Artık dayanamıyorum

Ah keşke iyice tanımadan çocuk yapmasaydınız. Gerçekten evlilikler oturana dek çocuk yapmamak lazım. Tamam ileride de sorun çıkabilir ama siz en azından önlemini almış olursunuz.
Artık yapacağınız şey darp Raporu alıp boşanmak. Sabit bir geliri mal varlığı vs var ise dava açar açmaz güzel bir nafaka alır kendi hayatınıza bakarsınız.

Aradım kızımı yuvaya verebilirler gıbı konusuydu veremem yuvaya kızımla sokakta yatarım vermem
Vermezler. Bağımlı vs iseniz böyle bir durum olabilir. Endişe etmeyin. Nafaka da alırsınız. Üzülmeyin ama bir an önce harekete geçin. Kadın dernekleri var, onlarla iletişime geçin mutlaka. Hayatınıza devam edersiniz ve bu günler geride kalır, kalacak inşallah.

87 alınmayacak bi puan değil kimsenin evine gitmeyin kpssye çok kalmadı zaten oturun yemeyin içmeyin ders çalışın. Atanın sonrada tekmeyi vurun bu adama kızınızla yeni bir hayata başlayın. Denediniz olmadı ondan sonra diğer seçenekleri değerlendirirsiniz.
Gecmıs yıllarda 81 almıslıgım var mat yapamıyorum ama ugrasıyorum yapmaya ınsallah alırım bu sekılde bir puan o zamanda atandım para buldun gittin dıcek ama desın zaten atmadıgı iftira kalmadı umarım yanına kalmaz

Vermezler. Bağımlı vs iseniz böyle bir durum olabilir. Endişe etmeyin. Nafaka da alırsınız. Üzülmeyin ama bir an önce harekete geçin. Kadın dernekleri var, onlarla iletişime geçin mutlaka. Hayatınıza devam edersiniz ve bu günler geride kalır, kalacak inşallah.
Kızıma hem ana hem baba olabilir miyim kimsem yok benim gıbı olacak diye cok korkuyorum

Geçmişin de hata yapmış olabilirsin. Ama geçmişte kaldı. Elden gelmez değiştirmek bu yüzden artık ne yapabilirim diye bakmalısınız. Geçmişi düşünmek hem vakit kaybı hemde psikolojik olarak sizi daha da yıpratır zaten kolay şeyler değil yaşadığınız. Güveniyorsanız size destek olan ailede bir süre kalabilirsiniz bence toparlanana kadar
Aslında guvenıyorum yardım ederler zaten biraz bırıkmısım var evlerinde kalsam yeter harcamam kendim yaparım bir sure

Bu adam malesesef sizi gözden çıkarmış sizden ayrılmak istiyor.Bir an önce o evden ayrılın ilk başta size yardım eden kadına gidin o sırada hem Aile Bakanlığı'ndan yardım almaya çalışırsınız hem yeniden nasıl düzen kuracağınıza karar verirsiniz.Allah yardımcınız olsun.İsiniz maddi durumuz var mı?
Azcık bırıkmısım var onu da istiyor benden huya ondan çalmıs biriktirmişim canta orup sattım sımdı de malzeme parasını istiyor elimdeki telefonu o almıs onu da istiyor

Sana yardım eden aile yanlızlarmı? Cok güzel mesleğin var. Yardım eden ailenin yanına gidip calışa bilirsin ve yük olmasın.. İş deneyin olmasada mutlaka bir yer kabul eder.. Ben 10 sene sonra iş başvuru yapmıştım ve kabul edildim.. Allah yardımcın olsun..
İlk ve acil yardım mezunuyum 28 yasındayım imkansızlıktan unıye 26 yasında gittim staj dısında deneyimim yok kpss hazırlanıyorum evde en az 87 almam gerek

Ah keşke iyice tanımadan çocuk yapmasaydınız. Gerçekten evlilikler oturana dek çocuk yapmamak lazım. Tamam ileride de sorun çıkabilir ama siz en azından önlemini almış olursunuz.
Artık yapacağınız şey darp Raporu alıp boşanmak. Sabit bir geliri mal varlığı vs var ise dava açar açmaz güzel bir nafaka alır kendi hayatınıza bakarsınız.
Kendisi ogretöen once ben saldırdım kufur etti diye oyle sıddet gosterdı polis cagırcaktım ama onceden cagırmıstım apartmanda 3 polis oturuyor eserine soylemısler tum apartman kadınları dedikodu mu yapmıslar günlerinde cok utandım

Kendisi ogretöen once ben saldırdım kufur etti diye oyle sıddet gosterdı polis cagırcaktım ama onceden cagırmıstım apartmanda 3 polis oturuyor eserine soylemısler tum apartman kadınları dedikodu mu yapmıslar günlerinde cok utandım
Polis çağırmana gerek yok karakola gidebilirsin. Hele bir yerlerinde mor izi varsa daha ii . İzlerin geçmeden git raporunu al.
hemen dava açarsın zaten dediğim gibi tedbir nafakası oluyor ilk celsede bağlar hakim. Kafan rahat eder

Kızıma hem ana hem baba olabilir miyim kimsem yok benim gıbı olacak diye cok korkuyorum

Sizin gibi olmaz Çünkü sizin gibi sağlam bir annesi var.

Kpss ye ıkı kat asılın. Bu süre zarfında evdeki sözde kocanizla ve çocuklarla mümkün olduğunca az zitlaşin.

Ve elinizden geldiğince para biriktirin.

Kpss sonrası davanızı açar kurtulursunuz bu pislikten .

Sen paranı al yanına bu adamdan kaç. Senin yalnız olduğunu düşünüyor ondan böyle yapıyor. Bahsettiğin ailenin yanında kadım derneklerine başvur, heryere yaz. Sürekli o aile kalamazsın sanırım. Özelden mesaj yazılamıyor sana. Aile ve sosyal politikalar başkanlığına başvur, kaymakamlığa, valiliğe heryere başvur. Korkma annen baban gibi olmayacaksın, sen kızının yanındasın. Onu bırakmayacaksın. Sana özelden yazamıyorum? Hangi şehirdesin

Sizin gibi olmaz Çünkü sizin gibi sağlam bir annesi var.

Kpss ye ıkı kat asılın. Bu süre zarfında evdeki sözde kocanizla ve çocuklarla mümkün olduğunca az zitlaşin.

Ve elinizden geldiğince para biriktirin.

Kpss sonrası davanızı açar kurtulursunuz bu pislikten .
COk tesekkur ederım ben bir lirayı bile biriktiren biriyim kimsesiz buyudugum ıcın alıskanlık bende o sayede okudum zaten. Es denen kısı cok takar biriktirmeme asla istemez ıste gıdemeyım diye. Haklısınız bu benım ıcın donum noktası kpss delı gıbı calısman lazım Baska yolu yok

Gecmıs yıllarda 81 almıslıgım var mat yapamıyorum ama ugrasıyorum yapmaya ınsallah alırım bu sekılde bir puan o zamanda atandım para buldun gittin dıcek ama desın zaten atmadıgı iftira kalmadı umarım yanına kalmaz
Ay derse desin evet para buldum gözüm açıldı seni mi çekicem iki çocuğunla dersin sen de. Yaparsın bence de yapmak zorundasın insanlara kendi çocukları ağır geliyor sen iki çocuğunla hiç sığamazsın kimsenin evine

Back
X