Artık çok bunaldım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bir kimyasal gebeliğim var 4 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi ama biz deneyemiyoruz bileçünkü ilk ay eşim çok ağır bi grip geçirdi hastahanelik oldu ve kaçırdık yumurtlama günlerini ikinci ay enfeksiyon kaptı doktor yasakladı doktor ilişkiyi yasakladı 3. Ay yani bu ay mantar oldu 15 gün ilişki yasak yani ben artık ne yapacağımı şaşırdım isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım zaten ole hemen hamile kalamıyorum bide böle olunca eşimle birbirimize giriyoruz içimi dökmek istedim sadece

Ardarda talihsizlikler olmuş.
Ama Allah beterinden saklasın demek lazım.
Sabredin.
Vardır bir hayır ;)
Biraz kafanız da dinlensin,rahat olun.
Bebeğiniz olur Allah'ın izniyle.
İnşallah olur.

Kızlar bir kimyasal gebeliğim var 4 ay önce histeroskopi ameliyatı oldum doktor 3 ay kendiniz deneyin dedi ama biz deneyemiyoruz bileçünkü ilk ay eşim çok ağır bi grip geçirdi hastahanelik oldu ve kaçırdık yumurtlama günlerini ikinci ay enfeksiyon kaptı doktor yasakladı doktor ilişkiyi yasakladı 3. Ay yani bu ay mantar oldu 15 gün ilişki yasak yani ben artık ne yapacağımı şaşırdım isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım zaten ole hemen hamile kalamıyorum bide böle olunca eşimle birbirimize giriyoruz içimi dökmek istedim sadece
Ne kadar çabuk isyanlara girmişsiniz. Acaba demekki henüz bu bebeğin gelmemesi gerekiyor diye bir ışık yanmadı mi hiç kafanızda? 1 dış gebelik ( sonrasinda da cok ciddi bir ameliyat) ve sayamadığım kadar (8-9) kimyasal gebelik geçirdim. Allahım demekki zamanı var hayirlisini nasip et dedim her seferinde. Butun bunlarin arka arkaya siralanmasi siradan bir durum degil. Hayirli olmayan bir durum demekki bu. Biraz sabredin. Insanlar neler yaşıyorlar. Bu bebeği siz yapmıyorsunuz hiçbirşey sizin tekelinizde degil. Doğru zaman geldiğinde size yollar açılıyor ve istediğinizi alıyorsunuz. Biraz böyle düşünün. Etrafa da kendinize de hayati zindan etmeyin.

Hemen bebeğine hamile kalmak istemeni anlıyorum ama bu sorunlar ne senin ne de eşinin elinde olan problemler değil. Biraz sabretmek lazım bu konularda... Boşuna eşinizle aranızı bozmayın... sizin bu zamanlarda birnirinize destek olmanız gerek, bebek sahibi olayım diye eşinizle aranızı açmayın bence... onun da bir kabahati yok.

Ne kadar çabuk isyanlara girmişsiniz. Acaba demekki henüz bu bebeğin gelmemesi gerekiyor diye bir ışık yanmadı mi hiç kafanızda? 1 dış gebelik ( sonrasinda da cok ciddi bir ameliyat) ve sayamadığım kadar (8-9) kimyasal gebelik geçirdim. Allahım demekki zamanı var hayirlisini nasip et dedim her seferinde. Butun bunlarin arka arkaya siralanmasi siradan bir durum degil. Hayirli olmayan bir durum demekki bu. Biraz sabredin. Insanlar neler yaşıyorlar. Bu bebeği siz yapmıyorsunuz hiçbirşey sizin tekelinizde degil. Doğru zaman geldiğinde size yollar açılıyor ve istediğinizi alıyorsunuz. Biraz böyle düşünün. Etrafa da kendinize de hayati zindan etmeyin.
Doğru haklısınız ama nedense bu konuda olgun olamıyorum bi türlü

Evet Allah beterinden korusun ama artık asabım bozuldu yoruldum herhalde artık
Haklısınız bu süreçte bazen modu düşer insanın.
Ama eşinize yüklenmeniz doğru olmaz.
Sizden kaynaklı sorun da olabilirdi değil mi?
Bu ikinizi ilgilendiren bir durum,onun üstüne gitmek yerine vardır bir hayır deyip sabrı elden bırakmadan beklemek en güzeli.

çevremde bu sorunu yıllarca yaşayıp bebekleri olmayanlar var herşeye rağmen şükür demeyin böyle Allah hayırlısıyla nasip etsin.

Doğru haklısınız ama nedense bu konuda olgun olamıyorum bi türlü
Bu işi sahibine biraz. Emin ol ki senden daha iyi biliyor ve planları çok daha iyi işliyor. Bütün o yaşadıklarım üzerine su anda hamileyim ve ben dahi inanamiyorum oyle bir zamana denk geldi ki şükürler olsun bütün işlerimi yoluna sokacak bir zamanlama. Ben asla böyle bir planlama yapamazdım. Lutfen müsterih ol ve eşine de bedenine de haksızlık etme. Doğmuş bir bebeği kaybetmek gibi, çok ilerlemiş bir gebeliğin kötü şekilde sonlanması gibi, asla hamile kalamayacak olmak gibi durumlar da var. Elbette ki bu saydiklarimdan da cok zorlari var. Şu anda isyan etmen çok büyük haksızlık tatlim. Olaganustu bir olgunluk göstermen gerekmiyor, akışına bırakmak yeterli. Şu anda zamanı olmadigini, en güzel zamanda geleceğini bilmen yeterli.

Allah yardımcınız olsun ve tez zamanda kucağınızı doldursun.
Ancak eşinize yüklenmeyin, inanın onun da bir suçu yok sonuçta
Hayat bu, beklenmedik şeyler olabiliyor hayatta.

Sakin olun ve bir süre gebe kalmayı kafanızdan atın, bahar ayı geldi.
Bol bol eşinizle temiz havada vakit geçirin, biraz kendinizi psikolojikman iyileştirin.
Rabbim inşallah gönlünüze göre versin ama eşiniz ile ilişkinizi bu uğurda yıpratmayın.

Allah yardımcınız olsun tez zamanda inşallah kavuşursun bi evlada.
İnan insan hernekadar Allah bilir hayırlısı nasip dese de.sanki bu sorunlar mani oluyomuş gibi hissediyo hemen ilişki olsa sanki kalacak gibi hissediyo ama Vakti zamanı geldimi hiçbirşey engel olmaz.
Tedbir bir sebeptir ama takdiri engelleyemez diye okumuştum gecen onun için içini ferah tut sabır et

Back
X