• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum

Iyi iyi memur oldu ama birakti yapamadı uyuşturucuya bulaşmıştı yurtta kalırken disardaki arkadaş çevresinden sürekli kaçardı zaten o zamanlar.. belki de uyuşturucudan bilmiyorum sabah erken kalk düzenli memurluk işini yapamadı bıraktı. Şu an tekstil de çalışıyo memeurlugun kıymetini bilmedi. Neymiş temizlik yaptiriyorlarmis bilgisayrmi biliyon da bilgisayar başına oturtsunlar . benim asıl demek istediğim gitti başvurdu çocuğumu almak istiyorum diye devler hadi al git demiyo hemen şartlar uygun mu ona bakıyo öyle veriyo çocuğu anne de olsa.. yoksa yurtlar iyi kimsesiz çocuklar için ama alamama ihtimali konu sahibini korkutur işte..

birde mor çatı gibi derneklere başvur konu sahibi
İste bu yuzden vermem yuvaya doverler mı kızarlar mi madde mi kullanır ben dayak yer otururum ama vermem cocugunu ayrılmam kimse bu konuda lince girmesin ben veremen

İste bu yuzden vermem yuvaya doverler mı kızarlar mi madde mi kullanır ben dayak yer otururum ama vermem cocugunu ayrılmam kimse bu konuda lince girmesin ben veremen
Canim yuva da kotu davranmazlar benim kardesim disardaki kotu arkadas cevresinden bulasti uyusturucuya yurttaki arkadaslarindan degil yani.. ama yuva daki her cocuk iyi ruh halinde buyumuyo bazen qnne baba yuvanin sicakligini tutmaz sadece maddi ve guvenlik koruma acisindan iyi bir yer.. ama bazı çocuklara iyi gelmiyo benim kardeşim gibi ruh hali kötü olabiliyo kimsesizlik derdinden yani.. yurtta kalan arkadaşım da mesela memur oldu şu an iyi bir hayatı var geliri var onu babası bir süre sonra geri almıştı ama.. her cocuk kötü etkilenmiyo devlet iyi bakıyo yani.. benim kardeşim arkadaş çevresi bozdu biraz.. benim fikrim mor çatı gibi yere başvur bu arada da mezun olduğun bölümle ilgili iş bak bulursun biraz paranı biriktirince de dizersin evini.. ya da eğer esin basa bela olacak bir tıp değilse git o ailenin yanına işini bul ac davanı gerisi gelir zamanla

Allah razı olsun polis cagırdım bugun yine kavga cıktı polis sikayetci olmamam ıcın iknaya cabaladı anlamalı bosanma protokolu hazırladık 500 bana 500 kıxıma nafaka onuda 300 verecekti tazminat davası acarım dedın cunku cok iftira attı mecbur kabul etti bundan sonra beni nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum
Anlaşmalı olmasına sevindim en azından boşanma konusuyla uğraşmazsın.. iş düzen konusu olur tek derdin

Back
X