• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanılmaz oldu lütfen yardım edin? Ailesel

sena9797

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
752
1.075
63
27
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese bir gözüm yaşlı yazıyorum bu konuyu çünkü artıl dayanacak gücüm kalmadı. Lütfen sonuna kadar okuyup yorum yapın.

7-8 sene öncesine kadar babam çok iyi para kazanan yurtdışıyla çalışan bir mühendisti fakat 7sene önce felç geçirince yastan dolayı vs şirketini kapatmasada ihale almadı çalışamadı yani. Suanda evde emeklilik hayatı yaşıyor 71 yasında abim ile yeni mezun iş arıyor 3aydır annem ev hanımı vs
Gelelim olaya
Arkadaşlar ben hem okuyup hemde para kazanıyorum finansal işlerden anladığım için kredi çektirip annemin üstüne kendim ödüyorum Allah’a şükür iyi kazanıyorum 19yasında bir insan içim aileme özel okul ücretim hariç yol parası masrafım bile yok.

Bugün evde büyük bir kavga oldu ve abim bogazımı sıktı bende suratına bir tane patlattım ve kavga büyüdü daha sonra evde bunu okula yollamayacaksınız elinden kartlarını telefonlarını alacaksınız terbiyesini verememişsiniz odaya kilitleyin bunu diye bağırmaya başladı. Kendi telefonumun taksini bile 19yasımda kendim öderken üstelik birde annemin animi koruyarak katil mi edeceksin oğlumu diye bana bağırması sürekli onu tutması İnan’ın çok ağrıma gitti artık sen kızsın yapamazsın diyerek önümü kesmelerinden bıktım karakter olarak zaten bunlara kulak asmam ama oda bende baba evinde kalıyorsak eşit olmamız gerekmez miydi sizce? Ayrı eve çıkmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen önerilerinizi yazın

"finansal işlerden anladığım için kredi çektirip annemin üstüne kendim ödüyorum Allah’a şükür iyi kazanıyorum" krediyle uğraştığın sürece işlerin yolunda gitmez.
Hayır öyle bişey değil kredim az kaldı zaten 2 taksit sonra bitiriyor bende krediye güvenip öyle yazmam canım

Hayır öyle bişey değil kredim az kaldı zaten 2 taksit sonra bitiriyor bende krediye güvenip öyle yazmam canım
Krediye bulaşman hata zaten emin ol iş arayan abin daha doğrusunu yapıyor sen şuan kar ettiğini sanıyorsun ama büyük zarardasın.

Krediye bulaşman hata zaten emin ol iş arayan abin daha doğrusunu yapıyor sen şuan kar ettiğini sanıyorsun ama büyük zarardasın.
Deşiğimi okudunuz mu acaba? Kredi taksitlerim bitti diyorum iki tane kaldı 2 bin lira o zaman elimde toplu para yoktu çekmem gerekiyordu napayım?

Deşiğimi okudunuz mu acaba? Kredi taksitlerim bitti diyorum iki tane kaldı 2 bin lira o zaman elimde toplu para yoktu çekmem gerekiyordu napayım?
Okudum canım kendince ticaret yapıyorsun ama yol yanlış bunu kendinde biliyorsun krediye bulaşmadan gayet mütevazi şekilde yaşanabiliyor.

Haklısın canım benim ama bir sakin ol ben de eskiden ailemle kavga ettiğimde böyle büyük bir öfkeye kapılırdım sonra sorunu hallederdik. Ha biz çözemiyoruz dersen,bildiğini oku onlara kulak asma sen sadece yeri geldiğinde söylemen gerekeni söyle,çok güzel günler seni bekliyor merak etme çünkü sen çok çalışkan ve aklı başında bir kızsın.Geleceğini düşün,hayaller kur,onları duyma.
Abine nacizane bir çift sözüm var, o iş arıyor bir desteği yok sen okurken kazanıyorsun eğer terbiye para ile orantılıysa durum bu yok eğer tokat atmansa utanmadan boğazını sıkan o bunları arada hatırlat ama sakince ;)

Haklısın canım benim ama bir sakin ol ben de eskiden ailemle kavga ettiğimde böyle büyük bir öfkeye kapılırdım sonra sorunu hallederdik. Ha biz çözemiyoruz dersen,bildiğini oku onlara kulak asma sen sadece yeri geldiğinde söylemen gerekeni söyle,çok güzel günler seni bekliyor merak etme çünkü sen çok çalışkan ve aklı başında bir kızsın.Geleceğini düşün,hayaller kur,onları duyma.
Abine nacizane bir çift sözüm var, o iş arıyor bir desteği yok sen okurken kazanıyorsun eğer terbiye para ile orantılıysa durum bu yok eğer tokat atmansa utanmadan boğazını sıkan o bunları arada hatırlat ama sakince :KK66:
Teşekkür ederim asıl kırıcı olan şey ne biliyor musunuz annemin lafları erkek o işte arkadaşlarının hepsi işe girdi hepsinin altında 150bşn liralık arabalar var baban almıyo ki vs demesi adam kendi arabasını verdi 5 dakikalık okula bir gün bile servisle gitmedi hergün 10tl vermiyim taksiye cebimde kalsın diye yürüyorum ben servis durağına15dk kadar ordanda 30dk yol çekiyorum. Elimde imkan olsa okadar güzel yatırımlar işler yapardım ki Yinede şükür tabi ben en azından kendimi bakabilecek konumdayım ama bu erkekleri kayırmalarında dayanamıyorum bende bir erkek kadar iş yapabiliyorum sonuçta yanlış mıyım bilmiyorum kafam çok karısık

Kavga sebebi neydi?
Bence önemi de...

Şöyle söyleyim sürekli evde oturup annemle dedikodu yapar pozisyonda ne yapsam anne bak söyle yaptı anne bak böyle yaptı diyor ilkokul çocukları gibi ispiyon peşinde hala bende sen kimsin sanane seninne ilgilendirir diyince kavga başlıyor tabi

Şöyle söyleyim sürekli evde oturup annemle dedikodu yapar pozisyonda ne yapsam anne bak söyle yaptı anne bak böyle yaptı diyor ilkokul çocukları gibi ispiyon peşinde hala bende sen kimsin sanane seninne ilgilendirir diyince kavga başlıyor tabi
Yani seni aslında seni üzen ve kıran annenin sözleri olmuş erkek o vs diye kırılmakta haklısın,babana geçmiş olsun baban şirketini kapatmamış madem abin bir el atsın belki iş yapar tabi abinin bölümü ne bilmiyorum.

Teşekkür ederim asıl kırıcı olan şey ne biliyor musunuz annemin lafları erkek o işte arkadaşlarının hepsi işe girdi hepsinin altında 150bşn liralık arabalar var baban almıyo ki vs demesi adam kendi arabasını verdi 5 dakikalık okula bir gün bile servisle gitmedi hergün 10tl vermiyim taksiye cebimde kalsın diye yürüyorum ben servis durağına15dk kadar ordanda 30dk yol çekiyorum. Elimde imkan olsa okadar güzel yatırımlar işler yapardım ki Yinede şükür tabi ben en azından kendimi bakabilecek konumdayım ama bu erkekleri kayırmalarında dayanamıyorum bende bir erkek kadar iş yapabiliyorum sonuçta yanlış mıyım bilmiyorum kafam çok karısık
Maalesef çağımızın sorunuyla erkenden yüzleşmişsiniz şu sebeple erken;hadi hepimiz küçükken erkek çocuk kız çocuk ayrımını ufaktan ya görüyor ya hissediyoruz ama iş ortamı denen kısımda da ayrımcılık mevcut. Mesela aynı durumda siz olsanız ''aa al kızım hepsinde araba var al al sen bin'' demezlerdi bence. Bunlar sizi hırslandırsın,bence hırslandırır da çünkü hakikaten sizin gibi gencecik bir kızın aklı başında olduğunu görmek beni çok mutlu etti

Back
X