artık dayanamıyorum..

canım ya okadar üzüldümki anlatamam ama olan olmuş artık bişe yapamassın şimdi geleceye bak canım gecmişi unutamassın ama yine de zaman herşeyin ilacı

RABBİM YARDIMCIN OLSUN

şu durumda zannedersem okuduklarımdan eşinin ailesi derken kardeşleri var galiba

onların yanındada ne kadar durabilirsinki oranın ortamını bilmiyosun 2 tane erkek cocugu başında erkek olmadan orda ne kadar durab,ilirsinki

arkadaşının yanında kısa bi süre kalırsın sonra kalamassın yapamassın herşeyin batar ona seninkide ona batar

en güzeli annenin yanında durman kardeşini yengeni hiçççççççç görme duyma gerekirse evleri ayrı deyilmi gerekirse kulaklarını tıka canım ama yine annen asla sana bi kötülük gelmez bebeklerini annene bırakırsın gider calışırsın calışamassanda annen ne iyiyosa sende evlatlarınla bölüşür yersin

RABBİM mutlaka darda olana yardım eder mutlaka sanada yardım edecektir İNŞALLAHopuyorumnanaktan

el adamı bunu yapabiliyor malesef..ailendende hayır fayda gelmeyecegi belli boşanmışsında ne güzel bir an evvel o adamın gölgesinden kurtul kafan karışmasın en mantıklı ve doğru olanı bu düşünme bile artık topla eşyalarını al cocuklarını gercekten güvendiğinse arkadaşının yanına git..o adamın ailesiylede ilişkini tamamen kopar cep telefonunu değiştir hayatından en kısa sürede o adamıda ailesinide at....hayata zorda olsa biryerinden başlamak zorundasın yeniden.kolay olmayacak ama başarabilirsin kendine inanıp kendine güvenmeni tavsiye ederim sana..hayatının mahvolmasına izin verme annesin sen,cocuklarını bağrına basıp aşamayacagın zorluk olmaz buna inan önce..cokmu caresiz kaldın cokmu kötü durumdasın o zaman kadın sığınma evleride sana yardımcı olur,cocuklarında orda güvende olur kendini toparlayıncada işe girersin...ilk önce herşeyin iyi olcagını düşünerek hareket et başaracagına inanıyorum allah yar ve yardımcın olsun evlatlarını sana bağışlasın

Bence ailesinin yanına gitmekte çözüm değil
ben sizin yerinizde olsam neyapar eder o adamdan kurtulurdum.
belki söylemesi kolay diyeceksiniz ama böyle babada eşte olmaz.
size ve çocuklarınızada yazık...
Allah büyük,elbet durursun ayaklarının üzerinde.
arkadaşının yanına git.

Arkadaşının yanına git derim..Eğer almanyaya ggidersen dahada zor olur senin için . katlanamadığın adamın ailesi orada sürekli onları göreceksin.
İnşallah verdğin karar doğru olur canım..

arkadasim ailesinle iliskin nasil nedir bilmiyorum..ama onerim bunu dusunup netlestirinceye kadar bile olsa arkadasinin yanina git..hem psikolojine huzurlu bir ortam iyi gelebilir...cocugunda daha fazla kavgadan gurultuden uzaklasir..orda sakin kafayla sartlarini degerlendirip daha doru bir yol cizersin...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.kafamda herşeyi dahada netleştirdim sayenizde kendime güvenim geldi.çocuklarımla açta kalsam ayrılmıycam onları ayırmıycam.gelişmeleri size yazıcam allah razı olsun.allah kimseyi anasız babasız kimsesin bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…