaylarin disinda tutman yani hamileligini soylememen.o sinirle agzina geleni saymis.muhtemelen sizi surekli kontrol altinda tutmak istiyor.ailen yaninda olmadigi icin daha cok baski yapar.sen soylemesen bile yedigini s.çtigini oglundan ogrenir.cevval bir kv ile karsi karsiyasin.tavsiyem hergun gitme mesafeli ol ve kendin hakkinda evin hakkinda ailen hakkinda hic konusma.malzeme toplayamasin yani sana saldirmak icin.esinlede zamana birak ama asla ozur dileme o kadindan terbiyesiz zaten

Kaynananla kocan tencere kapak gibi.. Al birini vur otekine yani.. Bendede seninki gibi bi kaynana var.. Belki dahada beteri ama en bastan esim cok saglam korudu kolladi beni.. Herkez yerinide haddinide bilir.. Evlerimizde cok yakin ama ben bayramdan bayrama giderim.. Esim istedigi zaman istedigi kadar gidebilir hic problem degil ama ben mecbur degilim.. Adam akilli esinle konus kendine gelsin.. Anasinin himayesinden cikana kadarda cocuk dusunme

sanane benim adet tarihimden desene yahuu dilini mi yuutun o kim sana hakaret edebiliyor ayıptır.O size hakaret edereken izlediniz mi kapısına ayak basmam isterse eşim ömür boyu küs kalsın herkes haddini bilecek.

Sustu ... sadece arkamdan anne yalan degil hatta hastene raporu da var falan gibi seyler soyledim anlattim ben ona dedi
iyi de ispat etmek zorunda değilsiniz ki hiçbirşeyi ne demek ya.. kesinlikle çok haklısın ve asla da alttan alma. zaten sabahtan akşama kadar nie orda duruyosunuz ki.

O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
Ne olur sakin hamile kalmayin. Saygisiz hadsiz bir kayinvalide ve oğlu

iyi de ispat etmek zorunda değilsiniz ki hiçbirşeyi ne demek ya.. kesinlikle çok haklısın ve asla da alttan alma. zaten sabahtan akşama kadar nie orda duruyosunuz ki.
Bi kac sene beraber yenilip icilcekmis cocuk olana kadar birlik olcakmisiz

Zaten artik bende dusunmuyorum
Aman aman.. benimkilerde boyle karaktersizler. Esim onlari desteklemese bile yiprandik saygi bitti. 1 cocuk var 2. Yi Dusunmuyorum.
Cocuk olmasa bu kadar beklemez ayrilirdim.. yine de ayrilmayi masaya yatirdik gec olsada. evlilik saygi, birlik beraberlik olmadan yasanmaya asla degmez hayat ziyan olur ben bu kadar diyorum.

Back
X