Saç Rengi ve Saç Boyama Artık Dışarı çıkamammm

Watsons ya da gratislerde boya akıtıcılar var. Biraz pahalı ama işe yarıyor.

Ben siyah sactan 3 yılda zor kurtuldum bı de delı gıbı Hınt Kınası yapmıstım..Hemen boyatman cook zor oyle yasamaya calıs bı sure..

acıcı alıp kusturacaksın. Yani akıtıcaksın boyar gibi sürüp yayas yavas masaj yapıp yıkıcaksın çok kalmadan

Ben saçınızı beğendim :) O parlaklık 2-3 yıkamada gidiyor, sürekli siyah kullandığım için biliyorum. Boşuna yıpratmayın saçınızı, işlem yaptıracaksanız bile en azından 15 gün sabredin ki sonra bence vazgeçeceksiniz.

Beyaz sabun, kepek şampuanı bunlar saçta ki boyayı akıtır canım. Bence direkt gidip kepek şampuanı al...

saçini ilk kez boyatanlar, yada ilk defa bir renge boyatanlar ilk seferde yadirgarlar bu durumu...
ben daha önce patlican rengine boyatmistim ilk rengimdi... normalde kizilimsi siyahtir saç rengim...
daha sonrada siyah-mavi, siyah, vel l'oreal majicontrast'in red magenta'sina boyattim...
simdi kizil takiliyorum..
bi süre sonra tekrar siyaha dönecegim..
siyah güzel renktir aslinda.. daha vamp gösterir kadini.. daha olgun, daha seksi...
bir kaç gün deneyin, hemen kurtulmaya çalismayin... 3-4 gün sonra yine ayni fikirdeyseniz o zaman tekrar boyatin, yada eski renge dönmek için akma yada silme islemi yaptirtin...

Bende bikere o hatayi yaptim siyaha boyadim felaket bir goruntu aldi , .ama malesef disari cikmak zorunda kaldim cunku siyahtan kurtulmak imkansiz..

saçının rengi gayet güzel abes durmamış sıkıntı kahküllerin bence, uzatmalısın onları yüzünü çok kapatmış

Sabah kalktığım gibi hipolu arap sabunu ile çiteledimm 3 kez :)) bi garip oldu

Siyah boya sac tam da anlattiginiz gibi duruyor daha once gormediniz mi? keske iyi dusunseydiniz yaparken

Bence siyah saç her kadına yakışır.
Alışamadığın için öyle gelmiş bence sana.
cıks. bir ara siyaha boyattım. peruk gibi durdu.. kaşlarda açık renk zaten, siyah bana asla gitmez.
herkes çıkar şu peruğu kafandan diyecek duruma gelmiştik demişti:)

cıks. bir ara siyaha boyattım. peruk gibi durdu.. kaşlarda açık renk zaten, siyah bana asla gitmez.
herkes çıkar şu peruğu kafandan diyecek duruma gelmiştik demişti:)

Aaa tabi kaşlar farklı olunca sırıtır.
İyice parlak değil de mat bir siyah olsa peruk gibi durmaz diye düşünüyorum aslında ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…