- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bunu da denedim valla. Bana yaptığı gibi herkesin içinde terslediğim de oldu sallamadı pek moralini de bozmadı başkalarıyla gülmeye devam etti.Trip atip kusmeyin ama guzelce konusun.
Anlamiyorsa empati icin aynisini ona yapin. Elbette sakin kalip bir sey olmamis gibi davranilacak bir mesele degil.
Benim kp de böyle. Karısını azarlar. Kadın da en az derecede muhattap oluyo aralarında bi bağ kalmamış. Eşime de rol model olmuş babası.Ahlakı bozuk diyoruz böylelerine.
Tıpkı benim kp..
Erkek dediğin bazı şeylere karışmayacak arkadaş.
Her şeyi bilip karışanla ben de yapamam.
Allah kolaylık versin.
Maalesef bu huy kolay bırakılmaz.
Yemek yapıyo zaten sık sık. Ama her yaptığıma karışıyo yaptığım yemekten tutun bulaşıkları dizişime kadar.Benim eşim de ben tv izlerken yüksek sesle müzik açar ben müzik dinlerken tv açar kapat deneme rağmen kapatmaz bunu değiştirmedim maalesef çünkü aileside böyle biri tv açar yüksek sesle biri müzik dinler biri bağıra bağıra bişey anlatır aynı ortam içinde kafam çatlar çözüm bulamıyorum ama yemek konusunda bir kaç yemeğe bu böyle yapılmaz dedi sakin kalıp hayatım sen daha iyi yaparsın diye bir kaç defa gaza getirdim o yaptı bende yedim böyle bir taktik sizinkinde işler miacaba
Bu gerçekten aileden gelen birsey bende zamanla çözdüm allah sabır versin tam olarak duzelmesede biraz torpuleyebilirsiniz bu huyunu hele trip atınca uzatıyorsa trip atmamaya çalışın böyle yaptığı için kendinizi mutsuz hissettiğinizi söyleyin gerçekten bir yanlış olursa beni uyar ama her işime yorumda bulunma rahatsız oluyorum diyin yani bunlar sizinde aklınıza illaki gelmiştir ama sanırım bundan başka çözüm yok gibiYemek yapıyo zaten sık sık. Ama her yaptığıma karışıyo yaptığım yemekten tutun bulaşıkları dizişime kadar.
Ama saglıgından olur bu sefer =(Cinnet gecirin .
Tamamen ortadan kaldırmaz gıcık huyları ama bir süreliğine kaldırır.
Huyları tekrar geri gelince yine cinnet gecirirsiniz.
Gerçek cinnet değil tabii ki.Ama saglıgından olur bu sefer =(
Hımm, evlilikte hersey mübah diyorsunuz =) =) mantıklı aslında belki olur =)Gerçek cinnet değil tabii ki.
Adamı korkutacak bir cinnet. Sinir krizi. Saç baş yolmak cırlamak gibi. Adam korksun yeter :)
Denemeye değer diyorum :)Hımm, evlilikte hersey mübah diyorsunuz =) =) mantıklı aslında belki olur =)
Elbette öle, haklısınız =)Denemeye değer diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?