- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
Bipolar bozukluk(manik depresif) bozukluk hastasıyım ve beynime sürekli geçmişte yaşadığım insanların ötekileştirmeleri,dışlamaları,hayatıma giren insanların konuşmaları beynimi tırmalıyor.Beynimden görüntüler hızlıca geçiyor ve ben artık dayanamıyorum keşke içinekapanık bir insan olsaydım gönül işlerine takılmasaydım ya da arkadaş ortamına hiç dahil olmasaydım ve bu hastalık yüzünden kaçırdığım fırsatlar... mutlu insanları görünce içimin cız etmesi...hayattan soyutlanmam bir gülüp bir ağlamam dengesizliklerim... benden başarısız olan insanların beni geçmesi... çok mu zayıf karekterliyim o kadar sıkıntı çektimki benim gibi psikolojik rahatsızlığı olan insanlarla arkadaşlık kurmak istiyorum çünkü beni normal insanlar anlamıyor ne yaşadığımı, ne hissettiğimi,ataklarımı bilmiyor.Anneme eve mutlu insan getirme dedim güldü.. ailem bile beni anlamakta zorluk çekiyor.Okula bu hastalık yüzünden ara vermem, 2 sene üst üste atak gelmesi geçen senenin 3 ay bu senekinin 5 aydan fazla sürmesi(yılbaşında manik atak)geçirdim bunun yüzünden atanacakken atanamamak lütfen bu hastalığa sahip olanlar ya da bu hastalıkla yakından alakası olanlar bana yardım etsin kimse anlamıyor yaşamayan anlayamıyor konuştuğum tek bir insan bile kalmadı... hastalığımı anlarlar diye kimseyle konuşamıyorum...ve hastalığımı öğrenenler benden ışık hızıyla uzaklaşıyor paspas gibi üzerimden geçilmesinden,ezilmekten artık bıktım ölümü düşünüyorum sürekli ölmenin mümkün olmayacağıını bile bile ölmeyi düşünüyorum.