• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çocuğum olamazmış :(

bence başka dr larla da görüş

rabbimin sayılamayacak kadar mucizeleri var

sakın umudunu kaybetme

böle bır tanı koyması doktorun tamamen sacmalık otesı rabbım yeterkı ol desın ne olmazkı.

Ne salak doktorlar var yarebbimakannehir

Ne alaka çocuk sahibi olamamakla sizin durumunuz.

Rahminiz ve yumurtanız olsun yeterki, niye çocuğunuz olmasın, töbe töbe:umursamaz:

Ben senin yerinde olsam, o doktora sorardim, Sen Allahmisin diye.?:oklava:
Ay cok sinirlendim. Gecmis olsun. Altenatif tipla hersey mümkün.. Güclü ol, pes etme.
Önce iyiles. Kafani böyle sacmaliklarla doldurma, GECMIS OLSUN

bir tüpün alınmış diğeride tıkalıymış
öncelikle şunu diyeyim operasyonla açılıyor tüp
ayrıca 2 tüpüde tıkalı olup kendiliğinden hamile kalanı duydum ben
Allah herşeyi onlardan daha iyi bilir
ayrıca tüp bebek diyede bişey var
neden bu kadar insanları moralsizliğe itiyolarki anlamıyorum

tüp tıkanıklığı ilaçla yada ameliyatla açılacak bişey bu ne saçamalık tıpkı bi insana 2 ay ömrün kaldı dwemek gibi kimbilebilirki hiçbişeyi olmayıp ben gibi hamile kalamyan insan var allah ol dedikten sonra buna engel yok zamanı gelince olur canını sıkma ama o dr birdaha gitme bence

tüpünü açabilirler. ayrıca embriyoyu dışarıda döllendirip rahime yerleştiriyorlar allahtan ümit kesilmez sen neden takıyorsun bu kadar kafana. başka doktorlarla görüşmen daha iyi olacaktır. vakit kaybetmemelisin.

Kızlar dün dış gebelik ameliyatı geçirdim. Doktor tüpü almak zorunda kalmış. Diğerine bakmış kapalıymış. Artık çocuk sahibi olamazmışım :(

merhaba, bende başka bir doktora görülmeni tavsiye derim.Allah'tan başkasına güven olmuyor hergün tv de doktor programları var dikkatli izlersen aynı konuyu konuşmak için bir gün önce çıkan doktor ile ertesi gün çıkan çok çelişiyolar tıp araştırıyo zart zurt diyolar tek bir doktorla kalma ve sakın ümidini kaybetme yer gök dua ile yaratıldı rabbime dua et sana bir kapı açacaktır.

Kızlar dün dış gebelik ameliyatı geçirdim. Doktor tüpü almak zorunda kalmış. Diğerine bakmış kapalıymış. Artık çocuk sahibi olamazmışım :(

Canım bence de bu çok saçma bir durum... 1.si o kapalı tüp cerrahi op. ile açılabiliyor.Onun dışında rahim olduğu sürece tüp bebek tedavisi sağlanabiliyor sanırım... tüplerle alakası yok... 2 tüp tıkalı oluncada tüp bebek yapıyorlar...
Bence sen biraz dinlen ve sonra başka bir doktora git... Gitmeden önce de bulunduğun yerde iyi bir doktor araştır.

ay doktorlar nasıl konuşuyor böle:oklava: aynı şey benimde başıma gelmişti dş gebelikten dolayı benimde tüpüm alınmıştı diğer tüpümde kanamadan dolayı kapanmıştı hatta hsg çektirmiştin çeken doktor boşuna uğraşma açılmaz direk tüp bebek yap demişti dünya başıma yıkılmıştı daha sonra başka doktora gittim laparoskopiyle tüpüm açıldı onun için sakın üzülme ama başka doktorada görün derim

canım benim saçmalama boş yere üzülme tüpün 1 i alınmış diğeride kapalıymış...laparoskopi olursun açılmazsa da tüp bebek yaptırırsın...tüp bebeğin asıl mantığı bu zaten...aslında şimdi kısırlık yaygın olduğu için tüp bebek bu kdr yaygınlaştı...sonuçta yumurtalıkların sağlam iğnelerle yumurta elde ederler dışarda döllendirip rahme yerleştirler...ha belki normal yolla hamile kalamazsın i inşallah kalırsın allahtan umut kesilmez.ama tüp bebek die bişey var.....tüpşer ne işe yarıyo kadında olgunlaşan yumurta hücresinin çatlayıp tüplere düşüp döllenmeyi bekler...tüpün görevi bu bitanem...hemen olsun istiyosan maddi durumun varsa hemen tüp bebek yatır...hayırlı haberlerini yaz...allah elbet gözyaşlarına dayanamaz...ve meleğini yollar...sakın ha üzülmek yok...insanlar kanser gibi ölümcül hastalığı bile yeniyo neden rabbimin yardımı ve umutlarıyla...umudunu kaybetme...

arkadaşım tüp bebek denen şey bunun için çıkmış asıl zaten bence doktorunu yanlış anlamış olabilirsin .Sana doğal yolla olmaz demiş olabilirmi acaba

o nasıl doktor öyle yahu şakkıdı
mikro enjeksiyon laporoskopi bunlara ne olmuş yoksa tıp bunları bırakmış mı artık CADIARZU
işine gelmediğinde hadi canım sen git uğraşamam senle çocuğunda olmaz diyerekden zaten moral çöküntüsünde olan bir kadını iyice harabeye çeviriyor bazıları:delphin:
üniversite hastanesi tavsiye ederim geçmiş olsun

canım buradaki arkadşlar çok güzel yorum yapmışlar hepsinin ağzına sağlık canım önce kendini toparlayacaksın moralini düzeletecksin sonra adam gibi bir dr veya başka dr lara gideceksin umutsuz ve çaresiz bir vakaa değilsin yaradan onun yeryüznde yaşamasını emretmişsee sen istemesende o gelecek emin ol buna birde şu var dr lar bebek işinin bir mucize olduğunu itiraf ediyorlar yani mucizee herşey rabbime sığın ellerini aç ondan dile o açılan elleri geri çevirmez sevgiyle ve güçlü kal

kavuniçi cnm benim sana çok güçlü bir hekim tavsiye olacağım ablam benim istanbulda onun arkadaşınında aynı senin gibiymiş durumu ve anadolu sağlık merkezi prof.dr aydın arıcı ya gitmeni tavsiye ediyorum...istanbulda olsam kesinlikle bende giderdim...ablam istanbulda ama eniştemle konuşmuyorum ben bu nedenle gidemiyorum o doktora...dr amerikada eğitim almış her gidene çare olmuş..tabiyki rabbimin izniyle...inşallah güzel haberlerini duyarız...

Back
X