- Nereden başlıyım bilemiyorum ki...Antidepresanı bırakalı 6 ay oluyor...Ara ara gelen soğuk terlemeler son zamanlarda sıklaştı..Özgüvenimi inanılmaz kaybettiğimi hissediyorum...Ama dışardan kimse bilmiyor..Herkes saçma yersiz korkular olarak biliyor...Evet bi yerde öyle ama en çok sürekli utanç içinde hissediyorum insanlardan elimden geldiğince kaçmak istiyorum deyim yerindeyse...Anlayışlı naif insanlara denk gelemedim...Ya gösteriş budalası ukala burnu havada insanlar var çevremde ya da kıskançlığını her kelimesinde hissettiklerim...Aslında güçlüyümdür kendime güçsüz özgüvensiz deyip haksızlık etmek istemiyorum ama bu iğrenç psikolojik takıntılar,hassasiyet insana böyle hissettiriyor..İlaç içerken harikayım çok nadir yokluyor bu duygular..Çocuk yapmak için bıraktım yine başa döndüm...Herşeyim var allaha şükür özgüvenimin olmaması için hiçbir sebebim yok...Ama ne tipe bakıyor ne maddi duruma...Benim gibi düşünen hassas,aynı duyguları paylaşabileceğim bir dost o kadar diliyorum ki...Çok istediğim için mi olmuyor anlamıyorum ki...Bi de herkesin bi komşusu var anasını satıyım bana niye denk gelmiyor ??