Artık çok yoruldum....

Kıyamam ya :KK43: alışamıyorsunuz çünkü eşinizi halaa çok seviyorsunuz işin içinde fiziki ve pskolojik şiddet yoksa yani aşilabilecek birşeyse barişsaniz keşke dua edin
Çok dua ediyorum çok. Çok ta seviyorum. Ama eşim dünyadaki en inatçı insan. Pişman bile olsa dönmez. Bide çevresindekiler çok etkiliyor onu.

Sizi en cok yipratan eşinizin gidişi oyle olmasa coktan bir düzen kurmustunuz 1.5 yil az bir zaman degil...
Ayni yollar patikalar denizler okyanuslar cogu hemcinsiniz tarafindan aşıldı,elbette sizde aşacaksiniz ama artik geri dönüşün mümkün olmadiğını kabullenip bir silkelenmeniz lazım...Hayat çok kisa ve değerli sizi evladını düsünmeyen bir erkek için heba etmeye degmez..Şimdi oturup bir plan yapın en kisa zamanda iş bulmaniz sart bizi en iyi o zaman anlarsiniz tecrübeyle sabit...Emin olun yaşadiginiz hayalkirikligini cok iyi anliyoruz ama artık yas bitmeli dedigim gibi değerlisiniz ve hayat çok kısa......
Gidişi de yıprattı tabi ama beni en çok gelecek kaygısı yıpratıyor. Kızımla kimseye muhtaç olmak istemiyoruz. Evet yanında kaldıklarım ailem ama inan eskisi gibi olmuyor hiçbirşey.

Tam arak neden ayrıldınız? Ortada bir aldatma şiddet durumu yoksa tekrar konuşmaya calissaniz esinizle olmaz mı hiç ? Güçlü olmaya çalışın umarım hayat istediğiniz gibi olur
O kadar inatçı ve çevresindekiler o kadar etkiliki konuşmaz bile bu konuda. Hayalini kurduğu şehre gitti. İnşallah bizde yolumuza bakmayı becerebiliriz ama 1.5 sene geçmesine rağmen hiç alışamadık

çocuğunuz küçük. hem özelde çalışıp hem de kreş vs masrafı belinizi büker. bence ailenizle kalın. iyi kötü bi iş bulun. özelde kimse rahatta çalışmıyor, zorluk olmadan kimse size para vermiyor. illa memur olamadım evde odaya kapanıp dpresyon geçireyim diyorsanız siz bilirsiniz ama bence böyle bi lüksünüz yok.
Özelde çok çalıştım biliyorum zorluklarını kizim için herşeyi de yaparım. Ama dışarı bile çıkmak istemiyorum. Atlatamıyorum.kafamdaki sesler hiç susmuyor.

Psikolojik destek alsanız, kendiniz icin kızınız için içinde bulunduğunuz durundan cıkmaniz lazım

O kadar inatçı ve çevresindekiler o kadar etkiliki konuşmaz bile bu konuda. Hayalini kurduğu şehre gitti. İnşallah bizde yolumuza bakmayı becerebiliriz ama 1.5 sene geçmesine rağmen hiç alışamadık
Hayalini kurduğu şehre gitmek için mi dağıttı yuvasını ilginc . Kendi yolunuza bakın inş güzel olur hersey

bence çık bu melankoliden. eşin seni terketmiş olabilir bırak artık geçmişi düşünmeyi ve insanlardan kaçmayı. küçükük bir oda bile olsa yeter diyorsun ama arkasında sahip çıkan ailesi olmadan neler çeken var. şuanki durumun birçok insandan iyi. melankoliden çıkıp iş ara. emin ol çalışmaya başladıktan sonra heleki maaş aldıktan sonra heves gelecek. ondan sonra zaten nasıl şekillendirmek istiyorsan şekillendirirsin hayatını

Back
X