- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bana seksilik sonradan eklenmiş gibi oldu,komşudan emanet almışım,geri vercekmisim gibiçok seksi o cadı
Watsons ya da gratislerde boya akıtıcılar var. Biraz pahalı ama işe yarıyor.Kızlar ne yapabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden buraya yazıyorumm.
Saçlarımm küllü kahveydi doğaldı. Siyah saç merakım başladı. Hadi boyayım dedim.
3 saat önce boyadım herşey iyi güzel hoş saçlarımı bir kuruttum kabusss
Parlak garip bir siyahh eski saçlarımı istiyorum tekrar boyatsam sim siyah nasıl eskiye dönücek bilmiyorum
Kahküllerimde var peruk gibi duruyor. Lütfen kızlar yardımm edin
Ben siyah sactan 3 yılda zor kurtuldum bı de delı gıbı Hınt Kınası yapmıstım..Hemen boyatman cook zor oyle yasamaya calıs bı sure..
Kahve koyu küllü bişeyaltında ki saç ne renkti ?
Katılıyorumm çok yapma duruyooBana seksilik sonradan eklenmiş gibi oldu,komşudan emanet almışım,geri vercekmisim gibi
cıks. bir ara siyaha boyattım. peruk gibi durdu.. kaşlarda açık renk zaten, siyah bana asla gitmez.Bence siyah saç her kadına yakışır.
Alışamadığın için öyle gelmiş bence sana.
cıks. bir ara siyaha boyattım. peruk gibi durdu.. kaşlarda açık renk zaten, siyah bana asla gitmez.
herkes çıkar şu peruğu kafandan diyecek duruma gelmiştik demişti:)
Ayyy siyah öyle maalesef. Bende bi kere heves ettim,bin pişman oldum. Sindy bebek saçı gibi oldu,plastik gibi parliyo. Çok kotuyduuu. O günlere döndüm tekrar psikolojim bozuldu senin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?