artık dayanamıyorum

tansukutaymasal

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
97
12
18
32
merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.

Ben de eşimle aynı iş yerinde çaiışıyorum ancak hiç böyle bir sorun yaşamadık çünkü eşim kime ne mesafede durması gerektiğini çok iyi biliyor.

O kadına gelince, terbiyemi bozamayacağım, kadın dediğin biraz vakar sahibi olur, ağırbaşlı olur... Hafif meşrep görünmek nasıl hoşuna gider bi kadının hiç anlamam... Başka bi kadını üzdüğünü bile bile hem de, hastalıklı mıdır, histerik midir, tövbe tövbe...

Tuvalette yakalayıp konuştum derken, tam olarak ne dedin?
Keşke böyle bir şey yapmasaydın, eşin tavrını koyarsa kadın böyle cıvıklığa yeltenemez.

ne yapayım yol gösterin bana bn mi abarıyorum kadında mı sorun var anlamadım bn delirmek üzereyim

Bence eşinin bi yerleri kalkmış ve sana haksızlık ediyor.. keşke kadına bişey demeseydiniz olay büyümüş bu şekilde direk eşinizden kadınla muabbeti kesmesini isteseydiniz.. eşinizin şu anda yaptığı şımarıklık bence bağırıp çağırmadan kavga etmeden eşinizi evden kovun bikaç gün aklı başına gelsin kadınla da düşman olmayın belli bi mesafede muabbete devam edin yaptıklarını umursamayın yok sayın bu şekilde hem eşinize hem de bu kadına gereğinden fazla değer vermiş oluyorsunuz

eşim kadınla çalışmak zorunda çok fazla da tepki göstermiyor aslında ama kadın ya yaparsa yapacağını.bn yorruldum inanın bana dayanılamaz.kadın tahmamül edilemez.
Napacak kadin, kocaniza tecavuz mu edecek? Kocaniz tepki gostermezse sizin gosterdiginiz tepkinin anlami yok ki, velisi gibi , disaridan asla kaale alinmaz boyle davranislar

Tuvalette yakalayıp konuştum derken, tam olarak ne dedin?
Keşke böyle bir şey yapmasaydın, eşin tavrını koyarsa kadın böyle cıvıklığa yeltenemez.
bn harekterlinden rahatsız oluyorum eşime karşı.dikkat etmeni rişca ediyorum sonuçta sen de evlisin dedim.seninle kişisel sorunum yok ama gerçekten rahatsızlık verici dedim

bir önceki yorumuma ilaveten, eski iş yerimde EVLİ bir bayan vardı... İnanın giydiği etekler elbiseler 5cm uzunluğunda falandı, göğüs dekoltesi asla eksik olmazdı.. İş yerinde ki erkek arkadaşlar işle ilgili bişey sormak için yanına gittiklerinde sandalyesini soruyu soran arkadaşın olduğu tarafa çevirip bacaklarını ayırarak ve iç çamaşırını göstererek cevap verirdi... Ve sonunda iş yerindeki EVLİ bir müdürle eşini aldattı, daha sonra eşinden çocuk yaptı vs. Var böyle kadınlar, istemesekte... İş eşinde bitiyor.

ne yapayım yol gösterin bana bn mi abarıyorum kadında mı sorun var anlamadım bn delirmek üzereyim

asla abarttığınızı düşünmüyorum, bu kıskançlık değil bence... Kimse kocasının karşısında cilveleşen bi bayan görmeye tahammül edemez... Eşin tersleyecek sürekli, herkesin içinde yapacak bunu, belki utanır da kendine çeki düzen verir...

eşim kadına küsemiyor aynı departman önlü arkalı konuşuyorlar ve müdürleri ona kızıyor küstüğü zaman

benlik değil yani

eğer gerçekten anlattığınız gibiyse, olayı fazla düşündüğünüz için abartmıyorsanız, sorunu eşiniz halletmeli, sizlik bir durum yok... size haksızlık ettiğini anlayacak... Eşinizle konuşun güzelce, aynı durumda sizi hayal etsin bakalım kolay hazmedebiliyor mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…