Kabuk etmiyor kiBoşanın
Gerçek anlamda boşanmak isteseniz kabul edip etmemesi önemli olmaz.Kabuk etmiyor ki
Ben de korkuyorum biraz kabul ediyorum.Cunku bi iyi bi kötü pat diye herşeyi bırakıp annemlerle yaşamaya dönmek benim için çok korkunç su anGerçek anlamda boşanmak isteseniz kabul edip etmemesi önemli olmaz.
Ne yani eşi kabul etmeyen kimse boşanamıyor mu?
Ben karşı çıkınca onlara cevap verince iyice geriliyoruz doğrusu bana karşı hep iyi bi gorunup aslında kötü olan bi halleri varHaklısın
Ama keşke söyleseydin artık ayırdık bi kere hem sendin yalnız kalsak rahatlıcaz diyen diye. Söylemeden konuşmadan olmaz.
Ben karşı çıkınca onlara cevap verince iyice geriliyoruz doğrusu bana karşı hep iyi bi gorunup aslında kötü olan bi halleri var
gerçekten artık biktim hasta oluyorum tüm vücudum alarm veriyor artık bu olaylardan dolayı.Adamin umurunda değil varsa yoksa oyun iki gundur evdeyiz ve hiç bisey yok oyun oynamaktan başka ağlıyorum su an ve kendime de kizginimNolursa olsun tavırlı ol tavrını yaparkende istikrarlı ol. Kadındaki genişliğe bak ya sinir oldum ararsa açma kapıya gelirsede açma mecbur değilsin. Diğer konularınıda az çok biliyorum cnm eşinle napmayı düşünyosun?
Eşim verdiği sözleri tutmuyor eskiden böyle değildi.Ben cok yoruldum onun istikrarsizliklarindan.Konusuyorum yine anlamiyorYani ne evde mutluyum ne de annemlere donmek istiyorum diyorsun. Hangisi senin icin imkansiz?
Kocanin ilgisiz kv israrci tavirlarini cekmek mi?
Yoksa ailenin yanina donup kendine yeni bir hayat kurmak mi?
En kotu karar bile kararsizliktan iyidir.
Net bi karar al ya bu evliligi adam ederim savasirim de
Ya da ayrilacagim de.
Boyle kafan karışık gececek yillarina yazik
Rahatsizim zaten cocugumuzun olma olasılığı yüksek değil artı korunuyorumDüzelir diyerek çocuk yapma da aman ha sakın
gerçekten artık biktim hasta oluyorum tüm vücudum alarm veriyor artık bu olaylardan dolayı.Adamin umurunda değil varsa yoksa oyun iki gundur evdeyiz ve hiç bisey yok oyun oynamaktan başka ağlıyorum su an ve kendime de kizginim
Malesef yok asla vazgeçmiyor onu bıraksa eline telefonu alıyor ne zamandır yokum yanında onu bile farketmiyoÇok sinir bi durum gerçekten.. :/ Pc.yi iptal etme imkanın yokmu? Kendini bu kadar yıpratma gerçekten değmez..
Gerçek anlamda boşanmak isteseniz kabul edip etmemesi önemli olmaz.
Ne yani eşi kabul etmeyen kimse boşanamıyor mu?
Bir insanin verdigi sözleri yerine getirmemesi ya da getirmek icin cabalamamasi karsisindakine deger vermedigi anlamina gelir.Eşim verdiği sözleri tutmuyor eskiden böyle değildi.Ben cok yoruldum onun istikrarsizliklarindan.Konusuyorum yine anlamiyor
Merhaba hanımlar.Hepiniz biliyorsunuz artık hikayemi.Ben 7 aylık evliyim dün de konu açmıştım eşim ilgisiz,kv ve kp ayrı dert diye.Bugun kv aradı beni Bi saat olmadı daha.Aradim geri napiyosunuz hiç sesiniz çıkmıyor yemek yaptın mı ne yiyeceksiniz vs dedi.Yaptm dedim yemeği de söyledim.Yukari çağırdı çıktım.Bize hiç gelmiyorsunuz vs yine klasik söylendi.Ben de sinavlarim yakın filan dedim ohoo daha 7 gün var yaparsın daha filan dedi.Naptin bugün filan dedi.Ben de dedim ki perdeleri filan yikadim neden diyor Sanane işte istediğim zaman yıkarım durmadan bisey buluyor.Biz yalnız sıkılıyoruz gelin bize diyip durdu.Yalniz sıkılırsinız diyor.Onlar sıkılıyormus.evleri niye ayırmışız vs.Ya kadın biktim senden diye bağırmak istiyorum artık.çünkü biz yukardayken iftarimizi bile burnumuzdan getirirdi yemekte illa bi tartışma bulurdu yemek yiyemezdik.Konusmazdi kimse birbiriyle gündüz.Bize ettiği eziyetler bambaşka yani.Kp ile kavga etti diye bana suraya gidiyorum ya da gidiyorum bile demeden pat diye girmeler uzun sure gelmemeler filan.yalniz kalsak rahatlıycaz diyodu şimdi de durmadan çağırıyor.Ve ben şu an sinir küpü oldum.Adam hala oyun oynuyor su an.Ben de hala kitap okuyorum.Biktim artık ciddi manada Ciddi ciddi ayrılalım diyorum kabul etmiyor.Bana da ilgi gostermiyor bi de bu kv valla delircem.Nolur benim sakinlesmeme yardımcı olacak bisey diyin ve sizce haksız mıyım
Ben de korkuyorum biraz kabul ediyorum.Cunku bi iyi bi kötü pat diye herşeyi bırakıp annemlerle yaşamaya dönmek benim için çok korkunç su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?