• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik cok yorulduk gercekten :(

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Daha once babamla ilgili konu acmistim baska biriyle konusuyor annemde bunu bildigi halde bizim yanimiza gelmiyor katlaniyor ama babaminki sadece telefonla konusma. Biz 3 kiz kardes baska sehirde evliyiz 3umuzde ayni sehirdeyiz annemle babam memlekette. Babamdan oyle sogudukki hepimiz tahmin edemezsinizz. Kendi isi ama is gelmiyo ev kira faturalar odenmiyo 5 aydir biz 3 kiz kardes yardim ediyoruz keske durumumuz olsa daha fazlasini yapsak ama bizde kendimize zor yetiyoruz. Baska iste calismiyo aylardir is bekliyo hala umudu varmis bekliyomus annemle anlasamiyolar surekli bi cekisme halindeler anneme.defalarca.gel dedik gelmiyo kira borclarida var 2 aylik su anda ev sahibi soyleniyo babam baska yerde calismiyo buraya geldiler 1 ay calisti gitti bi daha gelmez cok borcu var kredi kredi kartlari sigortasi yok yarin bi gun cocugumuz olunca biz hic yardim edemeyiz simdiden onu dusunuyorum su an en cok.annemin.boynu bukuk kalmasin diye yardim ediyoruz babamdan cok soguduk napicaz bilmiyorum 5 aydir ne kira odedi.ne fatura odeyebildi bi cikar yolu bulamiyoruz artik napicaz bilmiyorum onun yuzunden memleketime baba evine gitmekten bile sogudum gidesim gelmiyo ve bu cok zoruma gidiyo gitsen gittigin belli olmuyo evde huzur yok guleryuz yok ah annem gelmiyo iste kira borcu var diye el.ne der diye bu yastan sonra ayrilinirmi diye cekicek bu adami kendisi orda biz burda napicaz hic bilmiyoruz :(((((

Yardim istemeyene yardim etmek imkansiz. Annen yapilmasi gerekeni yapsa boyle zor durumda kalmazdiniz.

Annemin sizce ne yapmasi gerekiyor
Daha once anneniz babaniza beni bir daha aldatirsan bosanirim demis once sozunde durmasi lazim. Bosanmayacaksa 3-4 ay sizin yaniniza gelsin, siz 3 kardes de babadan muslugu kesin, karisini aldatmaya vakti ve dermani varsa ek iste calismaya da vardir. Islerin kotulugunu bahane edecek konumda degil. Babaniz hala utanmiyorsa fingirdedigi kadinin kocasina ve cocuklarina ifsa edin o gerekeni yapar.

Daha once anneniz babaniza beni bir daha aldatirsan bosanirim demis once sozunde durmasi lazim. Bosanmayacaksa 3-4 ay sizin yaniniza gelsin, siz 3 kardes de babadan muslugu kesin, karisini aldatmaya vakti ve dermani varsa ek iste calismaya da vardir. Islerin kotulugunu bahane edecek konumda degil. Babaniz hala utanmiyorsa fingirdedigi kadinin kocasina ve cocuklarina ifsa edin o gerekeni yapar.

Ah bi yasasaniz babam yanlis yaptigini kesinlikle kabul etmiyor kotu birsey yapmiyormus guya tabi dediginizi yaparsam nolur bilmiyorum ama annem ona ayrilmayi teklif etmisti bu yastan sonra ayrilcam diyo diye bile kizmisti anneme iste yaptigi pislikten vazgecip vazgecmedigini bilmiyoruz ama hem o hem o maddi skntilar cok zorluyo bizi uzuyo sadece

Anneniz o evde kaldıkça sizde para yardımı yapmaya devam ettikçe bu böyle devam eder.

Konuştuğu kadın babanın parasız işsiz maaşsız haline katlancak mı bakalım annen gibi..

Konuştuğu kadın babanın parasız işsiz maaşsız haline katlancak mı bakalım annen gibi..

Zaten kadinda evli sadece konusuyor onlar baska bisey yaptiklari yok yapacaklarida bizi bu cileden cikarmaya yetiyor zatende engel olmaya calistik oldukmu bilmiyoeum uzak oldugumuz icin gozetemiyoruz haliyle

Zaten kadinda evli sadece konusuyor onlar baska bisey yaptiklari yok yapacaklarida bizi bu cileden cikarmaya yetiyor zatende engel olmaya calistik oldukmu bilmiyoeum uzak oldugumuz icin gozetemiyoruz haliyle
Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Annen ikna olsa keske de gelse sizin yanınıza.

Sizinle nerdeyse ayni babaya enn son annem ise girdi borçlar bırikti kira fatura başka şeyler aldatma şiddet ıvir zivir derken hiç bir sosyal güvencesi nafakasi işi olmadan 2 çocuk ailesi ilgilenmeyen annem bosandi .kendine zorda olsa bir düzen kurdu maddi manevi sknti çekerek .ben evliyim gelmedi yanimiza kardeşlerin de var kalabalık diyerek ten sonuç babamı sildik haketti artık .sadece özel günlerde bayram seyran arariz öyle .anneniz mutluysa o halde boşuna kafaya takmayin nereye kadar para gondereceksiniz ki

Ah bi yasasaniz babam yanlis yaptigini kesinlikle kabul etmiyor kotu birsey yapmiyormus guya tabi dediginizi yaparsam nolur bilmiyorum ama annem ona ayrilmayi teklif etmisti bu yastan sonra ayrilcam diyo diye bile kizmisti anneme iste yaptigi pislikten vazgecip vazgecmedigini bilmiyoruz ama hem o hem o maddi skntilar cok zorluyo bizi uzuyo sadece
Canim o zaman onlar aynen devam edecek siz de evlatlari olarak maddi yardima devam edeceksiniz. Uzulmeniz de cok normal su durumda. Bunun da ustesinden gelmek icin psikolojik destek alacaksiniz.

Yalniz ben niye yasayacagim onu anlamadim. Herkesin derdi var. Siz de benimkileri yasayin o zaman anlamak icin. Sacma.

Back
X