artık dayanamıyorum

Yabancı ulkede yasıuorum burda o namusduz dedıklerı kıxlar erkegi bi yerine takmıyo hele evliyse. Türkiyede okuduguma göre burdan konulardan evli mevli deöiyorlar. Bu yüzdrn bile türkiyede olmam. Cok yılısıklar

tatlım keşke kadını uyarma gafletinde bulunmasaydın. olayın seni bağlayan tarafı doğrudan eşin; kadının davranışları seni ilgilendirmiyor. eşinle konuşmalıydın. rahatsızlığını söz konusu kadınla paylaşman eşini olumsuz etkilemiş de olabilir ancak kadının rahat tavırlarının tamamen kocandan kaynaklandığını düşünüyorum. karşı taraf bir şekilde rahatlık sezmiş ki sırnaşmaktan çekinmiyor.

ayrıca seni çok fazla pasif gördüm. lütfen rahatsız olmakta haklıyken, kocanın sana obsesif psikopat muamelesi yapmasına göz yumma. gerçekten seven bir insan kendini bu kadar değersiz hissetmene göz yummazdı. bırak aradaki soğukluğu gidermeye çalışan o olsun, kendini o affettirsin. hem karnım doysun hem pastam dursun çok tatlıymış...

Son düzenleme:
eşim kadına küsemiyor aynı departman önlü arkalı konuşuyorlar ve müdürleri ona kızıyor küstüğü zaman

Canim kadına küsmesin ama gelip masasına uzandı zaman söyle geçer misin lütfen desin. Kadın gelip yılışık yılışık muhabbet ettiği zaman başını çevirin cevap vermesin. Yani kadınla is dışında bir konuşması olmasın. Kaç yaşında insanlarız mesafe koysun. Kusunce mudur kızıyor konusu gerçekçi değil. Kadını yilistigi zaman 2 kere bozsa kadin kendine gelir bir daha yapmaz.

Ama böyle bir konu için doktora gidip sakinleştirici falan almalar saçma geldi. Eğer kadın gerçekten kocana cilve yapıyorsa kızmakta haklısın. Kocanın da bu durumda kadınla arasına mesafe koyması lazım. O bunu yapmayıp seni doktora mi gönderdi. Bunun 2 sebebi olabilir. Ya sen gerçekten ortada fol yok yumurta yokken kendi kendine kurunu yapıp saçma sapan davranın gittin kadınla falan konuştun. O da deli bu galiba dedi.

Ya da eşinin bu kadınla ilişkisi var ve hem göstere göstere yapıyorlar ve ağır bir şekilde inkar ediyorlar. Seni de hersey çok normalmis gibi kandırmak istiyorlar.

Bunun hangisi olduğunu öğrenmek çok kolay. Bunların arkadaşı olmayan 2 kişiye sor. 1 hafta falan gozlemlesinler sana abartı abartmadigini söylesinler

mesela neler yapabilirm kendimi değiştirmekle mi başlaasam kendimi her anlamda yenilip bnm hissetiklerimi hissettirsem.böyle mi yani

Canim senin tek yapman gereken şey fark etmek. Senin yapacağın hiç bir şeyin bu iki yılışık insan arasındaki ilişkiyi etkileyemeyecegini.

Şimdi sen kocanla konuştun ve kadın hakkında fikirlerini bildiği halde kadına izin veriyor. Önce bunu kabul et ve fark et.
Kocan izin verdiği sürece kadın gelip o masaya yatacak. Kocan seni sallamadigi için kadın da seni sallamiyor.

Sen gidip bir de kadını kendine muhattap seçiyorsun. İstiyorsun ki kadın hareketlerinden vaz geçsin. Senin kocan da tepki vermiyor oluyor. Masaya yatınca çekiliyor oluyor.

Ya gerçekten sen abartıyorsun şirkette herkes bunu normal karşılıyor ya da kocan çok adi bayağı bir adam.

Ben eşimle aynı işyerinde değilim ama eşim kozmetik sektöründe çalışıyo tüm iş arkadaşlarının %99 kadın ve gaylerden oluşuyo.. Bi eğlence düzenliyolar 400-500 kadın ve gay 5-10 tane erkek var işyerinde çalışan, e kozmetik sektörü olduğu için de haliyle çoğu genç güzel ve bakımlı kadınlar, rahatlıklarını ve gevşekliklerini de hiç söylemeye bile gerek duymuyorum..Ama sonuç itibariyle eşim mesafesini koruyor hepsiyle de buna çok eminim ve gözüm arkada değil.. Samimler ama mesafeliler de bu çok önemli.. Ayrıca tüm müşterilerinin de kadınlardan oluştuğunu tahmin edersiniz o da artı parantez..Ben asla hiçbir iş arkadaşından onu kıskanmadım..Müşterilerinden de keza öyle.. Rahatsız olacağım şeyler zaman zaman oluyo ama eşim tavrını koruduğu için kesinlikle rahatsızlığımı bile belli etmiyorum.. Sonuç itibariyle eşim de her gün ayakları poposuna vura vura eve koşuyo mu koşuyo, bana sevgisini ilgisini gösteriyo mu gösteriyo, ben buna bakarım.. Bunlarda sorun olmadığı sürece yok yere kavga çıkarmamanızı biraz kendinizi kontrol etmenizi öneririm.. Mesela ben sizin yerinizde olsam o kadına uyarıda bulunmak yerine kanka olurdum.. Bi de aynı işyerindesiniz ki çok büyük şansınız var.. aklınızı kullanırsanız bu olayı çözersiniz :KK66:

teşekkürler :)

eşinden eminsen eğer için rahat olsun. ama eşime de tam güvenemiyorum diyorsan eşinle bu konuyu mutlaka konuş. eşine kadının hareketlerinden rahatsız olduğunu ve aralarına mesafe koyması gerektiğini söyle. ama rica ederim ön yargısız olayı gözlemle belki de sen abartıyorsundur belki de eşin gerçekten mesafelidir ya da kadının kötü bir niyeti yoktur. sakin ol sakin panik yapıp yanlış bir hareket yapma. herşeyden önce güzelce gözlemle ki eşinle konuşacağın zaman da ona yanlış hareketlerini söyleyebilesin. yarın sana benden ne gördün de böyle bir yargılama yapıyorsun dediğinde sen de ona gerekçelerini sunarsın.

haklısnınz.elimde bişiler olması lazım demi böyle şeyler için

Eski esimin arkadasinin karisi boyleydi. Surekli telefonla bir seyleri bahane edip arardi. Her isini kocasina degil ona yaptirirdi. Kaza yaptiginda bile esini degil onu aramisti. Baluklarinin suyunu degistirmeye kadar eski esime yaptiriyordu. Bir gun rahatsiz oldugumu soyledigimde kiskasclik hastasi olmakla suclandim. Oysaki yaptiklari normal degildi kadinin. Ve biz bosandik.
Sizin yapabileceginiz birsey yok. Boyle tipler de o kadar sirret olurlar ki soyleseniz sizi suclarlar bir de ruh hastasi olmakla. Bir sey yapmayin. Is esinizde biter. Eger esiniz adam gibi adamsa kadin ne yaparsa yapsin tavir koyar. Kadin da mesafeli davranislardan anlar. Biz de o mesafe olmadigi icin kadinda yuz buluyordu. Ancak esiniz bu flortoz tavirlardan hoslaniyorsa o da buna kaesilik verecektir, o kadindan uzak durmayacaktir.
Korkmayin. Esiniz de mesafeyi koymazsa bitirin. Ben de evliligin bitmesinden korkuyordum. Oglum var bir de. Ama eski es evliligi korumak icin ugrasmadi ve bitti.

allah cevasını versin bekleyeceğim göreceğim teşekkürler

Sakın delirdiğini onu bunu düşünme.Kendini mahvedersin sadece.Her kadın senin gibi düşünür kıskanır böyle bir durumda.Ama eşine güvendiğini ona hissettir derim ben sana.Eşinede cephe alıp sürekli tartışma çıkarırsan araya sogukluk sokarsın.Senin lavaboda kadını uyardıgında kadının söylediği sözde zaten kadın kendi karakterinin nasıl oldugunu sergilemiş.Mesafeli olmasını istediğinde biraz anlayışlı olup senin üzüldüğünü görüp eşinle mesafeli olması gerekirdi ki böyle yapmayıp sana ders verir gibi böyle yaparsan eşini kaybedersin diye öğüt vermiş kimsin sen ya!Eşininde empati yapması gerekirdi bi doktor önermesi hoş bişey değil ama tabi senin o kıskançlık döneminde nasıl oldugun eşine saldırırcasına tartışma açarsan tabi önerir sakin ol ilk başta eşine karşı.

teşekkürler sanırım bunu denemem lazım

esinize rahatsiz oldugunuzu soylemenize ragmen kadinla hala samimi bir sekilde mi takiliyor yani, bende hic hoslanmam is yerindeki seviyesi patavatsiz muhabbetlerden, bizim insanimizda is ahlaki is disiplini diye birsey yok ki. Kadin erkek masallah hormonlari frenleme gibi edep gibi ozellikleri tasimiyor toplumun geneli.
yanliz su masasina uzaniyor olayini tam anlamadim ?

iş anlatacak mesela yanına geçip masasına öyle bir abanıyor ki uzanıyor resmne

Canim senin tek yapman gereken şey fark etmek. Senin yapacağın hiç bir şeyin bu iki yılışık insan arasındaki ilişkiyi etkileyemeyecegini.

Şimdi sen kocanla konuştun ve kadın hakkında fikirlerini bildiği halde kadına izin veriyor. Önce bunu kabul et ve fark et.
Kocan izin verdiği sürece kadın gelip o masaya yatacak. Kocan seni sallamadigi için kadın da seni sallamiyor.

Sen gidip bir de kadını kendine muhattap seçiyorsun. İstiyorsun ki kadın hareketlerinden vaz geçsin. Senin kocan da tepki vermiyor oluyor. Masaya yatınca çekiliyor oluyor.

Ya gerçekten sen abartıyorsun şirkette herkes bunu normal karşılıyor ya da kocan çok adi bayağı bir adam.

sizce hangisi bn mi abartıyorum

eşin bu durumdan rahatsız deilse sorunu çözemezsin sizde işyerinde bir erkekle oyle konuşun bakalım eşiniz ne yapcak?

iş anlatacak mesela yanına geçip masasına öyle bir abanıyor ki uzanıyor resmne

Bunlarin çok laubali bir anlarinda bir kac resim çek canım. Sonra kocana göster al dışardan böyle gozukuyorsunuz de. Baklım ne diyecek. Sonra kadının kocasına gönder. Biraz da kadının kocasi dertlensin

merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.

oros..puu !! elın yokmu senın o tuvalette dovemedın mı onu..tühh senin kalıbına kız :KK14:

valla kocana bak az yuz verıyosa ben olsam butun sırkette adını kaşara cıkarırım.ama kocanın tavrına bak..

ulan katıl olan demekkı boyle oluyo

merhaba arkadaşlar ,
yardımınıza ihtiyacım var.biz eşimle aynı işyerindeyiz.eşimin departman arkadaşı ile biz çok yakındık.sonra kadının cıvık hareketleri yüzünden koptuk uzaklaştık.eşimin masasına iş yapıyoruz bahanesi ile uzanıyordu resmen cıvık cıvık gülüşmeler falan.müdürle de kadının çok samimi bir ilişkisi var.kimse de ona bişey diyemiyor.kadını tuvalette yakaldım konuştum rahatsız olduğumu söylemedim yok öyle bişi dedi sadece.böyle yaparsan eşini kaybedersin dedi.haliyle uafk bir konuşmaları bile bana batar oldu her allahın günü eşimle kavga eder olduk yeni evliyiz hastasın sen doktora gidelim dedi doktora gittim sakinleştiriciler falan içtim ama nafile öyle onunla cıvık cıvık gülüşmeleri falan duyunca kendimi tutamıyorum ve ağzıma geleni söylüyorum eşime .artık ölücem yardım edine ne yapmam lazım.çok çaresizim.

Hicx tahammulum yoktur benim de öyle insanlara. Eşine arana mesafe koymanı istiyorum is ile ilgili olmayan en ufak bir sey bile soylemeni istemiyorum. Yok diyosan da madem o kadinin hal ve hareketleri hoşuna gidiyor ben de is yerinde herkese öyle olurum desen?

Back
X