Artık cinnet geçirmek üzereyim!..

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .

Ne söylemek gerekiyor ise anında söyle bence

Benım kv yı anlatıyosun aynı ,ben artık musade etmiyorum .hatta gostermıyorum göstermıcmde. Babası öldü dıe bassaglına gttk yıne bnm çocuğumu sütten kesılsn dunya turuna çıkıcaz (NH çıkarsn ) yok bze verin bzde kalsın ,bnde gzlı ıçıcel yıyıck vermesi 24 saat görüntülü arama . Ver beraber banyo yapalım daha neler neler bnm huzurumu kacırmk için elinden geleni yaptiyapti. ..Artık görüşmüyoruz oda gelemıyo cunku evimde pslik çıkardı .Sende gorusmee

Kadını terslemeye devam haddini bilsin once bence laf Arasında Sakarya vurarak sunu soyleyin cok meraklıysa bebege dogursun Bı tane kendi baksın

Tövbestafurullah :-)
Ay sinirden güldüm. Ne biçim insanlar var ya? Kendisi de doğursun bir tane. Sen ne oluyorsun, damızlık mı?

Artık dayanamıyorum, gittiğimiz her yerde her ortamda milleti doldurup doldurup üzerime salıyor herkes bir ağızdan aaa kaynanana cocugu vermeyecek misin göstermeyecek misin diyor . Neden göstermeyim diyorum anlamıyorlar . Yahu neden yeni doğmuş cocugumu alıp veriyim al sen büyüt diyim ben o cocugun nesiyim diyorum içimden . İçten içe sinir krizi geçiriyorum , doğmamış cocugu ilk kim yıkayacak kavgası, su esyasını kim alacak kavgası . Al sen yıka tamam sunu da sen al dedim olmadı. Ben yapcam sunu yapma dedim olmadı. Doğmamış cocuga biçilen donlar bitmedi. Yalvarırım artık akıl verin nasıl baş edicem . Cocuk dogunca valla göstermek istemiyorum artık bıktım . Sen uyursun geve ben alır gotururum yanıma yatırırım diyo yok diyince haydi al tut dilinin sonunu . Millete kendini iyi gösterip paikolojik baskı yapmasından bıktım artık hamileliğim aşırı stres altında geçiyor . Daha doğumuma 4 aydan fazla var. Ne yaparımda bu kadını sustururum ben bi şey diyin . Doğmayan çocuğumu benimle paylaşamıyor . Direk yüzüne artık yapma demek istiyorum bu konuda taktik istiyorum cunku artık cinnetin eşiğindeyim.
Kaynanamın nasıl bir insan oldugunu diğer konularımdan okuyabilirsiniz . Cevap veremeye bilirim eşim yanımda şimdiden kusura bakmayın .
Hele bir saglikla doğsun gece gaz sancilari avaz avaz cigliklar basladiginda kaynanan kacacak delik arar merak etme ;)

Simdi kiziyorsun ama doğunca uykulara hasret kalinca ilac gibi gelecek :)

Su an kv ile ayni sehirde olsak ne guzel olurdu diye dusunuyorum da :)

Bu babaannelerin bazıları yeni çocuk yapsa da uzak dursa :110: Belki yapamayacağı şeyleri diyor, ama bu düşüncelerin sizi ne derece sinirlendirdiğini anlayabiliyorum. Bi gün ağlamıştım ben de “İçimde kalsan da kimseler dokunamasa sana, almasalar seni benden, sahiplenmeseler seni” diye, kv’min hemen hemen aynı düşünceleriyle ben de boğuştum. “Sizde kalcam ben, süt sağarsın ben emziririm hep, alır onla gezerim, bende kalır” vs demeler. Sonra baktım ben stres oluyorum uyardım “torunun, elbette hayallerin var ama benim çocuğum, uygun vakitlerde biz sana bazı fırsatları veririz” dedim. Sürekli yatılı olarak bizde kalmasına gerek olmadığını, bebek ile vakit geçirebileceğini ama mecburi bişey olmadıkça öyle bir hafta va onda kalamayacağını, sonra üzülmesini istemediğimi o yüzden şimdi açıkladığımı dedim. Eşim de destekledi. Mırın kırın etti, hatta saygısız falan demiş hakkımızda ama olsun, kafam rahat, içimde kalmadı sözlerim :anneadayı::KK15:

Yenidoğanların gaz sancısı,
gece gece ciyak ciyak ağlaması bitmez...

Bakalım kv o zamanda bu cevvalliği gösterecek mi?:))

Tabi her bebek için geçerli değil bu:)))

Bence kırmadan,dökmeden uygun bir dille izah edin durumu ki gerektiğinde yardım isteyebilin...

Çünkü ilk dönemler gerçekten yorucu olabiliyor ve yardım gerekebiliyor...

Ne demek yeni doğan bebek onunla yatacakmış gece.Nasıl kafa var bunlarda ya.Millete ne oluyo ayrıca kendileri doğurduğu bebeği kaynanalarına verirmiymiş.Bebeğin anneye ihtiyacı olur.O cinneti bi an önce geçirin bence yoksa doğumunuz burnunuzdan gelecek.

Bacım önce sana bunları söyleyen millete kendini anlatmak zorunda değilsin. Çocuğu göstermeyecek misin aaaa dediklerinde “sen kendi gelinine kaynanana bak doğmamış çocuğumun tasasını ben çekerim” de bak daha açar mı o ağzı. Dedikodu arayan insanların kendi düzenlerinde sıkıntı vardır kendi işine baksınlar yani.
O kaynana sana direnip vik vik etmeye başladığında gözlerinin içine bak ve cinnetini geçir, ayağını denk al yoksa seni sokağımdan bile geçirmem, o çocuğun kirpisinin dahi göremezsin diyeceksin. Bu çocuk benden çıkacak kes sesini milleti üzerime salma, senin yüzünden bebeğime bir şey olursa boğazına çökerim diyeceksin. Tabi kocan yokken al façasını mağdur duruma düşmesin.

Al işte bitmiyo bu modeller. Bende hem görümce hem kaynana vardı böyle. Bigün bi dünya kalabalığın içinde aynı şeyleri söylediler. Bende ne münasebet, elbet severler ederler fakat kendime güvenmesem ben zaten bu çocuğu yapmazdım. Büyütüp terbiyesini vercek olan benim zaten eşim de benim çocuğumu annesi terbiye edicek babane anane değil dedi dedim. Görümcem laf soktu o an. Sağolsun bi komşu teyze de "aaaa seni de biliyoruz iki bacağımın arasında büyğtcem sevdirmicem bile diyodun şimdi noldu" dedi :D kız doğru konuşuyo, ne güzel işte başından atcak yer aramıyo sevinmeniz lazım dediler. O oldu. Bidaha elalemin içinde ağızlarını açamadılar. Böyle bi fırsat yakalayıp adabınca püskürtün. Ya da kulaklarınızı tıkayıp elalemi takmayın. Onlara neyse..

Doğmamış çocuğa don biçmeye meyilli yapıları oluyo bu kaynanaların. Tavrınız net olsun. Gelip sevebilir istediğini alabilir torununa ama alıp gidemez. Yok öyle bi dünya.

Ben bu tarz konularda gelinleri hatalı buluyorum.
Hâlâ diyorsun ki yüzüne karşı söylemek istiyorum da vs.vs.
Yahu ilk dediği lafta söyleseydin böyle kendi kendini yemezdin zaten.
Ama yok hala kaynanaya yaranma çabası yok ona evet dedim buna evet dedim ee madalya taktilar mi ?
Gördüğün gibi takmamışlar .
Demek ki taviz tavizi doğuruyormuş.

Bizimki de daha ortada vitamini olmayan çocuğa bakmam diyor al bir de buradan yak ;) bazen cinnet geçirmek iyidir bence şuan tam sırası. Geçir cinneti sonra olanlara bak

Back
X