kızlar beni eski konularımdan az çok hatırlıyanınız vardr hep sorun eşimin prno. merakı ve son zamanlarda çalışmamasıydı bende buna kızıp işten çıkmştm şimdiki tartışmamızda aynı sebepten oldu ama çok kötü kavga ettik benm zaten çocukluğumdan beri sorunlarım çoktu annem babam ben 3 yaşındayken ölmştü üvey aile yanına büyüdüm ve üvey abi dediğim pisliğin tacizlerine dayanamayp en sonunda çok erken evlenmk zorunda kalmıştm 2 oğlum var onlarıda babası göstermiyordu bişekilde çabalarım sonunda yerlerini buldm şuan görüşüyorum onların hasreti abimin yaptıkları ailesizlik bide şimdiki eşiminle olan sorunlarım artk atlatamıyorm hepsi bana çok ağır geliyor okadar çok yanlzımki kimseyede derdimi anlatamıyorm hep susuyorm ve şimdi eşimle 6 gündür ayrı yatıyorz 6 gün önceki kavgamızda bunu utanarak yazıyorm kendimi astım eşim taburenin sesine gelmş beni indirmeye çalıştıkça ben onu itelemeye çalıştm ve beni ordan indirdi tabii daha yeni iyileştm ogünden beri dışarıya çıkamıyorm asılı kaldığımdan olsa gerek gözlerimin altı ve yüzüm morluklarla doldu vücudumdaki bütün kemiklerim çok ağrıyordu şimdi iyiyim şükür ama bu yanlızlık beni mafediyor eşimi çok seviyordm ama artk bilmiyorm hee şimdi ayrı kaldığımın sürece bana daha iyi davranıyor ama ben bunları atlatamıyorm ve yarın psikolağa gidiyorm ve hastanede yatmayı isticm inş doktorda beni yatırır çünkü bu kendimi asmam 1 sene öncede olmştu şimdi kendimden korkar oldm....kızlar karışık ve uzun oldu kusura bakmayn.. sizden ricm beni kırıck yorm yapmayn gerçekten psikolojm çok bozuk
Son düzenleme: