Artık cinnet anı!!!!!!!!!!!!!!

bak canim ben konu sahibinin de sizofren oldugunu sanmiyorum, cünki öyle bir hasta forumlarda konu acacak durumda olmaz yani o an yasadigi pozitif semptomlar okadar agir yorucu olurki kendi problemiyle savasmaktan baskalarini düsünemez ve iki cümleyi biraraya getirip konusamaz bile yani birak yazmayi
bilmiyorum arkadasin diger konularini okumadim ama biz buna arkadas biraz fazla süpheci davraniyor diyebiliriz

zaten ilk yazimda seni kast etmedim konusahibineydi lafim olumunekankayizsmile

Yok ben anladım beni kastetmediğini, üstüme alınmadım zaten de, başkasına öyle bir etiket yapıştıran birinin o etiketi haiz olduğunu göstermek istedim yorum yapacaklara. Detaylı olarak okumadım ama başlıklarına bile bakınca, yok ablası bundan nefret ediyor, patronu buna asılıyor, etrafındaki herkes kötü, 3 yaşında okumayı öğrenmiş, 5 yaşında 4 işlem yapıyormuş, hem mankenmiş, hem çok başarılıymış falan filan.

Yok ben anladım beni kastetmediğini, üstüme alınmadım zaten de, başkasına öyle bir etiket yapıştıran birinin o etiketi haiz olduğunu göstermek istedim yorum yapacaklara. Detaylı olarak okumadım ama başlıklarına bile bakınca, yok ablası bundan nefret ediyor, patronu buna asılıyor, etrafındaki herkes kötü, 3 yaşında okumayı öğrenmiş, 5 yaşında 4 işlem yapıyormuş, hem mankenmiş, hem çok başarılıymış falan filan.

hmmm ozaman arkadasin sorunu baska ama ne bilemicemfisfisfis tuhaf bilmiyorumkismile

Evet arkadasım belkı senin de ruhsal problemlerın var tanımadgın bir insana bu derece acımasızca hakkında yorum yapabiliyorsun ..
Evet burda paylaştıklarım bana yaptıklarının yüzde biri sadece..
canımı cok acıttı neler neler yaptı sen olsan belki o... derdin ama ben şizo dedim geçtim.
yasamayan anlamaz
Bugun savcılıga gidip gerekeni yaptım!!
evet ablamla problem yasadım hiç hoş şeyler yaşamadım şiddet yanlısı bi eniştem var bu dogru!!
evet modelim çok istersen adımı soyadımı özelden yazarım googleda aratırsın kim mişim neymişim ne yapıyormuşum bakarsın..
ki liseyi kaç yasında bitirdiğim bilgisine de bu şekilde ulaşır 15 yasında bitirebilen birinin yukarıda saydıklarını gercekten yasamıs biri oldugunu anlayabilirsin..
ailemden uzak kendi çabamla hem okuyor hem geçinmeye çalışıyorum
ve gercekten bu sene hayat bana hiç hoş sürprizler sunmadı
evet malesefki gercekten memnun degılım bu durumdan sıradan bı hayatım yok..
isterdım ben de sukunet ve huzur sahibi olabilmeyi ama olmuor ne yazıkkı..
senin gibiler yüzünden arkadaslık ilişkilerinden sogudum artık
senin gibiler asla anlamaya calısmaz sadece YARGILAR!!!!

ve evet yorumların sayesınde sunu anladım bazı ınsanlar basarılı ınsanları gercekten cekemıorr.. arkadasımın da sorunu aslında buymus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hah iste tam da ben bunu yazacaktim. Cekememezlik ve kiskancliktan baska birsey degil bu hareketler. Umarim dava kisa surede sonuclanir. Ama bu karakterdeki insanlarin aklinin basina gelecegini pek sanmiyorum. En azindan seninle artik ugrasmaz insallah..

Hah iste tam da ben bunu yazacaktim. Cekememezlik ve kiskancliktan baska birsey degil bu hareketler. Umarim dava kisa surede sonuclanir. Ama bu karakterdeki insanlarin aklinin basina gelecegini pek sanmiyorum. En azindan seninle artik ugrasmaz insallah..

aynen aynen böyle geçmişi kafamda canlandırınca da kesinlikle bundan baska cekememezlık muhabbetınden baska derdımız olmadı:)
bakalım 3 davayı da kazanırsam saglam bı ceza alıcak
burnu sürtmese de en azından bana bulasmaz artık :P

az önceki arkadasa cevaben yazdığım mesajımı okudum da güldüm baya
bütün günüm adliyede geçmiş ondan olsa gerek
resmen savunma sunmusum orda hahahaa :)

az önceki arkadasa cevaben yazdığım mesajımı okudum da güldüm baya
bütün günüm adliyede geçmiş ondan olsa gerek
resmen savunma sunmusum orda hahahaa :)

ya birak kendiyle celisiyor zaten başkasına öyle bir etiket yapıştıran birinin o etiketi haiz olduğunu göstermek istedim eeee sen ayni seyi yapmadin mi arkadasim ?? Ben senin o etiketi haiz oldugunu gostermek istemiyorum :roflol:

valla seni kendime benzettim ne yalan soyliyim.. ama ben siradan bir hayatta siradisi yasiyorum ve senin kadar guzel ve okumus degilim arti yalniz degilim esimle yasiyoruz bunu. sonra kendi kendine ustunu basini parcalayip bana saldirdi diye beni polise sikayet eden bir ev sahibim var (nedeni evde yapmasi gereken tadilatlari yapmadigi icin mahkemeye vermistim) bu son olay daha onceki yasadigim durumlar daha beter.. analiz ettim hayatimi evlendigimden beri (cok zamanim vardi calismadigim icin ve cevre olmadigi icin yapayalnizdim) insansiz olmuyor insanla olmuyor ve ozetle "insanlar ihanete ve kalleslige o kadar meyillilerki artik duslerimizdeki kusu vuracak kadar ustalasmislar" savunma mekanizmalarimizi en iyi sekilde devreye koymaktan baska caremiz yok.. Hayatimizda cikacak puruzlere her zaman hazirlikli olup bir yandan "cool" takilmayi basarmamiz gerek..

sizofreni hastalari kendi korkulariyla yani takip edilme korkulariyla zaten yeterince derdi basindan askin oldugu icin kimsenin hayatiyla yaptiklariyla ilginmezler(cogunlukla baskalari kendilerine zarar vereceklerini düsünürler)
öyle karsindaki insala problem yasayanlar su sizofreni lafini nede kolay kullaniyorsunuz, önce hastaligi arastirin hastalarin ne yasadiklarini ögrenin:umursamaz:

Evet haklısın,konuyu açarken de karşısındakine direkt şizofren demiş.Ama ben gerçek kelime anlamıyla, yani anlamını bilerek kullandım. Çünkü arkadaşın tüm konuları tam da senin dedğin gibi, herkesin kendisiyle uğraştığı, kendisine zarer vermeye çalıştığı ana fikrine dayanıyor.

bak canim ben konu sahibinin de sizofren oldugunu sanmiyorum, cünki öyle bir hasta forumlarda konu acacak durumda olmaz yani o an yasadigi pozitif semptomlar okadar agir yorucu olurki kendi problemiyle savasmaktan baskalarini düsünemez ve iki cümleyi biraraya getirip konusamaz bile yani birak yazmayi
bilmiyorum arkadasin diger konularini okumadim ama biz buna arkadas biraz fazla süpheci davraniyor diyebiliriz

zaten ilk yazimda seni kast etmedim konusahibineydi lafim olumunekankayizsmile

arkadaşlar ne dediğinizin, ne kadar farkındasınız acaba?
ben zaten bu konuyu yazarken, ne halde oldugumu belirttim.
sakinleşmek için yardım istedim.
yoksa gereğini yapıp, savcılık kanalı ile cezasını bildirme yoluna gittim bile..
mesela siz biraz algılaması yavaş olan birisine hiç mi salak yada aptal gibi kelimler kullanmadınız hakkında?
ben de kafasında senaryo kuran ki bu senaryolarda hırsızlık, yada erkeklerle ahlaksız birliktelikler gibi yüz kızartıcı suçlar işlediğim iftiraları da yer alıyor
ve bu insan bunları kalkıp annemi bile arayıp anlatıyor, arkadaşlarımın önünde, çevremin önünde küçük düşürmeye çalışıyor.
ve kalkıyor hakkımda bunlardan suc duyurusunda bulunuyor kı allahtan asılsız iddiarda şüphelinin yeterli bir ifadesi işin mahkemeye uzamamasını sağlıyor
herşeyden önemlisi ben bunları haketmek için hiç birşey yapmadım
ortada ne bir erkek mevzusu ne de onu incitmek adına yaptığım herhangi birşey var
tamamen sadece yazılan senaryolar ve o senaryolarla kalkıp beni suçlaması var sadece
kelime anlamını ben de biliyorum yani merak etmeyin!!
ve bende bu davranışları bir şizofrenin davranışlarına benzettiğim için sinirimden o an kalktım şizo dedim.
elbette psikiyatr uzmanı değilim ama bir benzetmeydi benimkisi

esas sizlerin yaptığı çok ayıp!! yaşadıklarımı elbette sadece acısını tatlısı ben hissedebilirim..
ama beni tanımadan, yaftalama derecesinde yargılamanız gerçekten çok ayıp!!

kız adliyede ne diye suç duyrusu yaptın ki benim annemler de dün karakoldaydı artık dayanamadık kadın anneme polislerin yanında hakaret etmiş o gidince poliste bunu mahallede tanımayan yok siz böyle birinle nasıl kızınızı bıraktınız demiş ama benim kanıtım yok ne oluyosa oldu tek kanıtım polislerin söledikleri

mesaj atmıştım ama yapman gerekeni yapmışsın ama sen gene de dikkat et dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma :) muhatapların çok da umursamıyor ağzından çıkanları çünkü, somutluk olması lazım :)

ben mevzuyu anlamadım ,ortada bir iftira geziyor ama ,kim kime ne demiş,sen bu kıza ne yaptında bunu hazmedemedi ,hırs yaptı ,yani aranızda ne geçti ,ne kadardır tanıyosun ,içini dışını bilen biri mi ,beni kıskandı diyorsun ,kendi bi baltaya sap olamamışmı ,niye kıskanmış ,bu karakterde bir insanı anlaman geç olmadımı ,neden etrafında tuttun ,neden bunların olmasına ortam sağladın ,çok sordum ama merak ettim..

mesaj atmıştım ama yapman gerekeni yapmışsın ama sen gene de dikkat et dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma :) muhatapların çok da umursamıyor ağzından çıkanları çünkü, somutluk olması lazım :)

ben mevzuyu anlamadım ,ortada bir iftira geziyor ama ,kim kime ne demiş,sen bu kıza ne yaptında bunu hazmedemedi ,hırs yaptı ,yani aranızda ne geçti ,ne kadardır tanıyosun ,içini dışını bilen biri mi ,beni kıskandı diyorsun ,kendi bi baltaya sap olamamışmı ,niye kıskanmış ,bu karakterde bir insanı anlaman geç olmadımı ,neden etrafında tuttun ,neden bunların olmasına ortam sağladın ,çok sordum ama merak ettim..

bu hatun kişi benim için annemi arayıp or...u demiş, hırsız demiş benım ıcın, annem de konusmanın ses kaydını almış bu birinci delil.
bu hatun kişi beni hırsızlık suclamasyla savcılıga verdı kı mahkemeye varmayan, asılsız iddia oldugu için ifade vermekle kalan bir olay bu da 2.delil.
bu hatun facebook şifremi kırıp sağa sola msaj sallayıp, ark.larımdan bazılarını silip bide üstüne facebook fotograflarımı silmiştir, ki bide bunu daha fenasını yaprdım ama kork benden tarzında bir mesajla bi nevi itiraf etmiştir bu da bir kanıt.
artı face duvarıma gene iftiralarla dolu yazılar bırakmıstır, ki bunlar hakaret niteliği taşıyorlar
bunları da silmedim..
gerçekten ben bu insana bana ılk çok agır kelimeler kullandıgında affetmemek dısında bişey yapmadım.
karakterını az cok gızledı,gercekten bı baltaya sap olamamıs biri ilköğretim mezunu.
bide benim salaklıga varan iyi niyetim diyelim..

bu hatun kişi benim için annemi arayıp o... demiş hırsız demiş benım ıcın, annem de konusmanın ses kaydını almış bu birinci delil.
bu hatun kişi beni hırsızlık suclamasyla savcılıga verdı kı mahkemeye varmayan, asılsız iddia oldugu için ifade vermekle kalan bir olay bu da 2.delil.
bu hatun facebook şifremi kırıp sağa sola msaj sallayıp, ark.larımdan bazılarını silip bide üstüne facebook fotograflarımı silmiştir, ki bide bunu daha fenasını yaprdım ama kork benden tarzında bir mesajla bi nevi itiraf etmiştir bu da bir kanıt.
artı face duvarıma gene iftiralarla dolu yazılar bırakmıstır, ki bunlar hakaret niteliği taşıyorlar
bunları da silmedim..
gerçekten ben bu insana bana ılk çok agır kelimeler kullandıgında affetmemek dısında bişey yapmadım.
karakterını az cok gızledı,gercekten bı baltaya sap olamamıs biri ilköğretim mezunu.
bide benim salaklıga varan iyi niyetim diyelim..

oh sen hırsızlık falan kalmışın bacım ama neyse annene tebrikler nasıl aklına gelmiş ses kaydı yapmak ben beni aradığında bile elim ayağım titriyor sinirden aklıma bişiy gelmiyor

canım diğer mesajlarınıda okudumda cok şanssızsın yanlıs anlama beni her bela seni bulmuş bu kız neden böyle bişi yapıoki yani eline ne geçiyor

canım diğer mesajlarınıda okudumda cok şanssızsın yanlıs anlama beni her bela seni bulmuş bu kız neden böyle bişi yapıoki yani eline ne geçiyor

hahha cidden öyle bela mıknatısı oldum:)
artık bütün fal baktırmalarımda çıkan üstünde büyü var senin safsatalarına inanacak hale geldim nerdeyse:)
bazı arkadaşlar inanmamış uydurduğumu düşünmüşler ama
sanırım gerçekten de inanılmaz boyutta çekiyorum belayı üstüme:)

Bu istanbula artık tahammülüm kalmadı..
Geldiğimden beri başım beladan dertten kurtulmuyor..
Evet kararımı verdim..
Zayıflık belki yaptığım ama bütünlemeler falan artık umrumda değil!!
OKULU BIRAKIYORUM!!!

bitmiyor yaa geldiğim günden beri çektiklerim..
dayanacak gücüm kalmadı artık!!
daha birinci senem ama ben çoktan tükendim..

Back
X