Artık çok yoruldum

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Merhaba hanımlar; sabahın köründe buraya yazmak nerden aklına geldi diyenler olur belki ama ben artık dayanamıyorum tecrübeli annelerden öneri istiyorum. Kızım şuan Dokuz buçuk aylık o kadar huzursuz bir bebekli anlatamam yani hayatımın en zor ayları diyebilirim herşey yinede iki güne kadar çok güzeldi ablam bana geldi kalmaya onunda bebeği kızımdan beş gün küçük kızımı gördü Ay nasıl güzel yiyo Ay nasıl göbeği var Ay nasıl yedi ay nr kadar yedi diye diye diye o yiyen kızım artık biberonu kaşığı görmek bile istemiyor geceleri uyurdu artık geceleride uyumuyor onca kişi varken tuvalete bile gidemiyorum yanından ayrıldığım an yaygara kopuyor gece aynı şekilde uyku yok Gündüzde böyleyiz Ne iş ne yemek nede tuvaletimi bile yapamıyorum o dereceyim Ne olur bana bi akıl fikir verin ben artık kafayı yemek üzereyim düzelsin artık birazcık da olsa kendimi bitik hissediyorum .

geçer merak etmeyin.
nazar korkunuz varsa, her gün banyo yaptırıp okuyun.
dişten dolayı da sıkıntılar olabilecek bir dönem..
etrafı keşfediyor, gündüz yaşadıklarından gece etkileniyor.
ek gıda sürecinde zaman zaman kaşık reddi olur.
bunu sadece ilgi çekmek içi bile yapar bebekler.
ben 13 ay sadece anne sütüyle besleyebildim mesela.

Ben artık aklımı oynatııyorum galiba gerçekten çok yıprandım bian önce büyüsün

Sakin olun benim oglumda ayni aylarda. Hem dis hem atak haftasindayiz buyuk ihtimal. Bide kalabaliga alisik degilse kuzu iyice size sariyordu. Bi an once gecer insallh

Abla sizde kaliyorsa ondandir huysuzluga
Degilse dis geliyordur
Bol bol kucakla sev op kokla
Yerde oturup oyun oynayin yuvarlanin sarki soyleyin
Benimkide 8 aylik inan isi gucu birakip onunla oynuyorum surekli
Birdaha bu yasta olmayacak 2 yasindan sonra bir bakmisin kocaman olmus ne kucaga gelir ne koynuna yatar
Biraz sabret yorucu ama keske kucuk olsa diyeceksin ilerde

Sakin olun benim oglumda ayni aylarda. Hem dis hem atak haftasindayiz buyuk ihtimal. Bide kalabaliga alisik degilse kuzu iyice size sariyordu. Bi an once gecer insallh

İnşaallah Ya kendimi yetersiz hissediyorum artık banyo bile yapmak lüks oldu

Back
X