• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ilgili derdim var başlığı açmadım demem artık😅

dediğiniz gibi hırslı bi duruşu yoksa gerçekten zor niye tarla diye ısrarcı o zaman yani 2 yıl uzun bi süre değil ama kısa da değil şimdi. insan gezmek tozmak istiyor en kötü hele bide çocuk yok en rahat zamanlar. ben yine de kalp kırmamaktan yanaayım gözleri filan doluyor deyince çok üzüldüm eşinize kaldıramıyor belli ki. bundan sonra konuşun açık açık madem lisans mezunu bi yere stajer olarak bile başlasa zamanla yükselebilir ya iş bulacak ya da bu şekilde batmaya devam ederse sizin de dayanamayacağınızı bilmesi lazım sonuçta siz de o kadar laf ederken mutlu değilsiniz. sevgi tek başına karın doyurmuyor maalesef,çocuk da yok önünüze bakarsınız bu şekilde sürekli kavga dövüş evlilik olmaz. kendinize bi zaman belirleyin onun verdiği sürelere artık mecbur değilsiniz bence yoksa oyalar durur.
Evet ben de üzülüyorum çok iyi kalpli çok iyi niyetli hatta tanıdığım tek iyi erkek diyebilirim😅her yıl 1 yurtdısı tatili çok istiyorum ben evlenemeden önce de giderdim.
1 ay verdim bakalım, 1 ayda ne olur bilemedim ama🤷🏽‍♀️

Back