- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ne kadar çabuk isyanlara girmişsiniz. Acaba demekki henüz bu bebeğin gelmemesi gerekiyor diye bir ışık yanmadı mi hiç kafanızda? 1 dış gebelik ( sonrasinda da cok ciddi bir ameliyat) ve sayamadığım kadar (8-9) kimyasal gebelik geçirdim. Allahım demekki zamanı var hayirlisini nasip et dedim her seferinde. Butun bunlarin arka arkaya siralanmasi siradan bir durum degil. Hayirli olmayan bir durum demekki bu. Biraz sabredin. Insanlar neler yaşıyorlar. Bu bebeği siz yapmıyorsunuz hiçbirşey sizin tekelinizde degil. Doğru zaman geldiğinde size yollar açılıyor ve istediğinizi alıyorsunuz. Biraz böyle düşünün. Etrafa da kendinize de hayati zindan etmeyin.Kızlar bir kimyasal gebeliğim var 4 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi ama biz deneyemiyoruz bileçünkü ilk ay eşim çok ağır bi grip geçirdi hastahanelik oldu ve kaçırdık yumurtlama günlerini ikinci ay enfeksiyon kaptı doktor yasakladı doktor ilişkiyi yasakladı 3. Ay yani bu ay mantar oldu 15 gün ilişki yasak yani ben artık ne yapacağımı şaşırdım isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım zaten ole hemen hamile kalamıyorum bide böle olunca eşimle birbirimize giriyoruz içimi dökmek istedim sadece
Evet Allah beterinden korusun ama artık asabım bozuldu yoruldum herhalde artıkArdarda talihsizlikler olmuş.
Ama Allah beterinden saklasın demek lazım.
Sabredin.
Vardır bir hayır
Biraz kafanız da dinlensin,rahat olun.
Bebeğiniz olur Allah'ın izniyle.
İnşallah olur.
Doğru haklısınız ama nedense bu konuda olgun olamıyorum bi türlüNe kadar çabuk isyanlara girmişsiniz. Acaba demekki henüz bu bebeğin gelmemesi gerekiyor diye bir ışık yanmadı mi hiç kafanızda? 1 dış gebelik ( sonrasinda da cok ciddi bir ameliyat) ve sayamadığım kadar (8-9) kimyasal gebelik geçirdim. Allahım demekki zamanı var hayirlisini nasip et dedim her seferinde. Butun bunlarin arka arkaya siralanmasi siradan bir durum degil. Hayirli olmayan bir durum demekki bu. Biraz sabredin. Insanlar neler yaşıyorlar. Bu bebeği siz yapmıyorsunuz hiçbirşey sizin tekelinizde degil. Doğru zaman geldiğinde size yollar açılıyor ve istediğinizi alıyorsunuz. Biraz böyle düşünün. Etrafa da kendinize de hayati zindan etmeyin.
Haklısınız bu süreçte bazen modu düşer insanın.Evet Allah beterinden korusun ama artık asabım bozuldu yoruldum herhalde artık
çevremde bu sorunu yıllarca yaşayıp bebekleri olmayanlar var herşeye rağmen şükür demeyin böyle Allah hayırlısıyla nasip etsin.Kızlar bir kimyasal gebeliğim var 4 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi ama biz deneyemiyoruz bileçünkü ilk ay eşim çok ağır bi grip geçirdi hastahanelik oldu ve kaçırdık yumurtlama günlerini ikinci ay enfeksiyon kaptı doktor yasakladı doktor ilişkiyi yasakladı 3. Ay yani bu ay mantar oldu 15 gün ilişki yasak yani ben artık ne yapacağımı şaşırdım isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım zaten ole hemen hamile kalamıyorum bide böle olunca eşimle birbirimize giriyoruz içimi dökmek istedim sadece
Bu işi sahibine biraz. Emin ol ki senden daha iyi biliyor ve planları çok daha iyi işliyor. Bütün o yaşadıklarım üzerine su anda hamileyim ve ben dahi inanamiyorum oyle bir zamana denk geldi ki şükürler olsun bütün işlerimi yoluna sokacak bir zamanlama. Ben asla böyle bir planlama yapamazdım. Lutfen müsterih ol ve eşine de bedenine de haksızlık etme. Doğmuş bir bebeği kaybetmek gibi, çok ilerlemiş bir gebeliğin kötü şekilde sonlanması gibi, asla hamile kalamayacak olmak gibi durumlar da var. Elbette ki bu saydiklarimdan da cok zorlari var. Şu anda isyan etmen çok büyük haksızlık tatlim. Olaganustu bir olgunluk göstermen gerekmiyor, akışına bırakmak yeterli. Şu anda zamanı olmadigini, en güzel zamanda geleceğini bilmen yeterli.Doğru haklısınız ama nedense bu konuda olgun olamıyorum bi türlü
Yok farklı günlerde de oluyor ama çok değilSadece yumurtlama günlerinde mi birlikte oluyorsunuz
Yok farklı günlerde de oluyor ama çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?