- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
Oncelikle cvp verdigin icin Teşekkürler canım sinameki kurunu yapmiorum zaten sampuanimin icine bemiksi koydum sinamekiyi bi ara yaptim fakat bende pek ise yaramadi .. su anda gliss in sari renkli olanını kullanıyorum gecen aylarda hep bitkisel kullandigim icin sacimi cok yormak istemedim o yüzden bu sefer gliss aldim onerilerini denicem ama yinede .. sen de mi uzatmaya calisiosunSlm,
Oncelikle ennn basta onerecegim sey bu kimyasal sampuanlari birakip organic sampuana gecmen. Eger gercekten arasindaki farki ogrenmek istiyosan internetten biraz aristirma yapabilirsin veya benim dusuncemi sorarsan 4aydir organige gecis yapmis bulunmaktayim. cooookk memnunum
ikincisi sacina bilip bilmedik uygulamalarda bulunma, baskasinda yarayan sende yarayacak diye bisey yok... evet sinameki saci uzatiyor ama saci kurutuyo buda sagliksiz saca sebep oluyo
bakim olarak en iyisi yag banyosudur; yani haftada bir aksam yagi surup sabaha yikamak (tavsiye ettigim yaglar; argan yagi, hindistan cevizi yagi, badem yagi, hint yagi)
umarim saglikli ve uzun saclara kavusursun canim.
bunlar benim tavsiyemdi :)
ilk basta evet sac uztmaya calisiyodum onu denedim bunu denedim, saclarim keçe gibi semsert kupkuru kirik dolu oldu sanirim saclarimi cok yordum. Bende artik karar aldim belime kadar gelen saci kisacik kestirip, saglikli bakmaya basladimOncelikle cvp verdigin icin Teşekkürler canım sinameki kurunu yapmiorum zaten sampuanimin icine bemiksi koydum sinamekiyi bi ara yaptim fakat bende pek ise yaramadi .. su anda gliss in sari renkli olanını kullanıyorum gecen aylarda hep bitkisel kullandigim icin sacimi cok yormak istemedim o yüzden bu sefer gliss aldim onerilerini denicem ama yinede .. sen de mi uzatmaya calisiosun
Iyi cesaret valla canım bele gelen saci kestirmek ama cok güzel bi uzama olmus bence senin uzamadan ki halin yani 4 ay oncesi benim suanki sacimin boyu.. benimde sacimda rofle var dip boyamdan anliorum uzadigini hangi sampuani kullaniosun pekiilk basta evet sac uztmaya calisiyodum onu denedim bunu denedim, saclarim keçe gibi semsert kupkuru kirik dolu oldu sanirim saclarimi cok yordum. Bende artik karar aldim belime kadar gelen saci kisacik kestirip, saglikli bakmaya basladim
istersen buradan bakabilirsin sacimin fotosu var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-resimli-olarak-sac-uzatiyorum.739891/page-11
en sonki fotoda sacimi kestirmis halim en az 2cm gitti onu gordumIyi cesaret valla canım bele gelen saci kestirmek ama cok güzel bi uzama olmus bence senin uzamadan ki halin yani 4 ay oncesi benim suanki sacimin boyu.. benimde sacimda rofle var dip boyamdan anliorum uzadigini hangi sampuani kullaniosun peki
Olsun canım bidaha uzun bi sure kestirme sende zaten saglikli uzatmaya baslamissin bu sampuani ilk kez goruorum bide yurtdisindaysan ing da sureklo hairburst diye bi vitamin var kullananlar memnunmus onu denemeyi dusundunmuen sonki fotoda sacimi kestirmis halim en az 2cm gitti onu gordum
canim ben trde yasamiyorum su an ikinci farkli markadan organic sampuan kullandim. fotosunu koyuyorum :) Eki Görüntüle 1256723
ilk kez duyuyorum neymiski o bi arastirim bakalimOlsun canım bidaha uzun bi sure kestirme sende zaten saglikli uzatmaya baslamissin bu sampuani ilk kez goruorum bide yurtdisindaysan ing da sureklo hairburst diye bi vitamin var kullananlar memnunmus onu denemeyi dusundunmu
Canim iste bende gordugum icin soledim tabiki normal şekilde uzasin kullananlari gorunce şaşırdım sende belki biliosundur diye sordum bu arada sacim bu şekildeHmm evet internetten baktimda biraz; ingiltereden gelme fiyati cooookk pahali birsey sayilmaz ama ben yinede dogal yollardan uzatmayi tercih ediyorum..
acelem yok nsl olsa artik kendi halinda saglikli sekilde uzatirim simdi bunu alim derken kilo falan alirim sonucta vitamin yani
Canim iste bende gordugum icin soledim tabiki normal şekilde uzasin kullananlari gorunce şaşırdım sende belki biliosundur diye sordum bu arada sacim bu şekilde
Olabilir hindistan cevizi yağini tek basinami surmem gerekio peki..Hindistan cevizi yagi kullansan saclarin hem gurlesecek hemde daha cabuk uzucak
Sağol canım evet senin konunuda bakmistim biliorum sende baya mücadele vermissin .. sinameki yi yaptim bi donem fakat bana pek faydasi olmadi turplu su kurunu uygulamistim o cok iyi geldi bayramdan sonra tekrar baslayabilirim simdilik hc kullaniorum ve sampuanima bemiks ile dkh kattim oda iyi gelio bana dedigin gibi ama zor bi surec umarım bi an once diledigimiz saclara kavusur yazin bizde acik birakip gezerizMerhaba canım. Ben de saçlarımı Marttan beri uzatıyorum. Belki rastlamışsındır benim konuma da. Öncelikle saçları biranda sağlıksz bir şekilde uzatmaktansa, yavaş ama sağlıklı uzatma fikrini savunanlardanım. Bahsetmişsin, bana kalırsa hiç bir bakım kesin sonuç değildir. Bende sonuç veren sen de verme. Sen de veren ben de vermez. Herkes kendi kobayı oluyor bu bakım işinde. Sonuçta bu bakımlarda peygamber asası değil biranda sonuç vermez. En az 2-3 ay denemen lazım.
Kendi yağtığım bakımlara gelirsek, marttan haziran ayına kadar sinameki artı olarak arada sırada yağ bakımlarından yaptım. Sinameki saçlarımı gösterişli gösterdi ve uzattı. Yaz ayında bemiks kokusundan tiksindiğim için 3 aylık bir araya girdim. 2 haftadır zeytinyağı + badem yağı + çam terebentin bakımı yapıyorum. 2 günde 1. Bitkisel şampuan kullanıyorum içinde bir kapak çam terebentin var.Konuma göz atmak istersen ''Saçlarımı uzatıyorum (resimlerle anlatıyorum)'' İyi günler..
istersen diger yaglarlada karistirabilirsin ama ben sadece hindistan cevizi yagi suruyorumOlabilir hindistan cevizi yağini tek basinami surmem gerekio peki..
Merhaba canım. Ben de saçlarımı Marttan beri uzatıyorum. Belki rastlamışsındır benim konuma da. Öncelikle saçları biranda sağlıksz bir şekilde uzatmaktansa, yavaş ama sağlıklı uzatma fikrini savunanlardanım. Bahsetmişsin, bana kalırsa hiç bir bakım kesin sonuç değildir. Bende sonuç veren sen de verme. Sen de veren ben de vermez. Herkes kendi kobayı oluyor bu bakım işinde. Sonuçta bu bakımlarda peygamber asası değil biranda sonuç vermez. En az 2-3 ay denemen lazım.
Kendi yağtığım bakımlara gelirsek, marttan haziran ayına kadar sinameki artı olarak arada sırada yağ bakımlarından yaptım. Sinameki saçlarımı gösterişli gösterdi ve uzattı. Yaz ayında bemiks kokusundan tiksindiğim için 3 aylık bir araya girdim. 2 haftadır zeytinyağı + badem yağı + çam terebentin bakımı yapıyorum. 2 günde 1. Bitkisel şampuan kullanıyorum içinde bir kapak çam terebentin var.Konuma göz atmak istersen ''Saçlarımı uzatıyorum (resimlerle anlatıyorum)'' İyi günler..
Ilk kez forumda benden baska bitkisel sampuani kullandigini bildirmis
Tebrik ederim (bende kullaniyorumda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?