Artık dayanamıyorum onsuz nefes bile alamıyorum

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhaba kızlar önceki konularımda erkek arkadaşıma ulaşmak için annesini aradığımı falan anlatmıştım aradan beş gün geçti hala ses seda yok ondan 5 gündür ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden hayat zindan gibi resimlerine bakıp ağlıyorum buna dayanmak çok zor geliyor benden bu kadar çabuk mu vazgeçti çok tartışıyoruz çok ısrarcısın diyerek zaten ilişkimizi istemediğini vurguluyordu ama meselenin içine anneside girince imkansıza mı dönüştü şimdi:14: beni o kadar seven birisi ben küstüm diye bileğini kesen birisi benden önce hayatına ayda bir kız giren fakat son 2 senedir ayrılıklarımız olmasına rağmen hiçbir kızla alakası olmayan beni kız arkadaşlarımla bile paylaşamayacak kadar seven elimi tutup anlımdan öpüp sen benim diğer yarımsın diyen bir erkek nasıl böyle olur buna inanamıyorum anılarımız hatırlarımız gözümün önünden gitmiyor her an ağlamak istiyorum yalnız kaldığım dakika ağlamaya başlıyorum kızlar çok bunalıyorum onsuz hayat benim için bitmiş gibi hayatım boyunca böyle olmamıştım çok pişmanım annesini aradığım ve arattığım i,çin:50::14::25:
sizce tekrar arar mı beni oluru var mı gerçekten çok sevdi beni işin en kötü kısmı annesi çok kızmıştı bana o artık aramaz zaten dedi :14: suçum ona ulaşmak istemek mi oldu tamam hatamı kabul ediyorum çok üzerine gittim ama ben bu kadarını haketmedim tekrar dönmesini çok istiyorum ve bekliyorum ben onu çok seviyorum:14::14::14:

Annesi neden kizdi ki aradiniz diye?

daha once erkek arkadasima ulasmak isteyenler olmus annesini erkekler falan aramis o durumdan cok rahatsiz olmuslar bende bunu bilmiyordum erkek kuzenime annesini arattim ben konusmak istemedim uygun olmaz diye kuzenim arayip sevgilimi telefona isteyince kadin cildirmis erkek arkadasimda buna cok kizdi zaten ayri gibiydik yavas yavas aramiz duzeliyorken bu olay oldu :14:

sen onu bence annesini arayarak dahada kendinizden soğutuyorsunuz sesiz kalmayı deneyin seven insan zaten er yada geç dönmek isyecek onu çşok sevdiğinizden acınızzdan yapıyorsunuz anlıyorum ama kendinize hakkim olun sabırla bekleyin baktınız dönmüyo demekki istemiyor o zaman durumu kabullenın ve unutmaya çalışın

hiç onaylamıroum ortada bişey yokken ailerle olan bu işleri
yani hangi cesaretle arıyosunuz
annesi gözündeki profilinizi düşünsenize
neyse konumuz bu değil
canım çok sogumuz
bence zaman vermlsin. aramamalısın.. uzak durmalısın.. severse zaten döner:S
kendini özlettirmelisin
ırak oda azcık boşlugunu hissetsin

daha once erkek arkadasima ulasmak isteyenler olmus annesini erkekler falan aramis o durumdan cok rahatsiz olmuslar bende bunu bilmiyordum erkek kuzenime annesini arattim ben konusmak istemedim uygun olmaz diye kuzenim arayip sevgilimi telefona isteyince kadin cildirmis erkek arkadasimda buna cok kizdi zaten ayri gibiydik yavas yavas aramiz duzeliyorken bu olay oldu :14:

Bi baskasini konusturmak gercekten sacma olmus :S keske kendin arasaydin ama üzülme olan olms gecmis
bence kendine gel ve dik dur bu halini hic belli etme
her konuda söylendigii gibi kacan kovalaniyor elinden geleni yapmissn zaten.

sen onu bence annesini arayarak dahada kendinizden soğutuyorsunuz sesiz kalmayı deneyin seven insan zaten er yada geç dönmek isyecek onu çşok sevdiğinizden acınızzdan yapıyorsunuz anlıyorum ama kendinize hakkim olun sabırla bekleyin baktınız dönmüyo demekki istemiyor o zaman durumu kabullenın ve unutmaya çalışın

ona cok baglanmistim bir genc kiz olarak ilklerimi onda yasadim oda boyle oldugunu bildigi icin beni cok seviyodu ve cok deger veriyodu simdi sacma sebeplerden ne durumdayiz bunu kabullenmek cok zor:14:

hiç onaylamıroum ortada bişey yokken ailerle olan bu işleri
yani hangi cesaretle arıyosunuz
annesi gözündeki profilinizi düşünsenize
neyse konumuz bu değil
canım çok sogumuz
bence zaman vermlsin. aramamalısın.. uzak durmalısın.. severse zaten döner:S
kendini özlettirmelisin
ırak oda azcık boşlugunu hissetsin

canim annesi bana sen erkek kuzenine aratmasaydin kendin arasaydin ben kizmazdim oglumu bu konularda kisitlayan bir anne degilim senide taniyorum oglumun sana ne kadar deger verdgnide biliyorum ama israrci davranarak onu kendinden sogutmussun dedi bana:14:

Son düzenleme:
ona cok baglanmistim bir genc kiz olarak ilklerimi onda yasadim oda boyle oldugunu bildigi icin beni cok seviyodu ve cok deger veriyodu simdi sacma sebeplerden ne durumdayiz bunu kabullenmek cok zor:14:

İste sen bu durumda ona muhtac olmadigini göstermelisn su anda senin k. bakma ama avucunda oldugunu bildigi icinde böyle davraniyor olabilir tek diyecegim uzak ve dik dur iste baska söylenecek birsey yok

anlıyorum cnm tabikide çok zordur hele severken kabullenmek ama duygularınla hareket etme mantığınla cnm bak bi süre sonra bu yaptıkların sna çok saçma gelecek emin ol

canim annesi bana sen erkek kuzenine aratsaydin ben kizmazdim oglumu bu konularda kisitlayan bir anne degilim senide taniyorum oglumun sana ne kadar deger verdgnide biliyorum ama israrci davranarak onu kendinden sogutmussun dedi bana:14:

aynen bak kadına katılıyorum.
bırak çocuk özlesin seni azcık.
bırak hasret kalsın.
böyle anlamaz boşlugunu

bıkmadan actıgın konuları okumaya çalıstım...ilkönce siz ne mezunusunuz profılde yüksek lisans yazıyor ama sankı siz liselı kız gıbı davranmıssınız hep.çabanızı anlarım ama yaptıgınız davranıslar çok cocukca gercekten kusura bakmayın....bır erkek bu kadar bunaltmaya gelır mı hıc asıır bunaltmıssınız o da dogal olarak bıkmıs yanı....ayrıca annesı ıle aranızda bu sekılde konusmaların gecmesı hiç ii olmamış...sevgılınız sizi sevıyor sızın dedııgnıze göre ama sizden bıktıgı ıcın mantıklı olarak sizden ayrılmayı tercıh edıyor...bilemicem valla işiniz zor gözukuyor...

bıkmadan actıgın konuları okumaya çalıstım...ilkönce siz ne mezunusunuz profılde yüksek lisans yazıyor ama sankı siz liselı kız gıbı davranmıssınız hep.çabanızı anlarım ama yaptıgınız davranıslar çok cocukca gercekten kusura bakmayın....bır erkek bu kadar bunaltmaya gelır mı hıc asıır bunaltmıssınız o da dogal olarak bıkmıs yanı....ayrıca annesı ıle aranızda bu sekılde konusmaların gecmesı hiç ii olmamış...sevgılınız sizi sevıyor sızın dedııgnıze göre ama sizden bıktıgı ıcın mantıklı olarak sizden ayrılmayı tercıh edıyor...bilemicem valla işiniz zor gözukuyor...

Katılıyorum yani son olay bardağa taşıran son damla gibi bişey olmuş ama umarım yanılırım, umarım geri döner canım.

evet canim bikmadan konu actim cunku buradaki arkadaslarin dusunceleri gercekten guzel ve beni olumlu etkiliyor
ayrica annesini aramaktan baska bir secenegim yoktu hatta bu sebeple ben konusmak istemegim icin erkek kuzenime arattim sevgilimi telefona almak icin fakat dusundugu gibi olmadi ben sevgisinden ve bana bagliligindan hic suphe duymadigim icin umutluyum bu sebeplede bikmadan konu acip fikir aliyorum
annesi anlayisli bir bayandir ama kizdigi konu farkli
tesekkur ederim dusuncelerin icin

Back
X