• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Dayanamıyorum....

fdmgdk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
198
150
18
40
mrb kızlar..daha bi kaç gün önce konu açmıştım hatırlayanlar vardır mutlaka..eşimle küsüz daha doğrusu küsme huyu ona ait.tartıştığımız konunun önemi yok yeri geliyor 1 ay küs kalıyor.herşeyden kopuyo adam..aynı yatağa yatmaz,aynı sofraya oturmaz...haber vermeden evden cıkar gider sorsan ters ters cevap verir..bencilliği zirvede yaşar kısaca..bi süre bende hiç konuşmuyorum o nasıl yokmuşum gibi davranıyosa bende öyle davranıyorum ama gene dayanamıyorum gene yenemiyorum onu.yemek yapmıyorum bulaşık yıkamıyorum hiçbi iş yapmıyorum ama gene kendim rahatsız olup yapıyorum adamın umrunda değil.ve hamileyim doğumum çok yakın..bi şey soruyorum ters ters cevap veriyor.biraz önce de bağırdım hayvan mı var senin karşında insan gibi konuş benimle dedim..derdin ne senin diyo bana..çatlıcam artık sinirden..defol git evimden bi daha da gelme dememek için zor tutuyorum artık kendimi..nasıl bi ders vermeliyim bu adama bilmiyorum...

Ahan da benim babam :(
Annecim neler çekti babamın küsme huyundan, sadece anneme değil bize hatta eve gelen misafire bile küserdi...
50sinden sonra düzeldi,
Biz bi çaresini bulamadık valla ama siz 50 ye kadar beklemeyin

Aayyyy küsen erkek ....
Ne diyeyim bilemedim ...
ne gibi konulardan küsüyor ?

Ahan da benim babam :KK43:
Annecim neler çekti babamın küsme huyundan, sadece anneme değil bize hatta eve gelen misafire bile küserdi...
50sinden sonra düzeldi,
Biz bi çaresini bulamadık valla ama siz 50 ye kadar beklemeyin
o kadar sabrım yok zaten şimdi bile tahammül edemiyorum..bizimki misafire filan gayet iyi tek derdi benimle

Benim babamda böyle valla annem ameliyat oldu ondan sonra düzeldi şimdi melek gibi.Sizinki de bebekle birlikte düzelir inşallah.

ee normale döndüğünüz zaman konuşun bunu onla, kız gibi küsüp surat yapmak koskoca adama yakışıyor mu, senin bu girdiğin tripleri 5 yaşındaki kızlar yapmıyor artık, nasıl bir tarz bu sendeki ilk defa senin gibi erkekle karşılaşıyorum sıkıldım artık her tartışmada böyle yapma, gel konuşup halledelim meseleyi hemen o anda, böylece günlerimizi surat yaparak çöpe atmamış uzatmamış oluruz deyin.

ee normale döndüğünüz zaman konuşun bunu onla, kız gibi küsüp surat yapmak koskoca adama yakışıyor mu, senin bu girdiğin tripleri 5 yaşındaki kızlar yapmıyor artık, nasıl bir tarz bu sendeki ilk defa senin gibi erkekle karşılaşıyorum sıkıldım artık her tartışmada böyle yapma, gel konuşup halledelim meseleyi hemen o anda, böylece günlerimizi surat yaparak çöpe atmamış uzatmamış oluruz deyin.
defalarca konuştum defalarca.adamın söylediği şey hep aynı..senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyo kendime gelemiyorum diyo.cocuk musun sen dağılma diyorum yada bunun çözümü ne diyorum adamın tek isteği benle kavga etme diyo..evlisin bu mümkün değil...küsmesini filan geçtim bencilliği,beni yok sayması canımı yakıyo

Küstüğümde aynı eşiniz gibi oluyorum bende :)) e ama küsmenin anlamı o değil mi zaten, konuştuktan, iletişim kurduktan sonra ne anlamı var yani :)) Ama hamile bir kadının eşi olarak yaptığı HİİÇ doğru değil tabiiki de yani. Ona yemek falan yapmayın, çamaşırını, bulaşığını yıkamayın, her şeyi kendinize kadar yapın, ama ne olursa olsun şiddetli bir tartışma yapmayın, öyle defol git falan, ı-ıh yani, hiç doğru değil bence. Kal dili değil hal diliyle konuşun bence.

defalarca konuştum defalarca.adamın söylediği şey hep aynı..senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyo kendime gelemiyorum diyo.cocuk musun sen dağılma diyorum yada bunun çözümü ne diyorum adamın tek isteği benle kavga etme diyo..evlisin bu mümkün değil...küsmesini filan geçtim bencilliği,beni yok sayması canımı yakıyo

kavga etmeden evlilik olmaz zaten ama savunması da çok komik, dağılıyorum kendime gelemiyorum, dağılan adam oturur ağlar sızlar, kimseyi görmemezlikten gelmez terslemez, eşiniz sizi de kullanarak biraz ego tatmini yapıyor sanki. Siz kendiniz konuşarak anlatamıyorsanız belki çift terapisine falan gidip halletmeye çalışabilirsiniz.

Acik acik bu durumundan cok rahatsiz oldugunu soyle ben kus olunca en fazla bir gun duruyorken sen nasil bunu yapiyorsun de icin hic sizlamiyor mu de boyle dewam ederse ben bu ewliligi bitiriirm de

Hamile olduğunuz için siz de bazen abartıyor alttan alamıyor olabilirsiniz
Ama eşiniz genel olarak tripli birine benziyor.
Ne diyeyim baba olduktan sonra değişir inşallah. Bi umut.

Acik acik bu durumundan cok rahatsiz oldugunu soyle ben kus olunca en fazla bir gun duruyorken sen nasil bunu yapiyorsun de icin hic sizlamiyor mu de boyle dewam ederse ben bu ewliligi bitiriirm de
söyledim söylemez miyim...evdeki huzursuzluğu sevmiyorum uzatma dedim kaç kere.benden uzak dur,konuşma deyip kestirip atıyor..hiç mi için sızlamıyo senin diyorum hiç mi özlemiyosun karını diye soruyorum hiçbi şey gelmiyormuş içinden..paşazadenin oturup keyfini beklemekten bıktım..

Hamile olduğunuz için siz de bazen abartıyor alttan alamıyor olabilirsiniz
Ama eşiniz genel olarak tripli birine benziyor.
Ne diyeyim baba olduktan sonra değişir inşallah. Bi umut.
evet fazlasıyla tripli ama ben ona hiç hamileliğimi kullanmadım..ne bi kere nazlandım ne de o beni bi kere nazladı..benle küs ya hastaneye dahi gelmiyor.her işimi tek başıma hallediyorum..alttan alan konuşmaya çalışan da hep benim

evet fazlasıyla tripli ama ben ona hiç hamileliğimi kullanmadım..ne bi kere nazlandım ne de o beni bi kere nazladı..benle küs ya hastaneye dahi gelmiyor.her işimi tek başıma hallediyorum..alttan alan konuşmaya çalışan da hep benim
Peki şimdi nazlanmayı deneseniz? Hastaneye tek gitmeniz hoş değil bence. Hani işi olur gelemez falan orası ayrı ama devamlı yalnız gidiyor olmanız hoş değil.
Belki biraz naz yola getirir.. İnsan kendini sorumlu hissetmeli çünkü karısı hamileyken böyle davranılmaz.

en sevmediğim erkek tipi

arkadaşımın kocası aynen böyle, geçen iftara gittik arabada biraz tartışmışlar, çocuk geldi iftara oturdu 3 saat bizimle bile tek kelime konuşmadan telefonuna baktı telefonuyla uğraştı. bi daha da asla görüşmedim o varsa arkadaşımla yalnız görüşüyorum.

allah sabır versin ben çekemezdim. küsüyorsa bile uzatmamalı veya başkalarının yanındayken bişi olmamış gibi davransın sonra dövüşmeye devam edelim yine tamam ama öyle nazlı tripli ben gelemem.

afedersin, dittiri cekmek lazim bu tiplere.
Defolsun gitsin madem.

Aynen son cümleni söyle..
Defol git evimden de!!

Ozaman belki kendine gelir koy kapiya ve ciddi oldugunu anlasin...
Hamile halinle nasil seni böyle üzer ya...

Back
X