- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Merhaba kızlar önceki konularımda erkek arkadaşıma ulaşmak için annesini aradığımı falan anlatmıştım aradan beş gün geçti hala ses seda yok ondan 5 gündür ne yediğimden tat alıyorum ne içtiğimden hayat zindan gibi resimlerine bakıp ağlıyorum buna dayanmak çok zor geliyor benden bu kadar çabuk mu vazgeçti çok tartışıyoruz çok ısrarcısın diyerek zaten ilişkimizi istemediğini vurguluyordu ama meselenin içine anneside girince imkansıza mı dönüştü şimdi
beni o kadar seven birisi ben küstüm diye bileğini kesen birisi benden önce hayatına ayda bir kız giren fakat son 2 senedir ayrılıklarımız olmasına rağmen hiçbir kızla alakası olmayan beni kız arkadaşlarımla bile paylaşamayacak kadar seven elimi tutup anlımdan öpüp sen benim diğer yarımsın diyen bir erkek nasıl böyle olur buna inanamıyorum anılarımız hatırlarımız gözümün önünden gitmiyor her an ağlamak istiyorum yalnız kaldığım dakika ağlamaya başlıyorum kızlar çok bunalıyorum onsuz hayat benim için bitmiş gibi hayatım boyunca böyle olmamıştım çok pişmanım annesini aradığım ve arattığım i,çin

sizce tekrar arar mı beni oluru var mı gerçekten çok sevdi beni işin en kötü kısmı annesi çok kızmıştı bana o artık aramaz zaten dedi
suçum ona ulaşmak istemek mi oldu tamam hatamı kabul ediyorum çok üzerine gittim ama ben bu kadarını haketmedim tekrar dönmesini çok istiyorum ve bekliyorum ben onu çok seviyorum

sizce tekrar arar mı beni oluru var mı gerçekten çok sevdi beni işin en kötü kısmı annesi çok kızmıştı bana o artık aramaz zaten dedi