Artık dayanamıyorum

sibel92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
18
0
86
33
İstanbul
Bu gun hayatımın en kotu günü.2yıldır platonik olarak deliler gibi aşık olduğum cocuk bana kardesim dedi.Konuşmamızı sağlayan tek neden onun benden para istemesi zaten.Hayatımın en kotu gunu cunku bana kardesim dedi ve baska biriyle cıktığını ogrendim.Onu utamıyorum.Sürekli ağlıyorum elimden baska birsey gelmiyor.Aynı okulda onun baska bir kızla görmek beni cıldırtıyor üstelik onu sevdiğimide bildiği halde
herseyi yapmaktan cekinmiyor.Sizce bole bi durumda ne yapmam gerekiyor :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Aynı okuldasınız. 2 senedir tanıyorsun başka biriyle çıktığını yeni öğrendin. Senden para istemek için konuştu.
Başka biriyle konuşuyor. Sen bu sevdadan vazgeçmeye çalışsan. Ağlayarak kendini yıpratırsın sadece.

senden surekli para istiyo senin onu sevdigini biliyo ve baskasi ile cikiyo..
kusura bakma arkadasim ama sen biraz saf misin?
basbaya kullaniyo seni daha napmasi lazim bunu anlaman icin..

Aaaaah aaaah minel aşk:delphin:
Daha çok canın yanacak,çok canlar yakacaksın...
Bazen aşk sana teğet geçecek,bazen silindir gibi üzerinden geçecek, bazen de kucaklayacak içtenlikle..
Aşk bu,karşılıksızı acı verse de acı çekmesi bile güzeldir aşk uğruna :a015:
Boşver gitsin,aşk çok sık yağar üzerine,bazen ıslatır azcık,bazen sırılsıklam edip geçer...
Umarım geçmeyen bir kalp ağrısıyla bulur bir gün seni aşk,gitmemecesine:asigim:

sen daha ne aşklara ağlıcaksın canım dur bakalım..
daha yaşın okadar küçükki,
seneler sonra arkana dönüp baktığında,şu en kötü dediğin gün sana,
belkide hayatının en komik günü gibi gelicek..
senin yaşındayken bende aşk acısı çekmiştim..
ayrılmıştım sevgilimden sonra pişman olmuştum,
geri dönmek istediğimde o yerime başkasını bulmuştu bile=)
döktüüm göz yaşlarını bilemezsin..
derste bile ağlardım..
ama şimdi o günler aklıma geldikçe gülüyorum..
ve iyiki şuan hayatımda aşkım var diyorum..
karşına kimler çıkıcak senin bir bilsen..
boşyere yıpratma kuzum kendini bu yaşta olur mu Şeniz

Kendini kullandırma böylelerine.
Sonradan değmediğini anlayıp pişman olabilirsin.
Düzgün biri olsa bana böyle davranmazdı de,unutmaya çalış.
Daha bir sürü insan çıkar karşına,bir o mu kaldı dünyada boşver.

Tatlımm eger senden para ıstedıysee kesın senın sevgını kullanmak ıcın ısteıstrr aptal asık yerıne koymak ıcn

oooooo daha yasın çokkucuk neler goreceksın canım suan sen bır cocugu ıstedıgı sekerı ıstergıbı ıstıyorsun bu tecrubelerleolgunlasıp buyueceksın bırak unut gecsın gıtsın yol ver bakalım ılerıde neler goreceksın aglayıpta kendını harap etme derım

canım benım sen onu hız takma elbette senı seven bırılerıylE karsılacaksın
"
onu unut onu derslerıne çalışşş

2 yıldır aşıksın, aynı okuldasınız, ve sen başkasyla çıktığını bilmiyorsun. Nası bişey bu???
Onu sevdiğimi bildiği halde herşeyi yapmaktan çekinmiyor derken heralde sevgilisiyle yakınlaşmasından bahsediyorsun. Ama bunu daha bugün mü farkettin...
Zaten seninle konuşmasının tek nedeni senden para istemekmiş, böyle bir adamı ne yapacaksın, üzüldüğüne değmez...

Nasıl senınle sadece para ıstemek ıcın konusur anlamıyorum kötükedihüso

Sakın böyle bırı ıcın kullandırtma kendını,bırak ne halı varsa görsun.

Ağla çünkü o yaşlarda elınden gelen sadece budur,bılırım.

Senın yaşlarındayken ilk aşkım bana,senı sevmıyorum dedıgınde ders tenefus demez ağlardım,butun sınıf tesellı ederdı benı,hatta Din dersınde hocamız ağladıgımı anlamış,konuyu ağlamaya getırmıştı ve gözyaşlarınızı sadece Allah ıcın dökün demişti...

Ağla ama kendını fazla kaptırma güzelim üzülen yıne sen olursun çünkü...

Borc para isticek kadar samimiyetin varsa. Neden kız arkadaşı oldugunu sana söylemedikisengözlerimebaksanab

elbet bunu unutturacak biri çıkar karşına o zamanda bu günlerini düşünüp değmezmiş dersin ben ne yapmışım dersin yerimseniben

senin icin cok zor anliyorum delli gibi asiken üstelik hergün karsilasirken unutmak... o seni HIC AMA HIC hak etmedi cicim, güclü ol kendini ezdirme yaa. yol alip gitsin senden istedigi tek sey paraymis, kendini kullandirma böylellerine, üzülen sen oluosn. biliorm simdi bu ögütleri uygulamak zor ama dene en azindan. CICIM SEN DAHA IYILERINE LAYIKSIN!!!

senden surekli para istiyo senin onu sevdigini biliyo ve baskasi ile cikiyo..
kusura bakma arkadasim ama sen biraz saf misin?
basbaya kullaniyo seni daha napmasi lazim bunu anlaman icin..

kesikle sana katılıyorumm
bız nekadar aptal oluyoruz aşık olunca gözümüz hiç bişey gormuyo

bu dedıklerımız belkı senı uzuyo acıtıyo ama gercek bunlar

lütfen gerçekleri gör ve kendıne bu acıları yaşatma
onu unutabılırsın sen
ve unuttugundada gerı donup baktıgında guleceksın halıne
bunun neresıne asıktım dıyeceksın

Takmaaa daha hayatından kimler gelip kimler geçecek hepsine böle üzülürsen çok yıpranırsın... Seni seveni sende sev kapında kölen olsa, seni sevmeyeni sende sevme Mısır'da sultan olsa...

Back
X