sizofreni hastalari kendi korkulariyla yani takip edilme korkulariyla zaten yeterince derdi basindan askin oldugu icin kimsenin hayatiyla yaptiklariyla ilginmezler(cogunlukla baskalari kendilerine zarar vereceklerini düsünürler)
öyle karsindaki insala problem yasayanlar su sizofreni lafini nede kolay kullaniyorsunuz, önce hastaligi arastirin hastalarin ne yasadiklarini ögrenin:umursamaz:
Evet haklısın,konuyu açarken de karşısındakine direkt şizofren demiş.Ama ben gerçek kelime anlamıyla, yani anlamını bilerek kullandım. Çünkü arkadaşın tüm konuları tam da senin dedğin gibi, herkesin kendisiyle uğraştığı, kendisine zarer vermeye çalıştığı ana fikrine dayanıyor.
bak canim ben konu sahibinin de sizofren oldugunu sanmiyorum, cünki öyle bir hasta forumlarda konu acacak durumda olmaz yani o an yasadigi pozitif semptomlar okadar agir yorucu olurki kendi problemiyle savasmaktan baskalarini düsünemez ve iki cümleyi biraraya getirip konusamaz bile yani birak yazmayi
bilmiyorum arkadasin diger konularini okumadim ama biz buna arkadas biraz fazla süpheci davraniyor diyebiliriz
zaten ilk yazimda seni kast etmedim konusahibineydi lafim olumunekankayizsmile
arkadaşlar ne dediğinizin, ne kadar farkındasınız acaba?
ben zaten bu konuyu yazarken, ne halde oldugumu belirttim.
sakinleşmek için yardım istedim.
yoksa gereğini yapıp, savcılık kanalı ile cezasını bildirme yoluna gittim bile..
mesela siz biraz algılaması yavaş olan birisine hiç mi salak yada aptal gibi kelimler kullanmadınız hakkında?
ben de kafasında senaryo kuran ki bu senaryolarda hırsızlık, yada erkeklerle ahlaksız birliktelikler gibi yüz kızartıcı suçlar işlediğim iftiraları da yer alıyor
ve bu insan bunları kalkıp annemi bile arayıp anlatıyor, arkadaşlarımın önünde, çevremin önünde küçük düşürmeye çalışıyor.
ve kalkıyor hakkımda bunlardan suc duyurusunda bulunuyor kı allahtan asılsız iddiarda şüphelinin yeterli bir ifadesi işin mahkemeye uzamamasını sağlıyor
herşeyden önemlisi ben bunları haketmek için hiç birşey yapmadım
ortada ne bir erkek mevzusu ne de onu incitmek adına yaptığım herhangi birşey var
tamamen sadece yazılan senaryolar ve o senaryolarla kalkıp beni suçlaması var sadece
kelime anlamını ben de biliyorum yani merak etmeyin!!
ve bende bu davranışları bir şizofrenin davranışlarına benzettiğim için sinirimden o an kalktım şizo dedim.
elbette psikiyatr uzmanı değilim ama bir benzetmeydi benimkisi
esas sizlerin yaptığı çok ayıp!! yaşadıklarımı elbette sadece acısını tatlısı ben hissedebilirim..
ama beni tanımadan, yaftalama derecesinde yargılamanız gerçekten çok ayıp!!