- 15 Eylül 2025
- 52
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi manolyasael
-
Ben yolun çok başındayım 4 aydır deniyoruz ama olmadı bu kadar süre bile beni çok yıprattı üzdü hayal kırıklığı yaşattı sizin bekleme sürenizi bir yıla yaklaşmış bir doktora gittiniz mi kendinizi üzmeyin umarım en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza alırsınızYine hayallerim suya düstü.. benimle ayni durumda olan var mi?
10 aydir deniyoruz hamile kalamiylrum.. beninlik durum yokmus doktor dedi bu ay esim doktora gidecekmis… 5 gün adet gecikmesi yasadim… bugün kahve rengi leke görüdm yine dünyam basima yikildi.. iyiki test yapmadim cok yipranirdim yine… 4 senedir evliyiz 30 yasindayiz.. yeter gayri bizimde bir cocugumuz olsun artik
Ben doktoruma gittim birsey yok sende dedi..Ben yolun çok başındayım 4 aydır deniyoruz ama olmadı bu kadar süre bile beni çok yıprattı üzdü hayal kırıklığı yaşattı sizin bekleme sürenizi bir yıla yaklaşmış bir doktora gittiniz mi kendinizi üzmeyin umarım en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza alırsınız
Belki de stresten olmuyordur doktorlar stresin çok etkilediğini söylüyorlarBen doktoruma gittim birsey yok sende dedi..
Esimde bu ay urolojiye gidecek
Banada demisti doktor elimde degilBelki de stresten olmuyordur doktorlar stresin çok etkilediğini söylüyorlar
Biliyorum elinizde olmadığını hepimiz aynıyız emin olun inşallah güzel haberlerinizi alırsınızBanada demisti doktor elimde degil
Kafami alip nerelere vursamBiliyorum elinizde olmadığını hepimiz aynıyız emin olun inşallah güzel haberlerinizi alırsınız
Öyle düşünmeyin belki de biraz salmanız lazımdırKafami alip nerelere vursam
Millet soruyor daha cok stresse gidiom millet benden sonra evlendi cocuk yapiyorlar.. tamam bu seneye kadar biz istemedik hayallerimizi gerceklestirdik halende gerceklestirmeye devam edioz… gezioz fln… ama nebilim artik gelsinÖyle düşünmeyin belki de biraz salmanız lazımdır
Bir eşinizde gözüksün ona göre bir yol izlersinizMillet soruyor daha cok stresse gidiom millet benden sonra evlendi cocuk yapiyorlar.. tamam bu seneye kadar biz istemedik hayallerimizi gerceklestirdik halende gerceklestirmeye devam edioz… gezioz fln… ama nebilim artik gelsin
Bu ay randevusu varBir eşinizde gözüksün ona göre bir yol izlersiniz
Hayırlısı olsun hakkınızdaBu ay randevusu var
Amin.. cok korkiom birsey cikacak diyeHayırlısı olsun hakkınızda
Çıksa da tedavisini olursunuz öyle düşünmeyinAmin.. cok korkiom birsey cikacak diye
Haklisiniz ya kisir olsa asla cocugun olamaz derlerse esimeÇıksa da tedavisini olursunuz öyle düşünmeyin
Bence sizin sakinleşmeniz lazım olmayan bir şeyi düşünüp üzülmeyin lütfenHaklisiniz ya kisir olsa asla cocugun olamaz derlerse esime
.. esim cok kiziyor bana ben cok takintiliyimBence sizin sakinleşmeniz lazım olmayan bir şeyi düşünüp üzülmeyin lütfen
böyle isyan etmeyin lütfen. evet çok zor bir süreç haklısınız ama isyan hiç çözüm değil. gelecek bir zamanı var o bebişin öyle düşünün. stres yapmayın her şeyim bir çözümü varYine hayallerim suya düstü.. benimle ayni durumda olan var mi?
10 aydir deniyoruz hamile kalamiylrum.. beninlik durum yokmus doktor dedi bu ay esim doktora gidecekmis… 5 gün adet gecikmesi yasadim… bugün kahve rengi leke görüdm yine dünyam basima yikildi.. iyiki test yapmadim cok yipranirdim yine… 4 senedir evliyiz 30 yasindayiz.. yeter gayri bizimde bir cocugumuz olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?