- Konu Sahibi no.comment
-
valla bir solıkta okudum ne kadar kötü şeyler yaşamışsınız allah ayardımcınız olsun ne diyeyimki o adama söylenecek hiç bir şey yok ama sizin yerinizde ben olsam hala o insanla aynı evi paylaşmak ve yurtdışına ailesinin yanına gitmek yerine arkadaşımın yanına gidip orda kendime yeni bir düzen kurardım inanın evet zor olur belki ama böyle yaşamaktan daha iyidir üzüldüm hem size hem o masum çocuklara allah yardımcınız olsun:Saruboceq:yardımınıza ihtiyacım var hemde çok artık intihar etmeyi bile düşünür oldum.boğuluyorum sanki nefes alamıyor gibi.nerden nasıl başlıycam bilemiyorum ama kısaca eşimi tanımadan evlendik.ilk görüşte aşktı benimkisi.çok yakışıklıydı.çevresi tarafından çok sevilen bir insandı.ama manik depresif hastasıymış.alkol,uyuşturucu ve kumar alışkanlığı vardı.bıraktırırm diye düşündüm.çok savaş verdim.sonra belki çocuğumuz olursa herşey değişir diye düşündüm.herşey böyle başladı.hayatım karardı.baba olmak onu çok değiştirdi.insanlıktan çıktı resmen.bu arada korunduğum halde 2. bebeğime hamile kalmışım.öğrendiğimde 11 haftalıktı.aldıramadım.şuan biri 2.5 diğeri 9 aylık 2 oğlum var.tabiki onları dünyaya getirdiğim için pişman değilim ama.istediğim gibi bakamadığım için vicdan azabı çekiyorum.sorunum bu.onların bile yüzünü gördüğü yok.birgünn baba şefkatiyle kucağına alıp okşamış değil.o kadar çok şey başıma geldiki arkadaşımla aldattı,fahişenin biriyle sevgili oldu,evimiz,2 iş yerimiz ve arabamız herşeyimiz gitti.
ama o hala uslanmadı.şuan boşandık ama yine birlikteyiz tabiki 2 düşman gibi.benim maddi imkanım olsa biran durmazdım..ailesi yurtdışında beni ve çocukları yanlarına almaya çalışıyorlar.ama oradada yaşantım asıl olur bilemiyorum.tabiki eşim gidemiycek çünkü bir sürü mahkemesi var.ama benim gitmem en 6 ayı bulur.çocuklarımın geleceği kurtulsun diyorum.ama bunun için almanca kursuna filan başladım ama çalışamıyorum.psikolojim müsait deil.onunla aynı evde kalmaya dayanamıyorum.hergün kavga büyük oğlum çok etkileniyor ben sürekli ağladığım için kendimi zor tutuyorum.başka bir seçeneğim daha var başka bir şehirde kızarkadaşım var yanına çağırıyor.çocuklarıda alıp yanına yerleşebilirim.benim için hiç kolay olmıycak tek başıma 2 çocuk bakıcı vs.ama buradada iyi bakıldıklarını söyleyemem.onlara bayramlık bile alamadım siz düşünün.ne yapacağımı bilemiyorum..
Bosandigin esinin ailesine ne kadar guvenebilirsin ki. Bi de almanyada...
Bence tr.de kal ve kendi hayatini kur. Arkadasina guvenyorsan teklifini degerlendir kesinlikle.
Yardim edebilecek baska kimse yokmu?
annem kanser hastası kendine zor bakıyor.babamla görüşmüyorum.onlarda ben çocukken ayrılmıştı.tek oğlan kardeşim var ama oda çocuklarımın babasından farksız.birgün ayrılıp evine gitmiş hamileydim.bana sokmadığı laf kalmadı.artı 8 yıllık evliler.çocukları olmuyor gelin beni kıskanıyor istemiyormuş evde.o yüzden kardeşimlede görüşmüyorum.almanyaya gitme düşncesi ailesi teklif etti.burada çocukları kreşe verirsin.devletin üctretsiz kreşi varmış.sende çalışır çocuklarına bakarsın.kendi kardeşleri içinde canı cehenneme.çocuklarının geleceğini kurtarmalısın diyorlar.banada çok sıcak gelmiyor açıkçası çünkü kardeşlerinin acısını benden çıkartabilirler.ona söz geçiremedikleri için.
zaten bugüne kadar ne yapsam yaranamadım.birgün iyi bir söz duymadım.hiç demediler allah razı olsun herşeye rağmen kardeşimizin yanındasın.adam etmeye çalışıyosun.arkadaşımı çocukluğumdan beri ailecek tanıyorum.yalnız yaşıyor bize sahip çıkacağına eminim.başkada bir seçeneğim yok galiba.en doğrusu bu.sadece sağlıklı bir karar vermek istedim.yanlış yapmaktan korkuyorum.kafam öyle karışıkki.bu yüzden sizlerin fikrinizi almak istedim.siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?