• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Dayanamıyorum....

Aynen son cümleni söyle..
Defol git evimden de!!

Ozaman belki kendine gelir koy kapiya ve ciddi oldugunu anlasin...
Hamile halinle nasil seni böyle üzer ya...
ya sabır diyorum hep kendime..kızım bi doğsun hala düzelme olmayacaksa olacak olan o zaten..huzur vermiyosa rahat versin en azından....

kavga etmeden evlilik olmaz zaten ama savunması da çok komik, dağılıyorum kendime gelemiyorum, dağılan adam oturur ağlar sızlar, kimseyi görmemezlikten gelmez terslemez, eşiniz sizi de kullanarak biraz ego tatmini yapıyor sanki. Siz kendiniz konuşarak anlatamıyorsanız belki çift terapisine falan gidip halletmeye çalışabilirsiniz.
söyledim..kabul etmiyor..özel hayatını neden başkasına anlatsınmış?????

en sevmediğim erkek tipi

arkadaşımın kocası aynen böyle, geçen iftara gittik arabada biraz tartışmışlar, çocuk geldi iftara oturdu 3 saat bizimle bile tek kelime konuşmadan telefonuna baktı telefonuyla uğraştı. bi daha da asla görüşmedim o varsa arkadaşımla yalnız görüşüyorum.

allah sabır versin ben çekemezdim. küsüyorsa bile uzatmamalı veya başkalarının yanındayken bişi olmamış gibi davransın sonra dövüşmeye devam edelim yine tamam ama öyle nazlı tripli ben gelemem.
amin...çekilecek gibi de değil zatne

aynı odanın içinde iki yabancı gibi oturuyoruz hiç konuşmadan..o maç izliyor ben internette takılıyorum..böyle evlilik mi olur yaa

Zor işiniz böyle nazlı erkekle uğraşmak çok zor.

Kimi kadinlar kocam bi sussa diye dua eder sende konusmadigi anlarin tadini cikar kendi kendine takil gitsin madem cabaylada olmuyo. Belki cabani gormesse kendi doner. Hayirdir ya noldu konus benlede demiyo artik der! Zaten bebegin olunca vakit kalmaz hicbirseye umarim sana yardimci olur bebek bakarke yine girmez triplere

Bir süre ailenin yanına falan gitsen hem ikinizde biraz durulursunuz

Kimi kadinlar kocam bi sussa diye dua eder sende konusmadigi anlarin tadini cikar kendi kendine takil gitsin madem cabaylada olmuyo. Belki cabani gormesse kendi doner. Hayirdir ya noldu konus benlede demiyo artik der! Zaten bebegin olunca vakit kalmaz hicbirseye umarim sana yardimci olur bebek bakarke yine girmez triplere
valla bende bir an önce doğsun istiyorum..doğsun ki tüm ilgim,sevgim onun üzerine olsun...eşimle o kadar çok ilgilendim o kadar çok üzerine düştüm ki kaf dağında olan burnu inmiyor :( :(

şu an gitmem mümkün değil doğumum yakın..bi kaç gün sonra annem gelecek bakalım o zaman nasıl davranacak
Yemez annenin yanında kötü davramak merak etme bide duyduğum kadarıyla hamilelik döneminde erkekler bu tip durumlar yasiyomus merak etme Allahın izniyle düzelir bebis dogunca uzulmeki bebekte etkilenmesin

Yemez annenin yanında kötü davramak merak etme bide duyduğum kadarıyla hamilelik döneminde erkekler bu tip durumlar yasiyomus merak etme Allahın izniyle düzelir bebis dogunca uzulmeki bebekte etkilenmesin
inşallah...şu an tek umutsuz umudum bebeğim zaten ....

valla bende bir an önce doğsun istiyorum..doğsun ki tüm ilgim,sevgim onun üzerine olsun...eşimle o kadar çok ilgilendim o kadar çok üzerine düştüm ki kaf dağında olan burnu inmiyor :KK43: :KK43:

Simariklar iki yuz ver boyle oluyo vermesen disari bakarlar deniliyo amaaaaaan ne yapsan bos

Bol bol dua et rabbim şevketini eşinin yüreğine koysun hem zaten doğuma da az kalmış barışır...

defalarca konuştum defalarca.adamın söylediği şey hep aynı..senden gelen küçüçük bi şey beni dağıtıyo kendime gelemiyorum diyo.cocuk musun sen dağılma diyorum yada bunun çözümü ne diyorum adamın tek isteği benle kavga etme diyo..evlisin bu mümkün değil...küsmesini filan geçtim bencilliği,beni yok sayması canımı yakıyo

eger sizden gelen kucucuk bisey onu darmadagin ediyorsa sizi cok seviyor demektir..ama bu sevgisi onu zayiflastirdigi icin kavga ettiginizde kendine duvar oruyordur..bende oyleyim..esimi cok seviyorum cok..benle kavga etsin istemiyorum ama o eften puften seyler icin benimle tartisinca cok uzulup icime kapaniyorum..
ortada ciddi bisey yoksa tartismaya girmemeye calisin,bakin bide hamileymissiniz,size stres yaramaz hic.

Back
X