- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
ah bitkisel sampuan bende kullababilsemmmmmartık ele değil bele gelsin konu başlığını çok beğendim geldim bende..:)
Sende kullanabilirsin canım sampuan olarak sarimsakli ve isirgan otlular cok iyi oluo ben sarimsakli denemistim merak etme kokmuo bu arada basligi begenmene sevindim bolece herkesten bi fikir alışverişinde bulunuruz..ah bitkisel sampuan bende kullababilsemmmmmartık ele değil bele gelsin konu başlığını çok beğendim geldim bende..:)
Hoşgeldin canım madem geldin sende anlat bakalım saclarin icin neler yapıyorsun uzatmak icin saglikli olmasi icin ..fikir alışverişinde bulunalim..gelcek yaz belimde gormek istiorum o kadar sactan olmaz ama olsun bi umutBaslıga geldim yeminle...
Hoşgeldin canım madem geldin sende anlat bakalım saclarin icin neler yapıyorsun uzatmak icin saglikli olmasi icin ..fikir alışverişinde bulunalim..gelcek yaz belimde gormek istiorum o kadar sactan olmaz ama olsun bi umut
Aynen benimde saclarim ince normalde sutyen hizama kadar en fazla uzamistir sacim fakat iki yildir hep kut tarzi artık sıkıldım ve yanmisti sacim o yüzden uzatmaya korktum kopacak diye. . Simdi artık uzamasini istiorum bakalım inşallah uzatabilirim bende duzlestirici masa falan kullanmiorum saclarin dokuluosa lavanta kurunu oneririm iyi geliyor gerçekten. .Hos buldum...
Pek bir sey yapmıyorum acıkcası canım su ara. Daha önce ugrastım epey evigen, bemiks filan...Saclarım cok ince benim cünkü, cansız. Bir tane durulanmayan bakım kremim var, onu kullanıyorum sadece. Cok fazla düzlestirmemeye dikkat ediyorum bir de.
Fazla uzatma hevesim de olmuyor, cünkü cok uzun olunca banyodan sonra daha cok kalıyor tarakta. Genelde sırt hizama gelince kestiriyorum biraz ucundan. Hep o boyda saclarım kendimi bildim bileli...
bende carsamba gunu yaptim; Hindistan cevizi yagi, argan yagi ve badem yagini karistirdim saclarima surdum 3,5saat bekledim aman ALLAHIMMMMMEvet kizlar bugun benim bakim gunum hc mi surcem ve beklicem bayram haftasi araya girdigi icin bu hafta fotoğraf eklemeyi düşünmüyorum zaten haftada eklersem pek bi fark olmayacaktir..
Yagi surdukten sonra genelde ole oluo canım ya .. boyadiktan sonra ki halini merak ediyorum ne renk yapcanbende carsamba gunu yaptim; Hindistan cevizi yagi, argan yagi ve badem yagini karistirdim saclarima surdum 3,5saat bekledim aman ALLAHIMMMMMne yag ne yag. Sabah kalktigimda dengeler dedim ama yok hala yagliydi oyle ise gelemicem icin yikadim bende Suan daha iyiyiz. Bu aksamda Bitkisel boyami surucem (aslinda bu bir bakimmis ama boyali bakim kesinlikle kimyasal bisey yok icinde tamamen bitkisel)
Muskat nedir canım tarif verebilirmisin deneyebilirim senin sac boyun nerdeCanım muskatlı saç maskesini önerebilirim sana...
Hem doğal, hem de öyle güzel kokuyor öyle yumuşatıyor ki...
Ben de 2 ay kadar kullandım zaten haftada bir, iki haftada bir falan yapılıyor.
Uzama oldu 3 parmak kadar diyebilirim....
Ağustosa kadar kestirmeyi düşünmüyorum...
Koyu kahverengi yaptim canim, kendi sac rengim zaten ama sacimi en son 11ay once boyadigim icin ustu kahverengi altidai cok acikdi herkes bilerek style olsun diyemi yapiyosun diye soruyoduYagi surdukten sonra genelde ole oluo canım ya .. boyadiktan sonra ki halini merak ediyorum ne renk yapcan
Olur tabiki cok memnun olurum .. birak o zaman ole kalsin ombre modeli gibi olmustu desene bu arada iyi 11 ay beklemissin benimde beyazlari m var ve uzadigi zaman kotu gorunuo diye iki aya bi boya yapiorum bide rofleli sacim ama uzun bi sure boyatmak istemiyorum artik bakalımKoyu kahverengi yaptim canim, kendi sac rengim zaten ama sacimi en son 11ay once boyadigim icin ustu kahverengi altidai cok acikdi herkes bilerek style olsun diyemi yapiyosun diye soruyodu
Canim normalde her ayin 24u sacimin resmini cekip burada bi topik var orada yayinliyorum uzama farkini gormek icin, ama senin icin istersen resmini siteye koyabilirim :)
Renk olarak tam olarak tuttu sayilmaz, beyazlarimi kapatti evet ust tarafida iyi tuttu ama alt tarafi sadece hafif koyulastirmis.
Zaten sacima zor bi renk tutuyo
cnm foto bitane ekledim :)Olur tabiki cok memnun olurum .. birak o zaman ole kalsin ombre modeli gibi olmustu desene bu arada iyi 11 ay beklemissin benimde beyazlari m var ve uzadigi zaman kotu gorunuo diye iki aya bi boya yapiorum bide rofleli sacim ama uzun bi sure boyatmak istemiyorum artik bakalım
Canım teşekkür ederim baya iyi uzatmissin saclarinda gur maşallah. .. inşallah benimkide gelcek o boylaracnm foto bitane ekledim :)
Emin ol bir yil onceki sacimi gorsen sasirirdinCanım teşekkür ederim baya iyi uzatmissin saclarinda gur maşallah. .. inşallah benimkide gelcek o boylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?