• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Delirmek Üzereyim hislerim karmakarışık yardım

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
çok sevdiğim bir arkadaşım benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyorum. arkadaş olarak çok sevdiğim için onun benden hoşlandığını bile bile aylara görüştüm ve istemedende olsa benden önce başlamış bi ilişkisinin bitmesine sebep oldum. şimdi ise hala reddediyorum ama biryandan yeni bi ilişkiye başlarsa diye içim gidiyor. ne zaman mesaj atmasa yeni biriyle tanıştı ve ona benden daha çok aşık oldu diye ağlamaya başlar hale geldim. hem istemiyorum hem de başkasını sever diye korkuyorum bu normal mi,
yeni birini bulursa üzülmeli miyim, nasıl tepki vermeliyim
ve bu karmaşadan nasıl kurtulabilirim fikirlerinize ihtiyacım var
EDİT: artık kabul, gerçekten de hoşlanıyorum ama yaş farkı..

Son düzenleme:
aynı tas aynı hamam,hala aynı yerdesin:50::50::50:

çok sevdiğim bir arkadaşım benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyorum. arkadaş olarak çok sevdiğim için onun benden hoşlandığını bile bile aylara görüştüm ve istemedende olsa benden önce başlamış bi ilişkisinin bitmesine sebep oldum. şimdi ise hala reddediyorum ama biryandan yeni bi ilişkiye başlarsa diye içim gidiyor. ne zaman mesaj atmasa yeni biriyle tanıştı ve ona benden daha çok aşık oldu diye ağlamaya başlar hale geldim. hem istemiyorum hem de başkasını sever diye korkuyorum bu normal mi, yeni birini bulursa üzülmeli miyim, nasıl tepki vermeliyim
ve bu karmaşadan nasıl kurtulabilirim fikirlerinize ihtiyacım var

"Elimin altında dursun, egomu tatmin etsin... Bir ilişki yaşamayacağım kadar uzak, peşimden koşacak kadar yakın olsun..."

Aynı durumdaki erkekler için "bazı sıfatlar" var, bilirsiniz...

Nazikçe ifade edersek; "Kızın kısmetini kapatıyor, ne adamlar var" derler mesela...

Her kadının "tek erkek" kontenjanı vardır hayatta başkasıyla paylaşmaktan korktuğu... Onunla da beraber olur zaten... "Birine benden çok aşık olursa" diye endişe ettiğiniz adam sevgiliniz olur...

Bütün bunlara rağmen burada yazdığınız gibi "ama ondan hoşlanmıyorum" derseniz erkek tarafının yapması gereken tek bir şey vardır... Çekip gitmek... O zaman asıl sevenin, deli divane olanın o değil kendiniz olduğunu anlarsınız... "Hem istemiyorum hem de başkasına gider diye korkuyorum, bu normal mi?" sorunuzun cevabının "Yoo, hiç de normal değil hatta sağlıksız" olduğunu da...
:51:

çocuğu istemiyosan senden hoşlandığını bile bile onla görüşme umut verip olan ilişkisininde biletini kesiyosun buna hakkın yokk

sevgili acemicadi,

bence de sen bu cocuktan gercekten hoslaniyorsun. belki henüz ask degil ama hoslanma kesinlikle var. yoksa niye onu baskalarindan kiskanasin ki?

ama onunla ilgili gercekten bir planin yoksa, unutmaya calis. bazen öyledir, birisinden hoslanirsin, ama bir iliskiye girmek istemezsin. eger sen de böyle bir durumdaysan, onu unutmaya calis, düsüncelerini dagitmaya calis. ne kendine aci cektir, ne ona bos yere umut ver.

sevgili acemicadi,

bence de sen bu cocuktan gercekten hoslaniyorsun. belki henüz ask degil ama hoslanma kesinlikle var. yoksa niye onu baskalarindan kiskanasin ki?

ama onunla ilgili gercekten bir planin yoksa, unutmaya calis. bazen öyledir, birisinden hoslanirsin, ama bir iliskiye girmek istemezsin. eger sen de böyle bir durumdaysan, onu unutmaya calis, düsüncelerini dagitmaya calis. ne kendine aci cektir, ne ona bos yere umut ver.

galiba haklısın. ben gerçekten de ondan hoşlanıyorum...
ondan hoşlandığımı bu kadar uzun zamandır kendime bile inatla inkar etmemin sebebi de yaş farkı...
yaş farkından dolayı onunla taa en başından beri bi ilişki yaşamıycam diye şartlandırmıştım kendimi.
off :(

bir insan başkası için ağlıyorsa bu hoşlanmadan da öte bir duygudur bence. yaş farkı ne boyutta ya da ne kadar önemli bu tartışılır tabi. ama bence seni bu kadar seven biriyle birlikte olmak için daha fazla bekleme derim sen de seviyorsun çünkü...

yaşıtız ben çiftlerin yaşıt olmasına karşıyım o sebeple..

Yaşlarınız baya farklıymış gerçekten :37:
Hem yaş farkından diyorsun hem de yaşıtız diyorsun canım :1:
Eğer seni sevdiğine inanıyorsan ve sen de onu seviyorsan bu bence mesele değil ki.
Dünyaya bir kere daha mı geleceksin?
Sevdiğin insanla aynı yıl doğdum diye kendini ondan mahrum mu bırakacaksın?

Back
X