artık evimden bebek sesleri gelsin istiyorum.....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
biz uyutmamasını, gecenin bir yarısında ağlayıp uykumun en tatlı yerinde uyandırmasını,,işten eve onu bir an önce görmek için koştura koştura gitmeyi, bebek arabası almayı onu parkta gezdirmeyi belki salıncağa bindirmeyi, sıkılasıya kadar çizgi film izlemeyi, na güzel ciciler almayı.....istiyorum....
:KK61:

biz uyutmamasını, gecenin bir yarısında ağlayıp uykumun en tatlı yerinde uyandırmasını,,işten eve onu bir an önce görmek için koştura koştura gitmeyi, bebek arabası almayı onu parkta gezdirmeyi belki salıncağa bindirmeyi, sıkılasıya kadar çizgi film izlemeyi, na güzel ciciler almayı.....istiyorum....
Kim istemez ki bebek evin neşesi dir cennet konusudur evlat ama nasip se bn dünyada bu mucize ye şahip olmak ....hiç bir zaman sahip olamayaçağım belkide ama onun için eşyalar bakıyorum hayeller kuruyorum ama allah gecrceklasytirmiyCegi hayali kurdurmaz

Her ay bir umut sonrasi hayal kırıklığı,asabiyet,üzüntü....bir ay bir ay da dualar gercek olsa...cok yoruldum.. çok ağır bir imtihan...kaldiramayacagimi düşünüyor...bir an önce gelse..gelebilse...
Allah im evlatla da evlatsizlikla da imtihan etme...

bende ben de istiyorum. gebelik testinde çift çizgiyi görmeyi, karnmdayken tekmelerini hissetmeyi, ultrasonda fotoğrafını görmeyi, kucağıma ilk aldığımda ağlamayı, ilk gülüşünü,ilk kelimesini,ilk aadımlarını görmeyi, mutfaktan bebeğim için yaptığım yemeklerin pastaların kokusunun yayılmasını, yavrumun afiyetle yediğini, akşamları babasının yolunu gözleyen yavruma babasının çikolatalarla gelmesini, bebeğimle gezerken etraftan yavruma gülücüklerin öpücüklerin atılmasını, aşı olurken onunla birlikte gözlerimi kapatmayı, bir yeri acıdığında anne diye ağlamasını, ona konuşmayı öğretebilmeyi, hayvanlarını sevmesi gerektiğini, büyüklerinin ellerini öpebilmeyi, bayram sevinçlerini, 23 nisan törenlerini, heyecanını, mutluluğunu ve daha sayamadığım güzel anılarını hepsini görmek tatmak istiyorum. ben de anne olmak istiyorum. çok mu şey istiyorum???

Ben de istiyorum :KK43: en cokta o cennet kokusunu icime cekmeyi istiyorum. Rabbim sesimizi duysun insaallah

X