daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı