Artik cildiricam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Keep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz hastaneye kiminle gitmeliymissiniz, yoldan gecen bir adamimi tutup kolundan götürücektiniz, tabiki esinizle gidiceksiniz bunun neresi ayip anlamadim. Üstelik birde utanmadan sizin adet döneminizimi takip etmeye calisiyor, ayni evde yasasaniz esinizle nezaman birlikte oldugunuzuda takip eder. Siz bence kararli durun hic görüsmemezlik olmaz ama tavirlida olun. Ilk basta iki üc ayda bir gidin bir saat oturup kalkin. Sonra zamanla ayda bir falan gidersiniz hem huzurunuz kacmaz hemde herkes yerini haddini bilir. Ama ben esinizi anlamis deyilim madem bukadar anneci nicin evlenmis, madem hergün annesine gidicek nicin ayri ev tutmus, henüz kendisi annesinden bagimsiz yasayamazken nicin evlat sahibi olmak istiyor. Hic kimseden özür dilemeyin siz hatali deyilsiniz, sizi zor gününüzde üzenler sizden özür dilesin.

O kadının evi kabe olsa gitmem! Kaynanan ayrı cahil kocan ayrı cins Allah yardımcın olsun... evli kadın düşük yapıyo hastaneye kimle gitcek? Ayrıca ailemle kötüysen benle de kötüsün ne demek? Nikah cüzdanına tüm aile fertlerini dahil ettimi bu eş kişisi?? Şu postları okudukca hem deliriyorum hem şükr ediyorum.. sanırım gerçekten Allah dağına göre kar veriyo ben böyle şeylerin espirisini bile kaldıramam en son söylenecek şeyi en baş söyler ben düşünene kadar bunlar düşünsün derim...

Korun çocuk yapma. Bu insanlara mecbur etme kendini. Evliliğin otursun biraz.
Eşin de sağlam odunmuş hani.

Annesini bosver de koca kisisi tirt. Ne demek annemle iyi degilsen benle de degilsin. Annesiyle mi evlenmissin acaba yanlislikla...

Sana tavsiyem cocuk olayini evliligin oturana kadar asla dusunme. Zaten cok yeni evlisin. Daha boyleyken sana bunlari yapan cocuk olunca neler yapmaz.

Ne kadar saygisiz ve vicdan yoksunu bir ana "senin bu kaynanan". Sen bebegini kaynetmissin kadinin dusundugune bak ya .

Kötü kaynana yoktur kötü koca vardır tezini eşiniz doğrulamış maalesef. Allah korusun ben düşük yapacağım ve benim kayınvalidem böyle davranacak. Tüm bağımı koparırım inanın. Böyle bir durumda arkamda durmayan adama da ben kocam demem zaten. Tabi ki eşimizin ailesine bize saygısızlık ve kötülük etmedikleri sürece hoşgörülü olmak ve biraz görmezden gelmek zorundayız. Normal bir anlaşmazlık olsa bende eşinizi kırmayın onlar yüzünden gidin barışın derdim ama kayınvalideniz kötü niyetli yaklaşmış ve tamamen saçmalamış. Ne demek oğlumu nasıl hastaneye götürürsün ? kocanız yahu o sizin kim götürecek ti başka. Aileniz arkanızda mı ?Onlara anlatsanız ne gibi bir tepki verirler ? Kendinizi ezdirmeyin derim. Ve eşiniz arkanızda durmayı öğrenene kadar böyle bir adamdan çocuk yapmayın . Çünkü bu zihniyette ki adamlar ve aileleri kolay kolay değişmiyor. Yarın çocuk olunca kayınvalideniz çocuk kendisinin gibi de davranacak farkında mısınız ?

kusura bakmayin lutfen koca bir ohaaa demek geliyor icimden. Afedersin de gece esinle berber oldugunuda biliyormuymus. Hayret bisi yahu. Birde sanki suclu sizmissiniz gibi bir hava yaratilmis esiniz tarafindan. Hme suclu hem guclu. Sakin taviz vermeyin.

O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
bunlar nasıl saçmalıklar ya ... ne demek ailemle köötüysen benle iyi olamazsın nedir ya... mecbur değilsin sana böyle bir baskı yapmaya hakkı yok. evlilik iki kişliktir bunu anlamak bu kadar mı zor. terbiyesiz kadın! kimi takıp hastaneye gidicekmişsin utanmak ne demek ya..... eşinle gidiceksin tabi hastaneye. sen eşinle .çocuk yaparken ayıp olmuyorda onunla hastaneye giderken mi ayıpmış. ayyyyyyyyyyyy çok sinirlendim ya...senin adet gününü nerden biliyormuş ya pessss. asıl onun bunu takip ediyor olması utanılıcak şeyin ta kendisi. seninle bu şekilde konuşuyor olması, eşinin buna sessiz kalıyor olması hatta ve hatta senin iznin olmadan özelinizi ailesi ile paylaşıyor olması utancın ta kendisi. sakın taviz verme anlıyormusun hakkını arayacaksın kendini bu kadar ezdiremezsin hakaretler tehtitler ne oluyor ya. sen köle diyemi geldin o eve. eşine kesin bir dil ile yanlış olanları söyle iyiliğe iyilik karşılık vereceğini bunları affetmenin imkansız olduğunu kesinlikle çok kırıldığını ve annesiyle görüşmek zorunda olmadığını bu konuda sana dayatma yapmak yerine annesine hatasını anlatmasını isteyeceksin. sen yanımda değilsen eğer benim senin yanımda durmam mümkün değildir diyeceksin. böyle bir evlilikte olmaz zaten. eğer buna susar ve affedersen daha beterini yaşayacağının sinyalleri bu.

hatta ve hatta evinizi derhal uzağa taşıyın bu nedir ya. şart koyun bunu sen yeni evlisin evinde eşinle yemek yiyemedikten sonra sabah başbaşa kahvaltı yapamadıktan sonra nerde kaldı evlilik birliği. yeni evliyiz evimi bilmek istiyorum seninle başbaşa yemek yiyelim sana hergün güzel masalar hazırlıyım istiyorum diyeceksin. biraz damardan gir işte eşinin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin. uzak dursun sizden

Rabbimin sevgili kuluymuşsun, size daha da geç olmadan yüzlerini gösteriyor. Bu saatten sonra yaşayacağınız her şey kendi seçiminiz olacaktır. Tek bir şey söyleyeceğim sizin eşimiz maalesef olmamış...

Asla geri adim atma. Herkes haddini bilsin. Ne demek sen hamile degilsin adet gunun gelmedi. Oldu olacak yataginiza da girsin de hangi gunler nasil birlikte olacaksiniz onu yonetsin. Boyle bir mudahaleyi en basta esin reddetmeli anne sen benim mahremime nasil karisirsin diye. Ne demek utanmadan oglumu pesine takip hastaneye gittin. Bu cocugu bakkaldan peydahlamadim oglundan yaptim ne diye utanayim ki diyeceksin o olacak. Bence asla ama asla geri adim atma ve esin kisiligini tamamlayip karisina sahip cikan bir birey olmadan da asla cocuk yapma. Esin daha artik ailesinin sen oldugunun fatkinda degil. Evlenince aile deyince aklina esi gelir insanin, anne baba artik ikinci aile moduna geciyor.

Bu ne terbiyesizlik ya senin adet tarihini ne diye takip ediyor muşmula:110:

Yaptığın az bile kürtaj dan gel birde üzerine kv lafı işit sevgili adamdan saydığın eşin nerdeydim birde utanmadan barış diyor bırak git güzelim bunlar seni daha çok ezer

Ay bu ne ya, sinir oldum sabah sabah.Kv sınırı fazlasıyla aşmış.

Böyle bir insanla görüşmezdim kimse kusura bakmasın.Esim de bu yüzden benle konuşmayacaksa keyfi bilir incelediği yerden kopar bu nedir ya hiç mi vicdan yok sen acin var bir kere, yaptıkları asla kabul edilemez.

Eğer eşinin düşüncesi değişmezse tek önereceğim şey ;
Lütfen BOŞAN. !

Bu adam senın onun ailen olduğunun farkında değil . Eğer olmazsa defolsun !

dışardan bir göz olarak söylüyorum ikş yolun var : 1- BOŞANMAK 2-AİLESİYLE İYİ OLMASANDA GÖRÜŞMEK VE KÖTÜ OLMAMAK . belli ki hala evlilik aile bilinci olmayan bir eşin var zamanla oturabilirde hep boylede gidebilir bu yuzden sakince düşün karar ver...

O kadar doluyum ki nasil basliyacagimi bile bilmiyorum.8 aylik evliyim ve surekli esimle ailesi yuzunden tartismalar yasiyoruz.son olayda artik canima tak etti ve ne yapacigimi bilmyorum.kv evler ayri ama yakin oldugu icin sabah gidip gece yatmaya geliyorduk sadece evimize. 1 ay once dusuk yaptim ve gebeligimde kanamam basladigi icin esimle hasteneye gittik esimden baska kimseninde haberi yoktu gebeligmden cunku daha cok yeniydi ve basimiza dha once yine boyle bir olay qelmsti meger kimyasal gebelikmis. Bunun icin tam kesinlesmeden kimsye hber etmek istemdm. Her neyse kanamam basldqi gun esimle hastnye qittik kv kahvaltya bekledgi icin ona biz dsardayz qelemcez qbi bahane uydrdk dha sonra soyleris diye.hasteneden dondukten sonra esim annsne aksam yemeqne ckti ben yorqun ve birazda sancilarim oldgu icin ckmak istemedim. Esim tabi anltmis bu arada hersyi ertsi gun kahvltya gittgimzde kv bna yalanci oldugumu soyledi sen hamile diilsn adet tarhn bile qelmdi ben takip edyrum gbi seyler sacmldi tabi ben sok. Dha sonra sen benm oglumu nasil pesine takipta hastnye goturursun utanmdnmi ve birsru hakaret etti. Bende sinrlndm ve cktm tabi birdha orya gitmycegimi ve onlarla gorusmek istemedigimi soyledim ama esim ailemle kotysen benmle iyi olamazsn dedi ve 1 aydr dogru duzqun konusmyoruz.birakip gitmemek icin zor tutuyorum artik kendimi kusluk olmicagini ve gidp benm onlarin gonullerni almami istyo.ben bi sucum olmdqni ama ynde kus olmadigimi ve esksi gibi gorusmeyecegimi soylediysem de kabul etmiyor hala konsmyor benmle.sizce napmylm
eşini al karşına konuş eşinle hastaneye gitmişsin kimene annesini bu tavrı nedir ileride daha büyük sorunlar yaşayacaında cook beli sabır diliyorum

eşin tam bir pislik. annesinin o sözleri karşısında ne yaptı?

kocan yatagını ayrı sersin küstüyse.....

Back
X