- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Yalvaracagını sanmam bana yalvarsada degısmıyecek bılıyorum hatalı Oldugunu asla kabul etmiyor zaten bende sevgi vs bitti bana kufur eden birini sevemem benim korkum kızım cocuk olmasa coktan gıtmıstim calısmak tan zaten gocunmam ama ıste bebegım var gelecegı var korkuyorum tek kimsesi ben olucam ya bana bisey olursa o da tek kalırsa benim gıbı bunalıma girip boyle bir evlilik yaparsa cok korkuyorum ve cevrede acımasız bana kucukken senin annem baban niye yok derdi cocuklar Cinsel tacize de ugradım dedem yasında adam tarafından kımseeuzlıgımden fırsat bildi cok korkuyorum kızımda benım gıb olur diye
Gideceğiniz, yanında kalacağınız ev güvenilir mi? Çocuk bu haldeyken de aynı boktan karakterli birini bulup evlenebilir biliyorsunuz değil mi? En iyi kararı siz verirsiniz. Ama şiddet, saygısızlık yaşadığınız bir evde nasıl olacak? KPSS’ye tam gaz asılın. Sürekli bir yerlere para biriktirin, olmadı banka kasası kiralarsınız oraya koyarsınız. Para istemekten ve kullanmaktan da çekinmeyin. Allah yardımcınız olsun.