artık çok sıkıldım

huma83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
20
0
36
Konya
deniyorum olmuyo bebeğim isyan etmekte istemiyorum doktarada gittim ama bir sonuç yok cok canım sıkkın neden diyorum yine adet oldum düşünmekten sıkıldım üzülmektendede duada ediyorum ama bariz bi sebebte yok neden allahım ben kötü bir kulunmuyum diyorum sabır ve şükr et diyolar bunlarıda yapmaya çalışıyorum çoğu zaman gücüm kırılıyor hiçmi olmayacak diyorum cevap bulamıyorum çıkmaza girdim yanlış bi zamanda mı istiyorum bilmiyorum günlerim iyi geçmiyo inançlarımla güçlü olmak zorundayım ama nasıl düşünmem gerekiyo bilmiyorummmm

canım allah en doğru zamanda vericek bebeklerimizi. benimde bebeğim olmuyor ama eminim ki birgün doğru zamanda o da olucak. düşünsene çocuğun olsa ama hayırsız olsa daha mı iyi olur. büyüyünce sizleri takmayan varımızı yoğumuzu sömürecek bir evlat istemeyiz elbette. o yüzdende allahtan doğru zaman da hayırlı bir evlat isteyerek dua etmek en doğrusu. isyan etme sakın, umutlarını da tüketme moralini de bozmadan bebeğinin olacağı zamanı bekle. hatta gerekirse başka doktorlara da git bazen tek bir doktora bağlı kalmamak lazım. hayırlı haberleri inşallah alırız en kısa zamanda

Sakın böyle düşünme ,bebişin belki çok nazlı kendini ağırdan alıyor :)Bazen evlenir evlenmez hamile kalanlara bakıyorum bazıları bu durumdan memnun değil hemen olduğu için sıkıntısını cefasını çekmediklerinden onun bir lutuf ,bahşadilmiş bir mucize olduğunun bile farkında değiller. Bizler belki sıkıntısını çekerek (inşallah ki olursa ) sahip olduğumuzdan daha kıymet vereceğiz şükrümüzü daha güzel yapacağız , bu bekleme sürecinide iyi değerlendirmek lazım nasıl daha iyi bir ebeveyn olurum gibilerinden yada bunun ciddi bir sorumluluk olduğu yönünde ve sonrasında belki onlarla ilgilenmekten zamanımız olmayacağından:) Lütfen üzülme aslında bende pek farklı değilim ama herşeyin hayırlısınıda istemek lazım evladın varlığıda imtihan yokluğuda biz bazen olayları sadece anlık ve kendi açımızdan yorumlayabiliyoruz oysa bunları takdir eden Yüce Rabbimiz bizim için herşeyi düşünüyor.Birbirimiz için dua edelim Ayrıca ben bugün eski yazışmalara baktım banamı denk geldi bilmiyorum ama geçen senelerde bizim gibi bu şekilde yazışan bir çok arkadaş şimdi bebeklerinin gelişimi ile ilgili paylaşımlarda bulunmuşlar seneye bir bakarsın belki bizde paylaşıyor oluruz inşallah :)

teşekkür ederim sizlere iyi geldi bu bana konuşmaya ihtiyacım var dı her zaman insanın psikolojisi bir olmuyor ara ara geliyolar böyle tekrar görüşelim inşallah

merhaba kızlar bende siz gibiyim bende yeni katıldım aranıza canım üzülme bende siz gibi cocuk istiyorum ama olmuyor allah hepimize hayırlısını versin benide aranıza alında konuşalım allah hepimize sabır versin ben 13 senelik evliyim

1 yılı aştık.1,5 yıl olmadı henüz evleneli ama polikistik over sendromu benim sorunum.klomen kullanıyorum yumurta çatlatma iğnesi kullanıyorum.3 ay bitti tedavide sanırım yine adet olacam.6 ayın sonunda gebelik olmazsa rahim filmi çekeceğiz ve öyle.

ama doğrusu son bir aya kadar çok takmıyordum rahattım yani.olur sabret diyordum kendi kendime ama benden sonra evlenen kuzenim,arkadaşım ve yengem hamile kalınca herkesin gözü bana çevrildi.sürekli bebeklerden, hamilelikten bahsediliyor ve moralim çok bozuk.neden diyorum neden.

canım bende 3 yıllık evliyim ve 3 aylıkken bebğim karnımda öldü artı 2 düşük yasadım ... ve düzenli adet görüyorum...ne eşimde nede bende bir problem yok ..ama işte olmuyor..bende isyan etmek istemiyorum..hep dua ediyorum ..ama kısmet olmazsa asılama düşünüyoruz esimle...benide en cok üzen hiç problemimiz olmamasına ragmen bebegin tutmaması..hani bir sorun olsa tedavi görürsün ...o da yok nediyeyim kısmet..

Hiç düşünmemen gerekiyor belki de
Ne kadar süredir deniyorsunuz,sebeplerini araştıracak kadar mı uzun süredir deniyorsunuz bilmiyorum ama önünüze geçerli bir sebep sunulmadıysa,bebeğe odaklanmak yerine görev bilinciyle hareket etmeyip,keyfine baksan.. işte o zaman,belki de hiç ummadığınız bir zamanda gelecek.

Uzun bir süreçten geçmişsiniz,umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

Bence çevrenizde olan bitenle ilgilenmeyin.Herkes kendi hayatınından sorumlu ne de olsa.
Ve rahim filmi çektirmelisiniz mutlaka.Bunu söylememin sebebi mutlaka bir sorun vardır diye değil.Rahim filmi tıbben kanıtlanmasa da birçok kadının gebe kalmasında rol oynuyor. Çünkü rahimde tıkanıklıkarın neden olduğu bazı durumlarda,tüplerin açılmasına da yardım ediyor.

Sizin hikayeniz neredeyse benim yaşadıklarımla aynı.Peki rahim filmi çektirdiniz mi?
Bunu soruyorum çünkü benim de 2 kere bebekler karnımda öldü ve kürtaj oldum (ve mutlaka siz de kürtaj olmuşsunuzdur) 2.bebeğin üzerinden 1 yıl geçti hamile kalamadım,tekrar doktora gittim hemen rahim filmi çekelim dedi ve tıkanıklık olduğu anlaşıldı ve tıkanıklık açıldı.Eğer rahim filmi çektirmediyseniz mutlaka çektirmenizi öneriririm

Son düzenleme:

ah canım benim ya seni okuyunca gözlerim doldu,inan bende 5 yıldır aynı özlemi duyuyorum.1.yılımızda 2 gebeliğimde dğşğkle sonuçlandı son 4 yıldırı gitmediğim yaptırmadığımız test kalmadı.Ne yumurtalarda ne spermlerde hiç bir sorun yok.4 yıldır drlar bizden daha çok umutluydu.Etrafımdaki hamileleri gördükçe kıskanmyrm ama içim acıyo çocuğunu ağlatan hırpalayanları dövenleri gördükçe ağzına bir tane çakmak istyrm.bakalım tüp bebeğe niyet ettik genetik testimzin sonucunu bekliyoruz Bizimde sınavımız buymuş demekki ama herkes derdini dört duvar arasında yaşıyo bizimkisi ise herkesin gözünün önünde etraftaki knuşulanlar bitmiyo nasıl kııyolar haberleri yokALLAHA havale edyrm hepzini zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…