• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık daraldım,boşanmalımıyım bilmiyorum çok çaresiz ve yalnızım...

canim biliyorum zor gunler geciriyorsun ama biraz uzak durmaya calis gitme o is yerine bence otur evde gez dolan tabi izinde al sonra bakarsin kendi sana taraf donmusdur... ben bir sey biliyorum ama onu yapmak gunahmi onuda bilmiyorum benim bir eski arkadas sevgilisine yapmisdi adam sevmediyi halde o gunnen o kizi bir sevmis bir sevmis tabi ben sahidi deyilim ama oyle soylediler banada burda yazamam cok ayip olur ama (gunahmi bilmiyorum ama istersen yazarim ozelden filan yani)

sercem ne kız cok merak ettım valla:)

tamam yaziyorum ama kim kocisinin ve ya sevgilisinin sevmesinden supeliyse o yapsin lutfen ama ben yapmadim eski bir arkadas yapti bilmiyorum ne kadar dogru ama o cok iyi oldugunu yazmisdi

ben sana yaziyim sende basda olan arkadasimiza yazarsin birde kim isterse yazarim lutfen arkadaslar darilmayin bana biraz yazmaga utaniyorum

8 ay neki üzüldüm ne diyebiilirim Allah yardımcın olsun erkekler böyledir benim eşimde böyleydi ilk yıl sonraları düzelmeye başladı inşallah düzelir sabır göster daha yeni evlisin

valla sercem ozelden yazamam 100 msjı doldurmadım :) sanırsam buyu falan gıbı bısıymı dıcektın ..o gunah ama cnm yapanda yaptıranda cehennmlk

valla sercem ozelden yazamam 100 msjı doldurmadım :) sanırsam buyu falan gıbı bısıymı dıcektın ..o gunah ama cnm yapanda yaptıranda cehennmlk

yok canim Allah korusun zaten ben namaz usteyim yaparmiyim diyermiyim oyle seyler yok iste bende duydugumu dedim buyu deyil

gunahmis bilmiyordum ama bende iyi birsey oldugunu dusunmuyordum ama arkadas cok terif etmisdi nebiliyim ben bi keresinde esimle kus kaldim ilk baslarda bir kusub bir barisiyorduk o zaman ona anlatmisdim oda bunu yap istersen demisdi bende yapmadim cunki Rabbime dualar etdim ve hersey yoluna girdi ama o yapmisdi iste nebiliyim aklima geldi.. BEN EYER SIKINTIDAYSA AYATEL KURSISINI OKUMAGINI TAVSIYE EDERIM HERGUN OKUSUN HATTA YAZSIN UZERINDE TASISIN DERIM buda benim kendi fikrim

Şu günlerde ülke karışmışken benim içim daha karışık.
Eşimi çok severek evlendim 6 yıl aşk acısı çektim.Burdada yazılarım olmuştu ona dair.Hep isteksizdi yorgundu sonunda ikna oldu.8aydır evliyiz.İyi biri aslında çok iyi aldığıma karışmaz,yemek olmasa sorun yapmaz,gittiğim yerlere karışmaz,evime gelene gidene karışmaz bazen giydiğime karışır ondada haklı.
Ama beni anlamıyor.Dükkanımız var beraber çalışıyoruz hiç izin bile yapmıyorum ben yalnız kalmasın diye.11 de eve geliyoruz bazen ben hemen mutfağa geçiyorum yemek hazIrlıyorum
sofra kuruyorum topluyorum çay yapıyorum.o horlamaya başlıyo onu uyandırıyorum.ne beraber film izleyebiliyoruz ne çay keyfi yapıyoruz.Evlendiğimizden beri düşünün 8 aydır 1 kere gezmeye gittik başbaşa oda altınları bozdurmak için kapalıçarşıya.
onun yine dükkanda arkadaşları oluyo geliyolar bi çay içmeye gidiyolar ben hiçkimseyle görüşemiyorum doğru dürüst.Zaten işyerinde hep bi tavırlı hata yapıyım gözümün içine bakıyo.Orda o kadar çok soğuyorum ki ondan.
Zaten takıntılı saçım kaşındırır, bi saat kaşınır durur.Yemek yapınca soğan kokusundan tiksinir.Ki bende hiç bi zaman yemek yaptığım kıyafetle durmam duşuma alırım o gelmeden sürürüm sürüştürürüm.Ama bakmaz bile.Değişik bişey giysem görmüyo bile.Koltuktayken yanına gidiyorum televizyonu göremiyorum der artık hiç istemediğini düşünüyorum.
Zaten gece hayatımız haftada 1 oda zorla biz yeni evliyiz tuhafıma gidiyor.Yorgunmuş gece 3 e dörde kadar haber izliyo ama uykum var yorgunum diye uyuyor.Yalnız kalıyorum ağlıyorum üzülüyorum yataktan kallkıyorum hiç merak bile etmiyo.ondan önceki gün biraz konuştum yorgunum olmuyo işte yok yok diye bağırdı.1sigara içti geldi yattı.Sabah kalkmış gitmiş haber bile vermeden sonra arıyoki dükkana gel diye.Bende gitmedim.dün hiç gitmedim.
Telefonunu hiç açmadm eltimi göndermiş ağladım o geldiğinde buhrandaydım zaten.
Akşam geldi ben bitiğim öpmek istedi falan öpmedim.Bana küsmüş ya dedi gitti uyudu.
Ben yine sabahı zor ettm ağla zırla.o sabah gitmiş.Hiç gönlümü almadı gece yanında değildim odada ağlıydum dönüp bakmadı.
şimdide arıyo geliyomusun diye.Gelmiyorum dedim.

Artık yoruldum bu ilgisizlikten kadınlığımı hiç hissetmirmedi bana bi beraber olduğumuzda o kadar üzülüyorum ki ona sinirleninyo uykusuz kalıyo diye.Annemler neden mutsuzsun diyo onla konuşuyolar falan.Valla bilmiyorum işe gidiyorum geliyorum kumarım yok içkim yokfalan filan diyo.Annemlerde ona hak veriyo.Ne diyebilirim kocam beni arzulamıyor kadın gibi görmüyor.Sürekli itiyo bunlarımı diyiym gururuma dokunuyor özgüvenim bitiyo.Kendimi kötü çirkin hissediyorum.ömür boyu böylemi geçicek daha yeni evliyken böyle iken :(
Ben naıcam şimdi evdeyim oraya dşüp ağlıyorum buraya düşüp ağlıyorum :((

yukarıda bahsettiğiniz nedenlerden dolayı ayrılmayı düşünmek 8 aylık bir evlilik için çok erken bence. biz de yaklaşık sizinle aynı süredir evliyiz. ilk zamanlar çok tartışırdık, iki farklı insanın aynı evde ortak hayatı yaşamaya çalışması pek kolay olmuyor.

yine kendimden örnek veriym, yorgunken zevk aldığımız şeyler çok farklı. ben neti ya da kitap dergi karıştırmayı severim eşim tv izler öyle boş boş. hem de inanılmaz saçma programlar izler beni sinir eder. bu bile tartışma sebebiydi önceleri.

size tavsiyem şu ağlayıp sızlanmayı bırakın. evin içinde sürekli ağlayan biri çok sinir bozucu ve itici gelebilir bir yerden sonra. sakinleşin ve eşinizle sakin sakin konuşun. isteklerinizi, rahatsız olduğunuz noktaları kavga etmeden ağlamadan eşinize açıklayın. aynısını ondan da isteyin.

ortak bir payda için karşılıklı tavizler vermeyi gurur meselesi haline getirmeyin. ilk zamanlar bu da çok olur. eşinizin istediğini yapmak sizi rahatsız etmemeli aynı şekilde sizin istediklerinizi o da yapabilmeli.

cinsellik konusuna gelince bence bu da konuşulması gereken bi konu ama eşinizi rencide etmekten kaçının erkekler bu konuda çok hassaslar. erkekliğine laf söylüyormuşsunuz izleniminin oluşmaması için çok dikkatli olmalısınız. ben dilini kullanmak daha başarılı sonuçlar verecektir diye tahmin ediyorum.

"seni özlüyorum" demeniz bile bir çok şeyi değiştirecektir.

siz elinizden geleni sonuna kadar yapın baktınız sonuç vermiyor boşanmayı o zaman düşünmeye başlarsınız. kendinize, eşinize ve evliliğinize zaman ve şans verin. kendimi evlilik terapisti gibi hissettim ama yazdıklarımın çoğu kendi hayatımdan örnekler :)

bol şanslar diliyorum, dilerim en kısa zamanda işler yoluna girer. sevgiler :)

kocalar kocaman bebek diyorum bazi seyleri bazi zaman sonra anliyorlar kimsi kaybedince anlar kimisi karsisindaki kadin onu tersleyince anlar kimisi kadin aglarken anlar kimiside kadin gulerken kimisi cocuklari olunca kimiside yaslandikca anlar onun kiymetini... her kadin mutluluga layiktir bunuda kiz babasi olunca anliyorlar.. herkesin hayatinda tatsiz bir oyun vardir mutlaka ama oyun bitmesi uzun surmez vakti vardir sonra tatli oyunlar baslar ve omur boyu devam eder.. kadinlar kocalarinin kadrini kocalarda kadinlarinin kadrini kiymetini bilsin cunki bu Allahtan gelir bir cok ayelerimiz var karikoca hakkinda gerekki kadinin kendi kocasina hersey icin helaligi olsun olmazsa o erkek buyuk gunahla gocer bu dunyadan kadininda tabiki... boyle bir deyim var peygemberlerimizden var eyer kari koca arasinda birgece iliski isteksizliyi varsa yani misal olarak kisi istiyor ve kadin olmuyor bu hemin gece meleklerin ona bedua okumasina mali olurmus.. herkese mutluluklar diliyorum :16: sabir edin arkadaslar hersey guzel olur Allah yardimci olur :16:

Back
X