Artik degismek istiyorum

ay ne güzel işte yaşlanmazsın da sen :)
bakımsızlık olayını evde çok çok rahat çözebilirsin. günde kendine 15 20 dk ayırsan gayet bakımlı bir kadın olabilirsin.
başka da bir problem gözükmüyor.

Ben seni anladım aslında bende senin gibiyim çünkü. Benim çevremdekiler alıştı artık çocuksuluğuma eşime sen hiç yaşlanmazsın böyle bi eşin varken diyorlar çevremden hiç dikkate alınmama gibi bişey sezinlemedim ama beni dikkate almayan birini hissedersem bende onu dikkate almam kimse için değişcek değilim sonuçta

Sizin yaşadığınız durumu ben de yaşıyorum:)) 18 yaşındayım ama hiç yaşıtlarim gibi değil de çok çocuksu davranıyorum, bazen olgun davranayim diyorum cık olmuyor, eğreti duruyor. Çoğu kişi de bana " sen hiç yaşlanmazsin bu enerjinle, pozitifliginle " diyor. E tabi çok güleryuzlu, pozitif olunca da en ufak durgunluğumda kendilerine mesafe koyduğumu zannediyorlar...

28 yaşındayım 16 yaş gibiyim bazen Mickeyli ayıcıklı şeyler görünce dayanamıyorum alıyorum mesela.Azıcık törpülendim annem sayesinde ama hala alıyorum

Eş ve anne olabilirsiniz ama kaç yaşındasınız şuan? Evlenince yâda çocuk sahibi olunca esktra bir ağırlık gelmesine gerek yok ki. Olgunluksa kastınız zaman içersinde olur o yaşlarda beraber ama mizacınız değişmez kolay kolay ki değişmeyin.

Ben en rahat eşimin yanında olurum, en saçma esprilerimi esimleyken yaparım onun yanında içimden geldiği gibi davranmayacaksam kimin yanında davranıcam.

Bosverin dert degil bu oldugunuz gibi gorunun :)

Sizin sorununuz disardaki insanlara karsi daha agir daha kendinden emin durmak isteyip duramamak sanirim. Boyle anladim dogru mu? Eğer calişiyorsaniz bu insana muthis bi ozguven katar mesela daha agir olursunuz, ama tabiki calismayan, hatta ilkokul mezunu insanlar bile bazen cok özguvenli olabiliyor. Bunun sebebi cocukken gercek anlamda deger verilip, saygi duyulmasıdır. Boyle olan insanlar baskalarini çok da gözunde büyütmezler , mahcup bir duruşlari yoktur, ve özguven icinde yaşarlar. Her ne olursa olsun siz baskalarini fazla gozunuzde buyutmeyin, o zaman mahcup durus kaybolur. Daha agir , yani yasinizin gerktirdigi agirlik neyse ona gore davranirsiniz. Ama icinizdeki cocugu da asla kaybetmeyin.

Bende öyleyim 5 yıllık evliyim iki çocuğum var ama hala kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum oylede davranıyorum bazen anlattiginiz gibi insanlara ozeniyorum ağır bi ev kadını gibi oluyum diyorum ama sonra vazgeciyorum düşüncelerim olgun ama bence ağırlık dusunceyle alakalıdır gayette ciddiye aliniyorum sadece kendişe ailemde alinmiyorum pek fazla oda orda hala küçük kız gibi gördükleri için bnde öyle davranıyorum zaten anne ve babama hep dalga geçerler ciddi bişey söylediğim zaman hehe diye ama hep benim dediğime gelirler. Boşver olduğun gibi ol şuanda bakıyorum da öyle kadinlar hiç genç gibi durmuyorlar içleri cokmus gibi fikirlerini net ve mantıklı söylersen ciddiye alinirsin hareket ve tavirlarla degil

Aslında sen ağırbaşlı , oturaklı , hani böyle daha kadın kadın olmaktan bahsediyorsun?...

Benim yaşımda bir akrabam var. Çok temiz kalpli iyi biri. Konuşmak istediği konuları hep çok anlamlı buldum. Her seferinde de uzun uzun sohbet ederiz. Fakat konuştuğu kişi kim olursa olsun heyecandan yüreği ağzından fırlayacakmış gibi konuşuyor, gülüyor, cümleyi toparlayamiyor. Çok tez canlı, karşısındaki kişiyi konuşması bitene kadar dinleyemiyor. Daha doğrusu içinde tuttuğu cümleyi karşıdaki kişi cümlesini bitirene kadar zaptedemiyor.

Ben onun temizliğini seviyorum. Açıkçası yasitimla fikir alışverişi yapıyor gibi hissedemiyorum, bir çocuğun heyecanını yaşamasını izler gibi izliyorum muhabbet ederken. Aslında çok değerli konulardan konuşmak isterken bir türlü derinlesemiyor muhabbet. Ama beni anladığına da eminim. Birlikte iyi vakit geçiriyoruz fakat kişiliği bir şekilde onun da umduğunu bildiğim iletişimi kurmamıza engel oluyor.

Başka insanlarla iletişimine baktığımda evet ciddiye alınmıyor. Kadınlar çok günlük bir şeylerden konuşurken 17 yaşında hayattan haberi olmayan çocuk gibi konunun dışında tutuyorlar genelde. Kardeşlerinin her sözünde sen anlamazsın alt metni okuyorum ben. O da boş durmuyor cevap veriyor ama verdiği cevabı da kale almıyor kimse.

Sizin durumunuz da böyle mi bilemiyorum. En azından bu akrabam gibi olduğunuzu düşünerek söylemek istiyorum, bu sizin kişiliğiniz. Yıllarca böyle yaşadıktan sonra değişmeniz çok zor. Heyecan probleminiz ya da heyecandan kaynaklanan konuşma probleminiz varsa bunu halletmek daha somut fayda sağlar size. Ama nasıl daha olgun olurum?un bir cevabı sanıyorum yok. Yanında rahat hissettiğiniz kişilerle vakit geçirin daha çok. Sizi dikkate almayanlarla görüşmeyi azaltın.

İnsanlar neşeli olmakla çocukluğu birbirine karıştırıyor bence
Sorumluluk bildikten sonra gerisi önemli değil ki :)

peki sana hala cocuk gibisin diyen var mı cevrende?
belki arkadasın yanlıs tanı koydu sana ve sen onu önemsediğin için kendini oyle kabul ettin..

Ben arkadaşlarımın, ailemin yanında kız çocuğu gibiyimdir, hatta bazen iş yerinde bile. Şirinlikler yaparım, ilgi isterim, şımartılmak isterim, balon alır dans ederim. Emin olun hepsi beni fazlasıyla ciddiye alıyor. Çünkü yeri geldiğinde oturur hepsinden ciddi muhabbet eder hepsine akıl veririm, onlar da bana verir. Demem o ki çocuksu olmak mizaç, olgunluk hal tavır ile ilgili değil karakterle ilgili bir durum. Varsın mizacınız ruhunuz çocuksu olsun, kaç yaşına gelip küçük çocuk gibi düşünüyor davranıyor olmadığınız sürece bence problem değil. Sorunuza cevap olmadı ama düşüncemi yazmak istedim.

Sal gitsin bende öyleyim ve hiç büyümeyi de düşünmüyorum bana herkes aşırı sıkıcı geliyo ben tek başıma bile eğlenebilirim böyle oturiyim de misafirle çay içip kocakarı muhabbeti yapiyim yok şakalaşırım takılırım eğlenirim içimden ne gelirse kale alınma gibi bi duruma izin verme elinden geldiği kadar yani ciddi bi durumda tabiki olgun davranır insan ama onun dışında hayatı hafife almak en güzeli benim baba tarafımı görsen gırgır şamata normal olamazlar hiç çok eğleniriz hep öyle gördüm bende öyle biriyim ve bence imrenilesi bişey bu, dert etme

Herkes farklıdır,neden herkes gibi olmak istiyorsunuz ki? Bosverin,oldugunuz gibi yasayın ve onunla mutlu olun

Seni çok iyi anladım bende zaman zaman kendimi senin gibi görüyorum. Ama olgunluk biraz da yasadiklarinla alakalı bı durumm. Genelde insanalr aci çeke çeke olgunlaşır. Allah çektirmesin ama. Eğer sizin hayatınız sikintisiz pozitif bı şekilde geçtiyse olgunlasmaniz daha fazla zaman alacaktır. Bunun içinde kendi ni geliştirebileceğin felsefe sosyoloji gibi farklı alanlar üzerine gidersen seni daha olgun düşünmeye sevk edecektir

Profildeki yaşınız doğruysa, 21 yaşında çocuksu olmanız çok normal zaten. Başka nasıl olacaktınız ki?

Bence insan olgunlaştıkça çocuklaşıyor.. çünkü hayatın tadını en iyi çocukların çıkardığını anlıyor zamanla.. salla gitsin o misafirlerin içi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…