• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
kızlar beni eski konularımdan az çok hatırlıyanınız vardr hep sorun eşimin prno. merakı ve son zamanlarda çalışmamasıydı bende buna kızıp işten çıkmştm şimdiki tartışmamızda aynı sebepten oldu ama çok kötü kavga ettik benm zaten çocukluğumdan beri sorunlarım çoktu annem babam ben 3 yaşındayken ölmştü üvey aile yanına büyüdüm ve üvey abi dediğim pisliğin tacizlerine dayanamayp en sonunda çok erken evlenmk zorunda kalmıştm 2 oğlum var onlarıda babası göstermiyordu bişekilde çabalarım sonunda yerlerini buldm şuan görüşüyorum onların hasreti abimin yaptıkları ailesizlik bide şimdiki eşiminle olan sorunlarım artk atlatamıyorm hepsi bana çok ağır geliyor okadar çok yanlzımki kimseyede derdimi anlatamıyorm hep susuyorm ve şimdi eşimle 6 gündür ayrı yatıyorz 6 gün önceki kavgamızda bunu utanarak yazıyorm kendimi astım eşim taburenin sesine gelmş beni indirmeye çalıştıkça ben onu itelemeye çalıştm ve beni ordan indirdi tabii daha yeni iyileştm ogünden beri dışarıya çıkamıyorm asılı kaldığımdan olsa gerek gözlerimin altı ve yüzüm morluklarla doldu vücudumdaki bütün kemiklerim çok ağrıyordu şimdi iyiyim şükür ama bu yanlızlık beni mafediyor eşimi çok seviyordm ama artk bilmiyorm hee şimdi ayrı kaldığımın sürece bana daha iyi davranıyor ama ben bunları atlatamıyorm ve yarın psikolağa gidiyorm ve hastanede yatmayı isticm inş doktorda beni yatırır çünkü bu kendimi asmam 1 sene öncede olmştu şimdi kendimden korkar oldm....kızlar karışık ve uzun oldu kusura bakmayn.. sizden ricm beni kırıck yorm yapmayn gerçekten psikolojm çok bozuk

Son düzenleme:
Oncelikle gecmis olsun... Yasadiklarin hic kolay degil.
Ama hersey biz insanlar icin ..
2 tane yavrun var , onlar icin ayakta durmalisin...

en iyi sen bilirsin annesizligi , yavrularinada bu aciyi yasatmak
Istemezsin , onlar icin hayatla mucadeleni kesmemen lazim.
sabirli olman lazim...

tedavi gormen senin acindan en iyi cozum. Kafani dinle tedavi ol en yakin zamanda kendini toparlarsin insallah...

kızlar beni eski konularımdan az çok hatırlıyanınız vardr hep sorun eşimin prno. merakı ve son zamanlarda çalışmamasıydı bende buna kızıp işten çıkmştm şimdiki tartışmamızda aynı sebepten oldu ama çok kötü kavga ettik benm zaten çocukluğumdan beri sorunlarım çoktu annem babam ben 3 yaşındayken ölmştü üvey aile yanına büyüdüm ve üvey abi dediğim pisliğin tacizlerine dayanamayp en sonunda çok erken evlenmk zorunda kalmıştm 2 oğlum var onlarıda babası göstermiyordu bişekilde çabalarım sonunda yerlerini buldm şuan görüşüyorum onların hasreti abimin yaptıkları ailesizlik bide şimdiki eşiminle olan sorunlarım artk atlatamıyorm hepsi bana çok ağır geliyor okadar çok yanlzımki kimseyede derdimi anlatamıyorm hep susuyorm ve şimdi eşimle 6 gündür ayrı yatıyorz 6 gün önceki kavgamızda bunu utanarak yazıyorm kendimi astım eşim taburenin sesine gelmş beni indirmeye çalıştıkça ben onu itelemeye çalıştm ve beni ordan indirdi tabii daha yeni iyileştm ogünden beri dışarıya çıkamıyorm asılı kaldığımdan olsa gerek gözlerimin altı ve yüzüm morluklarla doldu vücudumdaki bütün kemiklerim çok ağrıyordu şimdi iyiyim şükür ama bu yanlızlık beni mafediyor eşimi çok seviyordm ama artk bilmiyorm hee şimdi ayrı kaldığımın sürece bana daha iyi davranıyor ama ben bunları atlatamıyorm ve yarın psikolağa gidiyorm ve hastanede yatmayı isticm inş doktorda beni yatırır çünkü bu kendimi asmam 1 sene öncede olmştu şimdi kendimden korkar oldm....kızlar karışık ve uzun oldu kusura bakmayn.. sizden ricm beni kırıck yorm yapmayn gerçekten psikolojm çok bozuk

yaşadıklarına çok üzüldüm sanırım sığınma amacıyla yanlış evlilikler yaptın ve hayatını düzene sokamıyosun mesleğin işin gücün olsa bunları bu derece yaşamazdın belki ayakların sağlam basardı yere gerçi bilmiyorum belki vardır mesleğin. demem oki çalışırken hem kafan dağılı hemde eşsizde yaşayabilirdin canım doktoragit ihmal etme

yaşadıklarına çok üzüldüm sanırım sığınma amacıyla yanlış evlilikler yaptın ve hayatını düzene sokamıyosun mesleğin işin gücün olsa bunları bu derece yaşamazdın belki ayakların sağlam basardı yere gerçi bilmiyorum belki vardır mesleğin. demem oki çalışırken hem kafan dağılı hemde eşsizde yaşayabilirdin canım doktoragit ihmal etme

malesef mesleğim yok çünkü okuyamadm üvey babam orta 2 den aldı beni ve devm ettirmedi abimede ( hala nasıl diyebiliyorsm ) yaptklarına dayanamayp yağmurdan kaçarken doluya tutuldm 15 imi yeni doldurdm evlendm malesef eski eşimde beni aldatıp başka kadındn çocuk yapmş hepsi beni buldu ben Allahıma hiç bir zaman isyan etmedm Allahım etmeme izinde vermesin

Son düzenleme:
Sizinde hatalarınız olamazmı hiç bende bi sorun varmı acaba dediniz mi? bunu oturup vicdan muhasebesi yapın diye söylemiyorum. Fakat annesiz babasız yönlendirmeden eksik büyümüşsünüz belki düzgün bir aile içinde büyüseydiniz daha doğru birliktelikler yaşayabilirdiniz peki şimdi siz intahar ederek neden bunu gelenek haline getiriyosunuz evlatlarınızda bu şekilde büyüsün sonra onlar sizden pes etmeyi öğrensin onlarda aynısını yapsın istediğiniz bumu yoksa hayıtınızı düzene sokup normal insanlar gibi yaşayıp evlatlarınızı büyütmekmi? Beni kıracak şeyler yazmayın demişsiniz fakat yaptığınız geçmişinden ders almış bi insanın yapacağı şeyler değil daha geleceğe yönelik ve mantıklı düşünmeye çalışın...

malesef mesleğim yok çünkü okuyamadm üvey babam orta 2 den aldı beni ve devm ettirmedi abimede ( hala nasıl diyebiliyorsm ) yaptklarına dayanamayp yağmurdan kaçarken doluya tutuldm 15 imi yeni doldurdm evlendm malesef eski eşimde beni aldatıp başka kadındn çocuk yapmş hepsi beni buldu ben Allahıma hiç bir zaman isyan etmedm Allahım etmeme izinde vermesin
Allah yardımcınız olsun ama hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız,halk eğitimin meslek edinme kursları var onlara giderek meslek sahibi olabilirsiniz hem mesleğiniz olur hemde günlük 15 yada 20 tl Para veriyorlardı en azından elinizde mesleğiniz olursa çocuklarınızı yanınıza alabilirsiniz.

Sizinde hatalarınız olamazmı hiç bende bi sorun varmı acaba dediniz mi? bunu oturup vicdan muhasebesi yapın diye söylemiyorum. Fakat annesiz babasız yönlendirmeden eksik büyümüşsünüz belki düzgün bir aile içinde büyüseydiniz daha doğru birliktelikler yaşayabilirdiniz peki şimdi siz intahar ederek neden bunu gelenek haline getiriyosunuz evlatlarınızda bu şekilde büyüsün sonra onlar sizden pes etmeyi öğrensin onlarda aynısını yapsın istediğiniz bumu yoksa hayıtınızı düzene sokup normal insanlar gibi yaşayıp evlatlarınızı büyütmekmi? Beni kıracak şeyler yazmayın demişsiniz fakat yaptığınız geçmişinden ders almış bi insanın yapacağı şeyler değil daha geleceğe yönelik ve mantıklı düşünmeye çalışın...

ben kendimide çok sorguladm ama herşey küçüklükten yani erkenden evlenmem oldu belki okuyabilsm böle olmazdı... ve kimse kimsenin başına ne geldiğini anlayamaz taki aynı şey kendi başına gelene kadar beni siz anlayamassınız ben bu yaptıklarımın doğru olduğunu sölemiyorm ki gelenekhalinede getirmedm yaşadıklarımı sen bilemessin yaşadıklarım demekki çok ağır geldiki bunları yapmışm ben intihar edenlere şaşardm ama insan o an ne yaptığının farkında olmuyor bunu anca başınıza gelnce anlarsınız

Eski konularini bilmiyorum. Pireye kizip neden yorgan yakiyorsun ki. :50: Esinle tek sorunun ..... izlemesi ve calismamasi mi?

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun ama hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız,halk eğitimin meslek edinme kursları var onlara giderek meslek sahibi olabilirsiniz hem mesleğiniz olur hemde günlük 15 yada 20 tl Para veriyorlardı en azından elinizde mesleğiniz olursa çocuklarınızı yanınıza alabilirsiniz.

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederm böle birşey olduğunu bilmiyordm yarın doktordan sonra araştırıcm çok iyi fikir

Eski konularini bilmiyorum. Pireye kizip neden yorgan yakiyorsun ki. :50: Esinle tek sorunun ..... izlemesi ve calismamasi mi?

tek sorun onlar değil bu yaşıma kadar yaşadıklarım hiç birini unutamıyorm benm ne yaşadığımı kimse anlayamaz çoğu gece abi diye bildiğiniz kişinin uykunuzda size yaptıklarını unutabilirmisiniz ben 30 yaşındaym ve hala gece abimin yaptıklarını görüp ağlayarak uyanıyorm

Canım, geçmiş olsun. Yaşadıkların gerçekten kolay değildir. Şunu unutma hayatına son vermeye çalışırken acıların biter diye düşünmüşsündür. Fakat inan acıların ömür dünyada daha ağır olacaktır. Allah sana yaşama hakkı vermiş düşün, hala ayaktasın ve nefes alabiliyorsan şükret. Sen tek başına olduğunu düşünüyorsun hiçde tek başına değilsin 2 tane harika bir çocuk dünyaya getirmişsin en azından hayata onlar için bağlanman lazım.

Şimdiki eşinle severekmi evlendin bilmiyorum. Eşininde bir psikoloğa ihtiyacı var gibi, sen nasıl çözüm bulmuş ve psikoloğa gidiyorsan onunda buna karar vermesi lazım. Sen ayağa kalk ve dik dur. Kendini topladığında yapabilirsen işine geri dön. Eğer eşinle hayatına devam etmek istemiyorsan, karşıla alıp konuş "Benimle bu hayatı sürdürmek istiyorsan bir işe girmeni istiyorum ve o saçma videoları izlemeni istemiyorum" demelisin. Eşinden başka ne istiyorsan söyle. Eğer bu söylediklerine karşılık kabul etmezse ayrılmanı tavsiye ederim. Zaten çalışmıyormuş, evde oturuyormuş ve saçma videolara bakıyormuş. Ne işe yarıyor bu adam anlamadım. Seninle ilgisi olmadığı ortada onun için ilk önce kendini düşün diyorum. Çocuklarınıda sonra düşün derim. Çünkü kendini düşünüp ayağa kalman için her zaman ön planda sen olmalısın. Çocuklarına sahip çıkabilmen için. Sen bunu başarabilecek birisin. Ne kadar güçsüz hissedip 2 kere intihara kalkışmış olsanda. Hayata 2 kere geri dönmüş gibi düşün ve sakın 3. bir düşüncen olmasın.

tek sorun onlar değil bu yaşıma kadar yaşadıklarım hiç birini unutamıyorm benm ne yaşadığımı kimse anlayamaz çoğu gece abi diye bildiğiniz kişinin uykunuzda size yaptıklarını unutabilirmisiniz ben 30 yaşındaym ve hala gece abimin yaptıklarını görüp ağlayarak uyanıyorm

Onun adina uzgunum hatta senden onun yaptiklari icin ozur diliyorum. Ondan gelmis say bu bir.

Ikincisi Posttravmatik stres bozukluğu yasadigini dusunuyorum. Mutlaka psikolojik acidan destek almalisin.

Ucuncusu esinle arani bozma. Iki cocugun varmis. Onlar icin ayakta durmaya calis.

geçmiş olsun yarın doktora kesinlikle git. tedavini ol kendindende korkma geçecek o düşüncelerin, doktordan gelince paylaşırmısın tedavini bizimle birde terapi gibi panik atak, psikoloji siteleri var orada ,senin yaşadıklarını yaşayıp tedaviden sonra nasıl hayata sımsıkı tutunmuş yaşanmış hayat hikayelerini oku bana terapi gibi geliyor o yazılar .seni ben kendi adıma söylüyorum çok seviyorum eminimki burdaki arkadaşlarda çok seviyordur .hayat yaşamaya değer unutma bunu çocukların büyüdükçe onların sevinçleriyle heyecanlanıp ,kederleriyle streslenince , bu günlerini hatırlamayacaksın bile

geçmiş olsun yarın doktora kesinlikle git. tedavini ol kendindende korkma geçecek o düşüncelerin, doktordan gelince paylaşırmısın tedavini bizimle birde terapi gibi panik atak, psikoloji siteleri var orada ,senin yaşadıklarını yaşayıp tedaviden sonra nasıl hayata sımsıkı tutunmuş yaşanmış hayat hikayelerini oku bana terapi gibi geliyor o yazılar .seni ben kendi adıma söylüyorum çok seviyorum eminimki burdaki arkadaşlarda çok seviyordur .hayat yaşamaya değer unutma bunu çocukların büyüdükçe onların sevinçleriyle heyecanlanıp ,kederleriyle streslenince , bu günlerini hatırlamayacaksın bile

çok teşekkür ederm beni sevdiğini sölediğin için yarın doktordn sonra eve gelmicm arkadaşıma gidicm gece geç gelirim anca ozaman sonuçları yazarm tabii doktr yatırmassa ama ben biraz yatarak tedavi olmk istiyorm çünkü burda yazamıyorm ama hiç iyi değilim

al bi tane daha sende suç yokmu davası:ssz:

bu artık adet oldu derdi olana mağdurda olsamutlaka kusur bulmak :45:

arkadaşım biraz vicdan diyorum okadar yaşanandan sonra mantıklı düşünecek halimi kalır insan bu mekanizma değil herkeste aynı güç ve dirayette değil:19:

:(((((hayat zor ailen yok belki ama cocukların var o adam da istiyorsan boşan ama ayaklarının üstüne basıp bosan
geri de kalanlar cok acı cekıcek
onlarda annesiz buyücek unutma bunu !
intar yenı bı hayatın başlangıcı ve sonu arasındaki ince çizgi
biliyorum ki doğru olanı sen de görüyosun
bır an önce iş bul hayatına cekı duzen verınız

kızlar beni eski konularıo az çok hatırlıyanınız vardr hep sorun eşimin prno. merakı ve son zamanlarda çalışmamasıydı bende buna kızıp işten çıkmştm şimdiki tartışmamızda aynı sebepten oldu ama çok kötü kavga ettik benm zaten çocukluğumdan beri sorunlarım çoktu annem babam ben 3 yaşındayken ölmştü üvey aile yanına büyüdüm ve üvey abi dediğim pisliğin tacizlerine dayanamayp en sonunda çok erken evlenmk zorunda kalmıştm 2 oğlum var onlarıda babası göstermiyordu bişekilde çabalarım sonunda yerlerini buldm şuan görüşüyorum onların hasreti abimin yaptıkları ailesizlik bide şimdiki eşiminle olan sorunlarım artk atlatamıyorm hepsi bana çok ağır geliyor okadar çok yanlzımki kimseyede derdimi anlatamıyorm hep susuyorm ve şimdi eşimle 6 gündür ayrı yatıyorz 6 gün önceki kavgamızda bunu utanarak yazıyorm kendimi astım eşim taburenin sesine gelmş beni indirmeye çalıştıkça ben onu itelemeye çalıştm ve beni ordan indirdi tabii daha yeni iyileştm ogünden beri dışarıya çıkamıyorm asılı kaldığımdan olsa gerek gözlerimin altı ve yüzüm morluklarla doldu vücudumdaki bütün kemiklerim çok ağrıyordu şimdi iyiyim şükür ama bu yanlızlık beni mafediyor eşimi çok seviyordm ama artk bilmiyorm hee şimdi ayrı kaldığımın sürece bana daha iyi davranıyor ama ben bunları atlatamıyorm ve yarın psikolağa gidiyorm ve hastanede yatmayı isticm inş doktorda beni yatırır çünkü bu kendimi asmam 1 sene öncede olmştu şimdi kendimden korkar oldm....kızlar karışık ve uzun oldu kusura bakmayn.. sizden ricm beni kırıck yorm yapmayn gerçekten psikolojm çok bozuk

Agir imtihanlardan gecmissin kardesim..
Herseyden once senden rica ediyorum bu yazimi ciddi ciddi oku ve uygulama..
evet yuce rabbim agir imtihanlar vermis sana ama bu dunya imtihan dunyasi sen bi annesin bir essin bi insansin..
intihar ne demek..
allahin verdigi cani allah alir ancak bak allahim belkide sana bir sans verdi bak vaden dolmamis..
simdi bir abdest al seccadeni ser allaha yalvar hicbirsey yapma o seccadede agla agla icini dok rabbim derdini biliyo derman verir al bi dua kitabi onu oku senin ruhun daralmis icin bunalmis..
ruhun dua istiyor..
hicbirsey yapamiyomusn dilinden tovbe getir..
guzel kardesim yasini bilmiyorum.
ama eminim cok gencsindir.
cocuklarin icin ayakta dur.

Agir imtihanlardan gecmissin kardesim..
Herseyden once senden rica ediyorum bu yazimi ciddi ciddi oku ve uygulama..
evet yuce rabbim agir imtihanlar vermis sana ama bu dunya imtihan dunyasi sen bi annesin bir essin bi insansin..
intihar ne demek..
allahin verdigi cani allah alir ancak bak allahim belkide sana bir sans verdi bak vaden dolmamis..
simdi bir abdest al seccadeni ser allaha yalvar hicbirsey yapma o seccadede agla agla icini dok rabbim derdini biliyo derman verir al bi dua kitabi onu oku senin ruhun daralmis icin bunalmis..
ruhun dua istiyor..
hicbirsey yapamiyomusn dilinden tovbe getir..
guzel kardesim yasini bilmiyorum.
ama eminim cok gencsindir.
cocuklarin icin ayakta dur.

çok şükür kuran da biliyorm çok dua ediyorm dün gece hele okadar çok kötü haldeydmki Allahtan başka kimsm yok ona yalvardm bana yardm et die ama sizlerde dua edin bana

al bi tane daha sende suç yokmu davası:ssz:

bu artık adet oldu derdi olana mağdurda olsamutlaka kusur bulmak :45:

arkadaşım biraz vicdan diyorum okadar yaşanandan sonra mantıklı düşünecek halimi kalır insan bu mekanizma değil herkeste aynı güç ve dirayette değil:19:

ben suç demedim sorun dedim bunu atlatmakta kararlı mı böyle bişeye kalkışırken kendine muhtaç olan çocuklarını düşünüyomu bunu öğrenmek istedim. tabikide ağır şeyler yaşamış kolay atlatılamayacak şeyler fakat ortada iki evladı var bide onların ruh halini düşünmesi gerkmez mi gördüğü tedaviye dört elle sarılması gerekmez mi? bu bence pes etmektir ve çocuklar bizim düşünemeyeceğimiz kadar hassas aynı şeyi onlarda yaşayacak ilerde bizim annemiz öldü bizde doğru bi aile hayatı yaşayamadık o yüzden böyleyiz diyecekler her hatalarına bunu yapmak yerine madem eşinden memnun değil madem bu sıkıntıları çekiyo bi meslek edinebilir bu süre zarfında kendini sağlama alıncada boşanabilir hayatını düzene sokabilir belki karşısına daha merhametli biri çıkıcak o zamn hayalindeki bi yuvaya kavuşabilir bu yolda birlikte olduğu insanlarda önemli o insan ona yardımcı olamıyorsa zaten biçok şey göze alınmış hayatının akışını degiştircek ne deseydim kocası açısından tavsiyedemi bulunsaydım değiştirmek istediği kendisi böyle bi durumda başkasını düzeltmeye çalışmak bana saçma geliyo kusura bamayın vicdanlı olmasam bu konuya yorum bile yapmazdım silkelenip kendine gelmesi lazım o utanılcak bişey yapmadı ona bunları yaşatanlar utanmalı...

Rabbim yardımcınız olsun. Çok zor şeyler yaşamışsiniz. Taciz demek ne demek hem de en yakın bildiğinden. Off:( iki kızım var hep dua ederim Rabbime onları bensiz bırakma diye öz baba bile anne gibi olamaz malesef.
Artık çok güçlü durun arkadaşım lütfen. Iki yavrunuz varmış geç bulmuşsunuz erken kaybetmeyin onları anne sevgisinden mahrum bırakmayın. Doktora gitmek sizin için iyi bir yol gibi duruyor. Gidin tedavinizi görün. Allah inancı olan birisiniz bol bol inşirah suresi okuyun. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. Bu duaları bol bol okuyun. Sert eleştiri yapanlara da alınmayın. Bazen bizim kendimize gelmemiz için silkelenmemiz gerekir. Dik durun

Back
X