artık dayanamıyorum

eşim kadına küsemiyor aynı departman önlü arkalı konuşuyorlar ve müdürleri ona kızıyor küstüğü zaman

Ben küssün demedim işyerinde böyle bir şey tabiki mümkün değil ama araya mesafe koyup kadının bu yav.ak davranışlarına engel olabilirdi masasına mı geliyor öyle davranmaya başladığında işim var diyip başındam savabilir ya da şurda işim var diyip kendi masadan kalkabilir vs vs anlatabiliyor muyum ama eşiniz resmen kadına izin vermiş ve size psikolojik şiddet uygulamaya başlamış

Ben küssün demedim işyerinde böyle bir şey tabiki mümkün değil ama araya mesafe koyup kadının bu yav.ak davranışlarına engel olabilirdi masasına mı geliyor öyle davranmaya başladığında işim var diyip başındam savabilir ya da şurda işim var diyip kendi masadan kalkabilir vs vs anlatabiliyor muyum ama eşiniz resmen kadına izin vermiş ve size psikolojik şiddet uygulamaya başlamış

anlıyorum peki buna son vermem lazım psikolojik hasta mıyım bn gerçekten de ne yapmalıyım ya da nasıl olacak

yani eşimden özür dilemeyeyim ve onu takmamayım ne yaparsa yapsın bn kazanacağım demi sonunda

Eşinizden niye özür dileyeceksiniz..
Kadın naparsa yapsın takmamak zorundasınız çünkü eşiniz de sizi suçluyor..
Kıskanç kadınlardan olmaktansa takmayın..
Sonunda en önemlisi gururunuzu kazanırsınız..

aaaaa hadi ya anladım.bana diyecek ki eşim bugün yine tartışma yaşadık seni görünce yaptıklaın aklıma geliyor diyor konuşmuyor bnmle küsüyor aynı evde küs oluyoruz.bugün ne yapayım peki

Siz de konuşmayın..
Ama tavırlı falan değil..
Umursamaz..
Yani sorarsa kısa cevap..
Küsmüş gibi değil..
Beni takmayanı ben hiç takmam..
Kavga etmeye de gerek yok..
O düşsün üzerinize biraz da..

merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.
eşin sana değer vermiyor verse seni rahatsiz eden bu durumu yaşatmaz.. doktora gidip ilaç icecegine ya iyi bir ders ver ya çek git görsün

anlıyorum peki buna son vermem lazım psikolojik hasta mıyım bn gerçekten de ne yapmalıyım ya da nasıl olacak

Sadece bu konuna bakarak diyorum ki tabiki değilsin ama dediğim gibi o kadın yokmuş gibi davran eşinle bu konuda konuşma bence umursama kendinle ilgilen bakımlı ol güzel güzel giyin işine git gel ama baktın ki düzelme yok o zaman ben bu davranışlarını uygun bulmuyorum ayrılıyorum de eşine.. eşinin de sana pskilojik hasta vs demesine izin verme kesinlikle güçlü ol ok.. en güzeli iyi bi psikologdan da destek al kendine hiç değer vermiyorsun anladığım kadarıyla psikolog kendine olan sevgini güvenini açığa çıkarmana yardım edecektir

aman uzak tut böylelerini sevimsiz insan tipi nefret ederim bende böylelerinden herşey beklenir

Sadece bu konuna bakarak diyorum ki tabiki değilsin ama dediğim gibi o kadın yokmuş gibi davran eşinle bu konuda konuşma bence umursama kendinle ilgilen bakımlı ol güzel güzel giyin işine git gel ama baktın ki düzelme yok o zaman ben bu davranışlarını uygun bulmuyorum ayrılıyorum de eşine.. eşinin de sana pskilojik hasta vs demesine izin verme kesinlikle güçlü ol ok.. en güzeli iyi bi psikologdan da destek al kendine hiç değer vermiyorsun anladığım kadarıyla psikolog kendine olan sevgini güvenini açığa çıkarmana yardım edecektir

çok teşekkürler desteğiniz için hakkınızı helal edin

Back
X