eşinin akrabalarının derdi sen olmuşsun,demekki onlara eşinle evlenerek çok koymuşsunbir daha böyle bir durum olursa susup oturma, sakın lafını da sakınma..
ahhh canım boşver olabilir geçmişe mazi gidene gazi denir diyorum ama bende kudururdum şöyle onunla asla bir ortama sokmam konuşamaz bile ama hiç iyi birşey değil eşine güveniceksin ve hiç takmıyormuş havasında takılacaksın sordularmı da rahatsız olmuyormusun yoo niye rahatsız olayım onu sevseydi yanında ben olmazdım ben yanında olduğuma göre sorun yok demektir falan diyeceksin bende çok kıskancım o anda sinirlerime hakim olamıyorum ama biraz bekleyim düşünerek hareket ettin mi iyi oluyor ben hiç unutmam eşimin aptal eski sevgilisi hemde seneler önceki eşim senelerdir aynı no kullanır eski sevgilisi arkadaşına vermiş numarayı ara bakalım napıyor diye o aptalda aradı mrb falan dedi adını söyledi eşim tanımıyorum dedi pardon deyip kapattı ama ben numarayı aklıma yazdım bidaha arsın bakalım dedim bir baktım pazar günü gene aradı veeee ben açtım kimsin dedim ben sevgilisiyim dedi ciddi mi bende eşiyim dedim dün buluştuk ama özledim aradım dedi vallamı dedim çünkü ben o zamanlar eşimle aynı yerde çalışıyorum ve yanımdan saniye ayrılmıyor nerde dedim durakladı ve ve beykoz dedi saat kaçta dedim 7 dedi ciddi mi dedim ve ben başladım birincisi ben eşimle aynı yerde çalışıyorum ve 8 de işten çıkıyoruz dedim yanyana çalışıyoruz ve biz sen karşıdasın biz karşıda ve işten çıkıp eve gidiyoruz sen ne ara buluştun adi ...... dedim sonra ağzıma ne geldiyse ve eşim aldı sen kimsin ben seni tanımıyorum bunu niye yapıyorsun ayıp değilmi dedi bidaha ararsan kötü konuşurum dedi allah ben nasıl sinir oldum neden güzel konuştun bağırsana bu sefer ona yüklendim hemen hattı değiştir senin eski k.... uğraşıcaz beni sinir etme falan o da gülüyor niye sinirlendim diye sen zaten ağzına geleni saydın diyor ama o adi ..... oda bana söylüyor sonra aradı özür diledi kusura bakma dedi kızın adını verdi o söyledi dedi evli olduğunu bilmiyormuş ve inanmamış dedi ama ben konuşmadım yoksa tutamam kendimi bide en sonuna eşim dediki ona söyle o kıza ben eşimi çok seviyorum rahatsız etmesin fena yaparım ve hala kıskancım öyle kızlarla konuşucak kızların telefonu olucak yok arkadaşlarla şöyle yapıcak falan asla gerçi o da meraklı değil dilimi tutsam yüzümden anlaşılıyor ben napıyım iyi birşey değil farkındayım kimseye güvenmiyorum insan oğlu herşeyi yapabilir ben yapmam diyenler bile yapabilir hayat bu erkeğe güvensen şeytan kadınlar var kadına güvensen şeytan erkekler var gerçi söyle de bir durum var insanı altın kafesede koysan yaparsa gene yapar yeterki istesin bu konuda ne ustalar var allah korusun ( amin ) benim patronum kulakları çınlasın ben siz eşi çok güzeldi derdimki siz hiç eşinizi kıskanmıyormusunuz yooo derdi niye peki derdim oda kıskanç insan ya kendine ya karşısındakine güvenmez sen hangisisin..... baya uzun oldu döktürdüm farkında olmadan
Benim kıskanclıgımın sebebi güvensizlik değil kızların yaptğı k... lar eşimi biliyorum kendım gencım bın kat güzelim ama gel gelelim konuya neden şaka yapma geregı duyuyorlar eltılerım var yenı evlı olan var neden o degıl ben ??
seni çekemiyorlar demek tatlım bir insanla uğraşılıyorsa kıskanılıyor yada sevilmiyor denir sende seni sevmemeleri için bişey yapmadığına göre kıskanıyorlar güzel ve gençsin yaaa bide eşin seni çok sever ve onların yanında hep ilgi gösteriyor kıyamıyorsa dahada kıskanırlar
Şu eski sevgili,eski eş olayını takmayan bir ben varım galiba...
Sonuçta bizlerin de zamanında hayatında birileri vardı di mi?
Önemli olan şimdi derim içimden.
Çok açık söyleyeyim ben bu konumda kalsaydım "ahhhh çok memnun oldum cicim" der,hiç umursamazdım.
Ama cidden umrumda değil.
Adam beni seviyor mu,yanımda mı asıl önemli olan bunlar.
ya söz konusu bıle olmuyor ama neden şaka yapıyorlar böyle terbıyesizce ben umursamayanlardan değilim malesef ama iyimişşş oyle olmak ısterdım
neden şaka yapmış olabilir tabiiki huzursuzluk yaratmak için sende eşine bunu yansıtıp onun amacına ulaşmasını sağlama
Şimdi...
Varsayalım ki bu bir şaka değildi,kadın terbiyesizin teki ve beni sinirlendirmek için bunu yaptı.
O zaman ne olacak?
Başkalarının yanlış hareketleri yüzünden kendi huzurumu kaçıramam.
Açıkçası böyle bir olayı şaka olarak bile algılamam ben,gerçekmiş gibi düşünüp ona göre hareket ederim. Cevabımı da ona göre veririm.
evet haklısın ciddi olarak baktım bende ama tüm akrabalarının arasında cevap vermek istemedim sadece öyle olsaydı düşünürdük bir seyler dedim ama yüzüm düştü tabi
Cevap verip vermicek ne var ki?
İlla ki laf sokmak zorunda da değilsin ki.
Sen ne kadar olayı normal karşılarsan durum o kadar olağanlaşır.
Ben mi yanlış anladım? Zaten eski sevgilisini tanıyorsun; düğününde oynamış hatta.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?