Artık delirmek üzereyim

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Merhaba hanımlar.Hepiniz biliyorsunuz artık hikayemi.Ben 7 aylık evliyim dün de konu açmıştım eşim ilgisiz,kv ve kp ayrı dert diye.Bugun kv aradı beni Bi saat olmadı daha.Aradim geri napiyosunuz hiç sesiniz çıkmıyor yemek yaptın mı ne yiyeceksiniz vs dedi.Yaptm dedim yemeği de söyledim.Yukari çağırdı çıktım.Bize hiç gelmiyorsunuz vs yine klasik söylendi.Ben de sinavlarim yakın filan dedim ohoo daha 7 gün var yaparsın daha filan dedi.Naptin bugün filan dedi.Ben de dedim ki perdeleri filan yikadim neden diyor Sanane işte istediğim zaman yıkarım durmadan bisey buluyor.Biz yalnız sıkılıyoruz gelin bize diyip durdu.Yalniz sıkılırsinız diyor.Onlar sıkılıyormus.evleri niye ayırmışız vs.Ya kadın biktim senden diye bağırmak istiyorum artık.çünkü biz yukardayken iftarimizi bile burnumuzdan getirirdi yemekte illa bi tartışma bulurdu yemek yiyemezdik.Konusmazdi kimse birbiriyle gündüz.Bize ettiği eziyetler bambaşka yani.Kp ile kavga etti diye bana suraya gidiyorum ya da gidiyorum bile demeden pat diye girmeler uzun sure gelmemeler filan.yalniz kalsak rahatlıycaz diyodu şimdi de durmadan çağırıyor.Ve ben şu an sinir küpü oldum.Adam hala oyun oynuyor su an.Ben de hala kitap okuyorum.Biktim artık ciddi manada Ciddi ciddi ayrılalım diyorum kabul etmiyor.Bana da ilgi gostermiyor bi de bu kv valla delircem.Nolur benim sakinlesmeme yardımcı olacak bisey diyin ve sizce haksız mıyım

Haklısın

Ama keşke söyleseydin artık ayırdık bi kere hem sendin yalnız kalsak rahatlıcaz diyen diye. Söylemeden konuşmadan olmaz.

Gerçek anlamda boşanmak isteseniz kabul edip etmemesi önemli olmaz.
Ne yani eşi kabul etmeyen kimse boşanamıyor mu?
Ben de korkuyorum biraz kabul ediyorum.Cunku bi iyi bi kötü pat diye herşeyi bırakıp annemlerle yaşamaya dönmek benim için çok korkunç su an

Haklısın

Ama keşke söyleseydin artık ayırdık bi kere hem sendin yalnız kalsak rahatlıcaz diyen diye. Söylemeden konuşmadan olmaz.
Ben karşı çıkınca onlara cevap verince iyice geriliyoruz doğrusu bana karşı hep iyi bi gorunup aslında kötü olan bi halleri var

Ben karşı çıkınca onlara cevap verince iyice geriliyoruz doğrusu bana karşı hep iyi bi gorunup aslında kötü olan bi halleri var

Nolursa olsun tavırlı ol tavrını yaparkende istikrarlı ol. Kadındaki genişliğe bak ya sinir oldum ararsa açma kapıya gelirsede açma mecbur değilsin. Diğer konularınıda az çok biliyorum cnm eşinle napmayı düşünyosun?

Yani ne evde mutluyum ne de annemlere donmek istiyorum diyorsun. Hangisi senin icin imkansiz?

Kocanin ilgisiz kv israrci tavirlarini cekmek mi?

Yoksa ailenin yanina donup kendine yeni bir hayat kurmak mi?

En kotu karar bile kararsizliktan iyidir.

Net bi karar al ya bu evliligi adam ederim savasirim de
Ya da ayrilacagim de.

Boyle kafan karışık gececek yillarina yazik

gerçekten artık biktim hasta oluyorum tüm vücudum alarm veriyor artık bu olaylardan dolayı.Adamin umurunda değil varsa yoksa oyun iki gundur evdeyiz ve hiç bisey yok oyun oynamaktan başka ağlıyorum su an ve kendime de kizginim

Eşim verdiği sözleri tutmuyor eskiden böyle değildi.Ben cok yoruldum onun istikrarsizliklarindan.Konusuyorum yine anlamiyor

Çok sinir bi durum gerçekten.. :/ Pc.yi iptal etme imkanın yokmu? Kendini bu kadar yıpratma gerçekten değmez..

Çok sinir bi durum gerçekten.. :/ Pc.yi iptal etme imkanın yokmu? Kendini bu kadar yıpratma gerçekten değmez..
Malesef yok asla vazgeçmiyor onu bıraksa eline telefonu alıyor ne zamandır yokum yanında onu bile farketmiyo

Eşim verdiği sözleri tutmuyor eskiden böyle değildi.Ben cok yoruldum onun istikrarsizliklarindan.Konusuyorum yine anlamiyor
Bir insanin verdigi sözleri yerine getirmemesi ya da getirmek icin cabalamamasi karsisindakine deger vermedigi anlamina gelir.

Uzgunum ama gün geçtikçe iyiye gidiyorsa savasirim. Her gecen gun kotuye gidiyorssa da en kötüsünü yasamadan valizimi toplar giderim demen gerek.

Cok zor tabi karar verip uygulamasi kolay olan karsidan akil vermektir. Ama senin kendin icin bir seyler yapman lazim. Umarim kolay olur senin icin her sey...

Lütfen şu yazacaklarımı sizi tenkit etmek, yermek olarak algılamayın, sizden büyük, evlilik tecrübesi olan bir hemcinsiniz olarak ne kadar üzüldüğümü anlatmak için yazıyorum, üyelik tarihinize bakınca 3 yıldır üyemiz olduğunuzu fark ettim, kimdir powerful neden her gün Bebek, eş, kayınvalide kayınpeder konuları açıyor, ne yaşıyor ki delirme noktasına geldi diye baktım konu geçmişinize.

Daha 19 yaşında hayatının baharında gencecik bir kadınsınız, şundan 1 sene öncesinde de en büyük derdiniz üniversite alan tercihiymiş, ne evlilik başka birşey.

Şu an 7 aylık evlisiniz demek ki çok kısa sürede tanışıp evlenmeye karar verdiniz eşinizle, sizin yaşınızdakiler üniversitede arkadaşlarıyla gezip tozarken, gençliğin keyfini yaşarken siz neden ilgisiz bir eş, sürekli sizi eleştiren bir kayınvalideyle ömür sürmeyi tercih ettiniz?

Artık evlenmişsiniz, belki bunları konu etmenin çokta manası kalmıyor ama evliliğe, evlilik hayatına hazır olmadan evlenmişsiniz, bebek fikrini ertelemenize sevindim dersem yalan olmaz, evliliğinizi oturtmadan veya hayatınızla ilgili kararlar alıp yaşamınızı yola koymadan bebek düşünmeyin, bebekler evlilikleri düzeltmez çünkü, aksine mutsuz yuvalarda oradan oraya savurulup dururlar yazık olur.
Sonra burada açtığınız konulara yenisi eklenir, kayınvalidem bebeğime kendi ismini, kocasının ismini koymak istiyor, bebeğime bakamadığımı söylüyor, bebeğimi hep kendi evine götürüyor diye.

Bebek size teselli, sıkıntılarınıza merhem gibi geliyor olabilir ama kendi mutluluğunuzu inşa etmeden doğurmayın sakın.

Ve rica ediyorum okulunuzu bitirmeye bakın, hatta mümkünse hem okuyup hem çalışın, o evden çıkın, biraz sosyalleşin, günleriniz annenizin eviyle kayınvalide ve kendi eviniz arasında geçmesin.
Çalışın ki sizi sıkan, yıpratan bu duygulardan uzaklaşın, çalışmak kafanızı dağıtmaya yardımcı olur.

Ben de korkuyorum biraz kabul ediyorum.Cunku bi iyi bi kötü pat diye herşeyi bırakıp annemlerle yaşamaya dönmek benim için çok korkunç su an

O zaman kabullenmeye çalışın olanları
Her gün deyin ki kv ile geçirmem lazım günümü, kv ve kp ile yemek yememiz lazım.
Onlarda evimin anahtarı olması normal, ben yokken girmeleri normal.

Hep böyle telkinde bulunun kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…