artık düşünemiyorum aklım bana yetmiyor :(:(

haklısın bu laflar ağır gelirdi banada.. ama buluşmaya gittiğinde hareketlerini gözlemle..sen
çok normal takıl her zamanki gibi..bi soğukluk görürsen..orda bitir..belki gerçekten sinirle sölemiştir..hareketlerine bak buluştuğunuzda.

bugun ilk kez yasadım bunu.buluşmak içimden gelmyor.gitmeyi bile düşünmüyorum.bi bahane bulup gitmesem dahha iyi olacak.

benim asıl takıldıgım nokta su sinirle söylenen sözler olsa sunları söyleyemez diye düşünüyorum

-seni artık sevmiyorum sogudum duymak istediğin bu mu dan ziyade

seviyosam bileeskisi gibi değil.evet sevdim.sevmedim diyemem.ama artık sogudum. bu laflar sinirle söylenmemiş gibi geldi bana.ben onu sıkbogaz ettim vet ama cok değil. bunları hakedecek kadar değil.sevmiyorum sogudum denebilir sinirle ama bu adam bana bu cümleyi eklediyse ( seviyosam da eskisi gibi değil hiç sevmedim diyemem sevdim ama sogudum) bunlar gercek duygularından alınmıs gibi geldi.geri adım atmasının sebebi ise eskisi kadar derin değil duyguları fakat hala içinde bişiler var ve özleyip de ulaşamamaktan korktu gibi geldi. yorumlarınıza ihtiyacım var.boş yere bitirmek istemiyorum.ama ben onun eski sevgisi kazanmak için çabalayamam.

kesinlikle ilişkilerin devamı için ugrasan didinen biri olarak çabalamanın büyük hata olduğunu söylemek isterim..
böyle olmaz..
insan sinirle hayvan der ne bileyim salak der en kötü ihtimal ayrılalım der lakin bu kadar kurgulu cümleleri birbirinin ardı sıra söylemez
herkesin problemleri var arkadaşlar çok üstüne gitmişsin diyorsunuz da çogunuz..
problemleride beraber çözmeyecek en azından paylaşmayacaksa herkes iyi günde lololo yapar sevgiliye kocaya ne hacet o zaman??
yok öyle yağma..
problem varsa paylaşılır ve bunun faturası sevgiliye kesilmez.. benim ne şucum var senin evindeki problem bana soguk davranınca düzeliyor mu şaşkın?
tavrını koru.. sende neyi var neyi yoksa sil at..
kolay değil biliyorum lakin kimse sevgisinden ölmez..
bir gün iki gün acı çekersin sonra kafan rahat olur.. nacizane fikrim budur..

kızlar cok tesekkür ederim fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı.belki şuan cok yeni oldugundan belki yarın firimm değişecek blmiyorum.ama şu var ki bu laflar ciddi anlamda agır geldi.bu kadar detaylı bi şekilde benden sogudugunu anlatması vs. onu sorunlarıyla basbasa bırakıp bi süre en azından ya da belki hiç konusmamayı düşünüyorum.hattımı değiştirmicem.ama bu süre zarfı içinde onunla irtibata da gecmiycem.zaman ne gösterir bilmiyorum.belki cidden sinirle söylendiğini ispat eder ve ben ikna olurum o ayrı.ama artık o lafların üstüne ugrasması gereken o ugrasmıyorsa da zaten bu ilişki çoktan bştmiştir.boş yere cırpınmıycam.yarın da asla görüşmeyi düşünmüyorum. Allahım sabrını verir inşallah.geri adım atmam.düşüncesizce davranmam.özlemime yenilip her seyi bi anlık unutup sonra yapmasaydım diyecegım seyler yapmam inş.

kızlar sabah aramıs uyuyodum sonra öğleden sonra baska bi telefondan döndüm kendi telefonum kontör olmadıgından. tmm abı ben arayorum seni şimdi dedi kapadı.yanında birine mi yoksa bana mı dedi bilmiyorum.2 saat oldu aramadı.gelemiycem diyecektim.bu yüzden aramıştım.ama söyledikleri ciddi galiba.bu adam ben 20 dk sonra görüşelim dediğimde 19.dk da arayıp 20 dk dedin diye aradın diyen bi insandı zamanında.sogumus benden gercekten.sanırım en güzel kararı vermişim.ne dersiniz

kızlarrr :43: bitti hem de çok kötü.

Yine yorumlarınıza htiyacım var. o günün akşamı aradı beni. en son konuya yazdıgım günün akşamı.nerdesin kız nerelerdesin dedi.işteyim noldu dedim.bozuldu.sen nerdesin dedim.bizim iş yerinin ordaymış.beni görmek isteyecekti büyük ihtimalle.mesai baslıcak dedim.grs sora dedim kapadım.sora yine aradım. dedim ki ben bu laflrı kaldıramadım.k.bakmaç.bendeki her seyini attım.oyuncakların sana dair her sey.hepsini attım.bidaha arama.kararlı mısın dedi.evet dedim.başka bişi demedi beni dinledi.Allaha emanet ol dedim kapadım.aramadı tabi.ertesi gün bi sebeple aramak durumunda kaldım. dedim ki nerdesin.işteyim arıcam dedi. 5 dk sora aradı. sora konustuk.çok öksürüodu.noldu dedim.belli sigaraya çok yüklenmiş.telefonunu da kırmıs o konusmadan sora.neyse öle böle derken sesinde sogukluk kırgınlık var haliyle.dedim ki sen o gün o lafları cidden sinirle mi söledin.ordan konu açıldı.sinirle deildi dedi önce.sora sinirle dedi.ama dedi sen dün oyuncakları falan attım dedin ya cidden sogudum dedi.Allah için dedim dogruyu söle.seni bidaha rahatsız etmicem.beni rahatsız etmiyosun öncelikle dedi.ama dedi o konusmadan sonra sogudum sevmiyorum artık eskisi gibi değil dedi.bidaha öyle bir şey olamaz aramızda dedi.bir daha sevmez misin dedim (cok saçma bi cümleydi ama niyetim acaba sogudu mu yoksa bi süreliğine bi sogukluk girer ya araya öle bişi mi bunu öğrenmekti) sevemem ki dedi.sevmem diye şartlandırdıgımdan değil kendimi sevemem öyle dedi.oyuncaklarını vs attım diince çok kırılmıs silmiş beni hasbam.halbuki ben nelere ragmen sogumadım.bu böyle söyleyince tüm sinirlerim tepemde tabi.açtım agzımı yumdum gözümü. bizimkisi çok diretmeme ragmen onun peşimde koşmalarıyla baslayan imkansız bir ilişkiydi.ama her seye ragmen sevgiyle aşacagımıza iandım en sonunda sayesinde öyle başladık.ama tabi olaylar üst üse gelince bizimki sogudu benden.ya da sogudugunu bahane olarak sundu artık savasamıyorum dayanamıyorum diyemediğinden.neden sogudun dediğimde yanlışım ne dediğimde bile cevap veremedi.gözünün üstünde kaşın var.bahane mi arıyorum dedi yaa!!! her neyse ben açtım agzımı yumdum gözümü.neler neler.hayatımı nasıl mahvettiğini beni kendine nası bagladıgını anlattım.onu kimsenin benim gibi sevmediğini ve sevmeyecegini etrafındaki insanların ona deger vermediğini anlattım.yasadıgımız seylerden yola çıkarak.bagırarak.çok delirdim bian.içim çok yandı.onun da içi yansın istedim.en cok zoruna giden seyleri sundum önüne.benden baska kimsenin onun için benim yaptıgım şeyleri yapmadıgını söyledim.sadece deş deş dedi.ama cok agır ve candamarından vurarak konustum.yaklaşık 40-45 dk bişi demeden dinledi beni.sadece laf arasında ben senin için neleri sildim diyebildi.lafını bölüp bagırmaya devam ettim.onun için yaptıgım fedakarlıkları degmediğini anlattım.aklımdaki her seyi.asla söylemeyecegim şeyler her şeyi söyledim.lanet okudum.neler neler daha.ben seni hiç kandırmadım diyebildi.artık o kadar konusmadan sonra dayanamadı en son yeter artık dedi çok bitkin cok üülmüş bi şekilde ben de en son sen dısardan gördüğün degeri hakediyosun benim verdiğim degeri değil.dedim.ve kapadı yüzüme.içim çok rahatladı.içimdeki her seyi döktüm.aklımda yokken aklıma girdi beni kendine bagladı.her seyi göze aldım ben onun sevgisinin karsıısında.bana ilk zamanlar segisini öyle bir anlattı ki ben agladım.niye agladın dedi söyleyemedim.dün söyledim daha o zaman aglamamın sebebi senin sevgini hakedecek kadar seni sevemeyecegimdi ama sana yazıklar olsun deidm.

kızlar valla icdan yaptım aslında.çok üzüldü.ama o da benim hayatıma girere beni çok üzdü.üstelik en bastan zorlukları bilerek savasacakmıs gibi girdi haatıma beni kendine iyice bagladı pes etti.

size asıl soruma gelince kızlar cidden sogumus olabilir mi.yoksa zoru görünce kaçmak için kullandıgı bir bahane mi bu.içimi yakan o büyük sevgisinin nasıl bittiği.ben onun için aglıyorum o da beni düşünütyor mudur.yoksa cidden sogumus mudur.sogusa dün telefona çıkar mıydı o ayrılıgın üstüne.ya da söylediklerimi bu kadar sessiz dinler miydi aslında sucsuz olsaydı sogudgu için gercekten gtmiş olsaydı.ve sogukluga ben neden olmus olsaydım.

kızlar yporumlarınıza ihtiyacım var.sogudum deyip ilişkiyi bitiren bir erkek gercekten sogumus mudur bu kadar cok severken.yoksa kaçmış mıdır aslında üzülüyo mudur yine de her şeyi geçtim bir gün benden sogumadıgını beni sevdiğini tekrar hissedip pişman olur mu bu kadar lafın üstüne arar mı??? ben onun üzülmesini isticek en son kişiydim ama öle içim acıdı ki ben onun için burda aglıyosam buna neden olan da benim için üzülmüş müdür diye düşünüyorum.beni özlediğini üzüldüğünü gitmek zorunda olugu için gittiğini ama sevgisinin bitmediğini anlayıp mutlaka arayacagını düşünüyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var.belki eskisi gibi bir ilişki olmaz ama ben onu çok özlüyorum.siz anlam verebildiniz mi bu adama??? zaten kendini sogutmak için bu sıkıntılarım var hikayesini uydurdu eminim.çünkü ilk gün bu bahenyi uydurdugunda akşam aradıgında bana dediği şuydu.geç bile kaldım farkındayım.bugun çok kötüydüm ona buna çattım.dayanamadım yine seni aradım.yani adam acık acık sölemese de orda sinirden delirmiş benim sesimi duyamadıgı için ama aramamak için zorlamış.yine de akşamdan akşama kesşnlikle arıyordu.dayanamazdı.sevmese hiç aramazdı sogusaydı diyorum.ama söyledikleri kafamı bulandırıyor. belki diyorum şuan üstünden yük kalkmış gibi hissediyor ama bensizlik ona koyacak bi zaman sonra.dyanamayacak diyorum.o benle geçirdi en mutlu anlarını biliyorum.benle eglendiği kadar kimseyle eglenmedi.koca adamla parkta cocuklar gibi oynadık ya.çok degil daha bayramda.bu kadar kolay sogur mu insan.

hmm bir de ben ona dedim ki ne kadar zor baslamıstık halbuki ne kadar kolay bitti.

böyle acı bir ülümsemeyle cevap verir ya insan -hıh (gülümseme) kolay mı bitti dedi.güldürme beni der gibi. yani bitmesi zor olmş.ugraşmış demek benden sogumak için.haksız mıyım.

kızlar durumuma yorum yaabilecek bir işi yok mu?2 gündür içim içimi yiyor.acaba sogudu mu zora gelince kaçtı mı acaba özler benim onun iç,n yaptıklarımı düşünür mü yoksa gitmeyi kafasına koymuş nolursa olsun beklemeyim mi...bir tahmin yürütecek benzer bir durumu yaşayan kimse yok mu???

yazdıklarını tek tek okudum canm icin cok acıyordur eminim cok üzüldm ama lütfenn artk yıpratma kendini...belirsizlik en kötü seydir bu adam sana böyle dediyse sen artk bitmis gibi bak gelir mi diye düsünürsen hiç bitiremezsin

yazdıklarını tek tek okudum canm icin cok acıyordur eminim cok üzüldm ama lütfenn artk yıpratma kendini...belirsizlik en kötü seydir bu adam sana böyle dediyse sen artk bitmis gibi bak gelir mi diye düsünürsen hiç bitiremezsin

cnmm çok çok çok tşk ederim birinden gelecek ufacık bir lafa öyle ihtiyacım var ki.aslında en mantıklısı böyle düşünmek.ama böyle düşündüğümde öyle zoruma gidiyor ki.başlarken bana bir savasa girdik dedi.beni savasın ortasında bırakıp kaçtı gitti.birgün hatasını anlayıp döner mi diye düşünmekten içim içimi yiyor.hep döneceğini hissediyorum.içim bile acımıyor o kadar eminim.ama sogudum artık eskisi gibi olamaz sevemem demesi içimi acıtıyor.bilmiyorum ya.çok karışığım.

Back
X