- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Daha once babamla ilgili konu acmistim baska biriyle konusuyor annemde bunu bildigi halde bizim yanimiza gelmiyor katlaniyor ama babaminki sadece telefonla konusma. Biz 3 kiz kardes baska sehirde evliyiz 3umuzde ayni sehirdeyiz annemle babam memlekette. Babamdan oyle sogudukki hepimiz tahmin edemezsinizz. Kendi isi ama is gelmiyo ev kira faturalar odenmiyo 5 aydir biz 3 kiz kardes yardim ediyoruz keske durumumuz olsa daha fazlasini yapsak ama bizde kendimize zor yetiyoruz. Baska iste calismiyo aylardir is bekliyo hala umudu varmis bekliyomus annemle anlasamiyolar surekli bi cekisme halindeler anneme.defalarca.gel dedik gelmiyo kira borclarida var 2 aylik su anda ev sahibi soyleniyo babam baska yerde calismiyo buraya geldiler 1 ay calisti gitti bi daha gelmez cok borcu var kredi kredi kartlari sigortasi yok yarin bi gun cocugumuz olunca biz hic yardim edemeyiz simdiden onu dusunuyorum su an en cok.annemin.boynu bukuk kalmasin diye yardim ediyoruz babamdan cok soguduk napicaz bilmiyorum 5 aydir ne kira odedi.ne fatura odeyebildi bi cikar yolu bulamiyoruz artik napicaz bilmiyorum onun yuzunden memleketime baba evine gitmekten bile sogudum gidesim gelmiyo ve bu cok zoruma gidiyo gitsen gittigin belli olmuyo evde huzur yok guleryuz yok ah annem gelmiyo iste kira borcu var diye el.ne der diye bu yastan sonra ayrilinirmi diye cekicek bu adami kendisi orda biz burda napicaz hic bilmiyoruz
((((