Artik dayanamıyorum..

en doğrusu konuşmak. ama konuşunca seni etiketleyecek ise sana kötü gözle bakacaksa anlatma.

her kadında kızlık zarı yırtılması olmuyor ve ilk ilişkide kanama olmuyor. o kadar coooooook ki bu örnek.
Güçlü ol. kabullenecek bi erkek ise yaşadıklarının arkasında dur. değil ise söyleme.
kadınlar da bir bireydir. ilişkileri olabilir. evlenmeden cinsellik yaşayabilirler. bu sadece onların kararıdır. kimse yargılayamaz. bunları kabullendiğimiz takdirde ülkecek aydınlanacağız. kadınlara mal gibi sex objesi gibi bakmaktan vazgeçmeli erkek milleti ve hala akıl tutulması yaşayan kadınlar!

kendinden nefret etme. zamanı geri getiremezsin. yaşanmış bitmiş. sen bunu yaşayıp bundan tecrube edınıp bazı seylerden des aldın. yaşanması gerekıyordu ve yaşandı. artık geçmişi düşünüp dert etmek saçma. önüne bak. bu olaylar acılar veya tüm duygular sana olgunluk tecrübe katar

Ya moralini bozma o her halti yiyip bakire arayan erkekler olmasa sana kizardim ama hak bu erkeklere bence okula devam ederken de calisabilirisn asgari ucret vs ile ailen elinden almicaksa parayi yoksa bosa gider sonucta y.lisansta ders gunnde gidip donuyosun

Olmus gecmis artık. Erkek arkadaşınız da emin olun cok masum değildir. Önünüze bakin unutun olanlari

Çok erken yaşta yaşadığınız bir ilişki yüzünden sevgiliniz sizi terkedecekse bence zaten yol yakınken dönün, öyle biriyle evlenmeyin. Evlilik kişilerin birbirlerini oldukları gibi kabul etmesini gerektirir. Sevgiliniz nasıl bi insan bilemem ama muhtemelen o da bakir değildir. Ülkemizde erkekler bu konuda çok daha rahatlar neticede. Canı isteyen her erkek kolayca sevişir sizin bakire olmayışınız neden hayatınızı karartmanıza, umutsuzluğa kapılmanıza sebep oluyor? Namusu iki bacak arasına sığdırıp gördüğü her kadınla yatmayı hayal eden sonra da bakire olmayan kadınla evlenilmez deyip küfürler yağdıran erkekleri almayın hayatlarınıza. Siz kimsenin namusu, emaneti değilsiniz. Bireysiniz. Yaptığınız hata ya da değil bu sadece sizi ilgilendirir. Yaptığınız her neyse, arkasında durun. Üzülecek bişey yok, sağlıklı insanlar sevişir, canınız istediğinde sevişebilmek için de belediyeden imzalı izin kağıdı almanıza gerek yok :)

Bakirelige önem veren, tapan, adeta temiz kağıdı gibi gören her erkek ve kadın döl israfıdır...

Haklısın ama şu "döl israfı" lafını hiç sevmem. Döl denen nane günde milyarlarca israf oluyor. Ve sürekli testislerin ürettiği bir şey. İsraf olacaksa yumurta israfı olur. Sayısı belli. Gün geçtikçe azalıyor. Daha değerli o yüzden. :D

Psikolojim yerinde değil artik dusunmekten kendimi alamiyorum cok cok mutsuzum sürekli agliyorum..öncelikle 16 yasmda bi iliski yasadim keske yasamasaydim cok pismanim..gecmisi bi kenara birakip kendi ayaklarmn üstnde duruyum diyorum olmuo is yok.. Bi yil snra nisanm var aileler bilio ama sevgilime hala söyleyemedim bakire olmadgmi..ablma icimi döksem diyorum ama Bilmiyorum bu devrde insan ablasna bile güvenemio..intihar etmek istiyorum artik gerçekten dayanamiyorum kimseyle kbusamiyotum is yok güc yok kendimi ise yaramaz biri gibi hissediyorum..nolur bana yardim edin nolur iyi degilim..kpss ye calismak istiyorum ama bu kafayla konsantre olamiyorum cok yorgunum.artik herseyden biktim.

Olan oldu kendinizi daha fazla yıpratmayın. Güzelce konuşun nişanlınızla geçmiş yillarda böyle birşey olduģunu çok pişman olduğunuzu ama bir daha olmadığını falan anlatın.

Zaten sizi seviyorsa eminim anlayışla karşılar.

Evlendigimde benden bir damla kan gelmedi.
Kendimden eminim. Ne yani bende mi? Saklamayın bence.
2 damla kan gelse ne gelmese ne.

Back
X