Artik dayanamıyorum..

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Psikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.

gerçekten bekareti bile isteye kaybetme ile intihar etme isteği arasındaki bağlantıyı ben anlayamıyorum. adam mı öldürdün çocuk mu kaçırdın ne? siz önce kendi geçmişinizi kabullenin.

ayrıca karşınızdaki insanı tanımıyor musunuz neye ne tepki vereceğini bilmiyo musunuz?

Severek evlendiğiniz taktirde partneriniz size anlayış gösterebilir ama kişiye baglı önemli olan secici olmak.ablanızla aranızdaki ilişkiyi bilemem ama ben olsam böyle bir konuyu hiç kimseye acamam burada acmanız dogal anlıyorum.suanda kaç yasındasın?

gerçekten bekareti bile isteye kaybetme ile intihar etme isteği arasındaki bağlantıyı ben anlayamıyorum. adam mı öldürdün çocuk mu kaçırdın ne? siz önce kendi geçmişinizi kabullenin.

ayrıca karşınızdaki insanı tanımıyor musunuz neye ne tepki vereceğini bilmiyo musunuz?
Taniyorum anlaysli biri ama bu konuda cogu rrkek ayni tepkiyi verio kestiremiyorum..

Severek evlendiğiniz taktirde partneriniz size anlayış gösterebilir ama kişiye baglı önemli olan secici olmak.ablanızla aranızdaki ilişkiyi bilemem ama ben olsam böyle bir konuyu hiç kimseye acamam burada acmanız dogal anlıyorum.suanda kaç yasındasın?
24 yasndayim..artik icime ata ata patlicam bi yerde..

Yasiniz genc, is bulana kadar evlilik isini biraz daha erteleyebilirsiniz. Bence once bir ise girin, paranizi kazaninca daha iyi hissedersiniz. Istiyorsaniz diktirme operasyonuna kalkisirsiniz, ben hic ayiplamiyorum kadinlari. Toplu cok ikiyuzlu, bu topluma da erkeklerine de her sey mustehak.

Kuzum niye bu kendini yemeler?

Bakdin hic olmuyor git diktir.

Zar icin intihar eden tek varlik olarak tarihe gecebilirsin tabiki. Mezar taşına artik bakire değil ruhuna fatina yok bunun yazdirirsin.

Kendine gel... otur dersine çalış.
Diktirmek için para da yokki..kpss ye odaklancam bu dusuncelerle odaklanamiyorum..

Yasiniz genc, is bulana kadar evlilik isini biraz daha erteleyebilirsiniz. Bence once bir ise girin, paranizi kazaninca daha iyi hissedersiniz. Istiyorsaniz diktirme operasyonuna kalkisirsiniz, ben hic ayiplamiyorum kadinlari. Toplu cok ikiyuzlu, bu topluma da erkeklerine de her sey mustehak.
Su an yüksek lisans yapiyorum da.. Hem is hem kpss hem yuksek lisans kafam iyice karsti..yuksek lisansn bitmesne bi yilim var o sürede para bulmam lazm diktrmekicin..

nasıl aileler biliyor ve çocuk bilmiyor?
bu kısmı anlamadım ki?

dürüstçe konuşsan daha iyi değil mi intiharden?

Back
X